2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beşiğinin başına bebek astım. Onunla konuşup konuşup uyuyor uyanıyor ))))

Bizim de anne sutu sariligimiz vardi canim tam 2 aylik oldugunda cilt rengi acildi. 2 ay kara sari dolaştık. Benim doktorum da anne sutunden baska birsey verme dedi. Biraz uzun suruyor ama geciyor

Şu kızı biraz ele avuca getiriyim saç bakım ampullerinden almak istiyorum. Saçlar zaten nanaydı iyice kötüledi. Zaten kestiremedim, deli gibi de dökülüyor uzun süredir yapamadığım cilt bakımını düzene soktum. Coenzim q10 içeren nemlendiriciye başladım. Malum yaş 35. Çok fark etti. Bir de gönlüme göre peeling bulursam tamamdır. Saldı kendini dedirtmeyecem Allah’ın izniyle :)))

Hah hazır aklımdayken sorayım akıl akıldan üstündür. Emzirirken saç bakım ampulü kullanmak zararlı olur mu acaba bebek için? Sütten kesmeyi mi beklesem..

evet yıkamaya gerek yok, emzirebilirsin.

Emzirdikten sonra meme uclari en ucu bjeyazlayan var.mi neden oluyor bu
bu bebek memeyi yuzeysel kavrayinca oluyor, memenin ucunu tutuyor sadece demek ( shallow latch diye geciyor).
boyle verimli ememiyor, az sut gelir.

dogru kavrama için bebek ağzını tam acacak, meme ucun damağına bakacak sekilde. tuttugunda bebegin dudakları disa dogru donecek. internetten resimlere bakabilirsin.

Genelde oyle tutuyor xaten ama.bazen emerken en uca kadar cekiyor oda sanirim karni tokken emdiginde yapitor sut gelmesin ama meme agzimda olsun diye

Canım benimki genelde memede olduğu için ben bir memeden emzirirken öbürünü sagacagim ondan bana tek başlık yeter ikincisi heba oluyor:)) iki etti güzel :)
Ayy onu bende mi denesem.acaba ben artik sagmiyirum sutum ne durumda bilmiyorum ama mamayi 3e dusurdu bu hafta
Sut arttiran smothie varmis denedin mi hic hurma tahin sutle yqapiliyir

O renklerincok severim canim ama.maaleaef kuklanmasi cok zor bi ara gecen yilmi neydi yapmistim ama 1 ay anca kullanabildim 3 haftada boya ıstiyor hele antalyada yazin kullanmak mumkun degil ama kahve kizil acayip guzel piriltili oluyor

Benim bebek agzini oyle bir kapatoyir ki dudaklari gorunmuyor bile

Bende kestim gecen gun dusta kozmik bakimi biliyor musun

Ayy onu bende mi denesem.acaba ben artik sagmiyirum sutum ne durumda bilmiyorum ama mamayi 3e dusurdu bu hafta
Sut arttiran smothie varmis denedin mi hic hurma tahin sutle yqapiliyir
Denemedim canım ama onları ayrı ayrı yedim

Yumurta aki sekerle harika yapiyor sikilastiriyir cildi bende yapmam.lazim biseyler yaa
cok ilginc benim leke yok cildimde ama en ufak.sivilce lekeleri kaliyir şu 2 yildir gecmiyir bi turlu ya ufak ufak leke kremi kullandim ufacik bi sivilce lekesi icin 1 sene geçirmedi

Avm konusu konuşulmuş

Kızım 5 günlüktü e bebeğe gittik
8. Günlüktü kapalı avm gittik
Sonra 15 günlükken yine kapalı avm
Bir de kahvaltı ve açık avm var onları saymıyorum
Çok takıntılı değilim o konuda mikrop da lazım kalabalığa da alışması lazım diye düşünüyorum
Emziği biberonu da her seferinde kaynatmıyorum
Evet sıcak suyla yıkıyorum ama olduğu kadar

Katılıyorum eve kopek girmeden once cok sık hastalanirdim ama kopekten sinra hastalanmamaya basladim demekki vucudun bagiskligi guclendi

Simdi atlasi da cok sakinmiyorumm disarda birileri öpmesin ellerine dokunmasın yeter dusuncesindeyim

Offff sinirim bozuldu ben 3 aylik korunma ignesi oldum evet kilo aldirdigini biliyordum ama simdi eltim dedi daha kalcanda buyur onunki gibi mi olacak simdi isyanlardayim ama bennnnn istahinsa o yuzden aciktir cok kilo aldirir dedi dost mu dusman mi bu kadin ya

Merak etme canim.ığne olmadan da kilo alanlar var bennn gibi banada ciger geliştirici kilo aldirir dediler bilmiyom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…