- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.461
su sertligi geciremedim hala,pazartesi gidip ikisini de soracagim.Meme uclari icin cildiye ye de gorun canim bana bephantol ve dextrocin verdi karisitirip sürüyorum cok rahatlatti beni
Beşiğinin başına bebek astım. Onunla konuşup konuşup uyuyor uyanıyor ))))Biz 2 ya da 3 saatte uyaniyoruz bgn aksam 4 saatte uyandi belki de bizim de uzayacaktir :) ben biberonla verdigim icin genelde 60 ml mama veriyorum sut birikmisse mamayla 60 ya da 80 ml olacak sekilde ayarliyorum bazen 30 ml i bltlrmlyor bazen 60 yetmiyor :))
Ses olarak hee hüü agnneee ignnaaa emmm gibi sesler cikiyor ve dunden beri oyuncak ayiciklarina ilgi duymaya basladi :)
Bizim de anne sutu sariligimiz vardi canim tam 2 aylik oldugunda cilt rengi acildi. 2 ay kara sari dolaştık. Benim doktorum da anne sutunden baska birsey verme dedi. Biraz uzun suruyor ama geciyorBizim 4 günlükken 18di değeri fototerapi aldı, düştü. Birkaç gün sonra yine çıktı tekrar fototerapi aldı ama 50 gün oldu hala rengi tam açılmadı. 10 tüp kan alındı, acaba başka etken olabilir mi diye( bazen düşük tiroid, idrarda enfeksiyon vs gibi hastalıklar da sarılık olarak gösterebiliyormuş kendini) tahliller düzgün çıktı, anne sütü sarılığında karar kıldılar. 3 aya kadar sürebiliyormuş düşmesi. Etraftan çok kişi mama, şekerli su vs önerdi ama doktorumuz anne sütünden bile olsa sarılık, başka besin vermeyin dedi
Şu kızı biraz ele avuca getiriyim saç bakım ampullerinden almak istiyorum. Saçlar zaten nanaydı iyice kötüledi. Zaten kestiremedim, deli gibi de dökülüyorDün saçımın uçlarını aynaya bakarak kestim çok yolunmuş gibiydi. Sonra eşime saçımı kestim dedim, adamın yüreğine inmiş çok kestim sanmışdoğal hiç boyanmamış kahve saçlarımı kızıl-kıemızı-bordo tonlarına dönüştürmek istiyorum. Değişmek istiyorum eski beni kazanamazsam depresyon yakındır
Sağol canim benim.gunde 1 kere versem de sıkıntı olur mu acaba
Ben hic surmedim lansinoh almistim.birde doktor bi krem daha vermis.lansinohu sürünce silmeden emebiliyo cocuk diymi
Cok sagol canim benim
Allah razi olsun canim benim bizde seni cok optuk teyzesi❤❤❤
Canim eşim yüzünden yatmak imkansiz.esim hatayli ve annemin yaptigi bizim oralarin yemegini begenmiyor.taze fasulye patlican patates yemeği falan bu gibi yemekleri begenmiyor.o halimde kalkip birde ona yemek yapiyorum.lohusalikta nefret ettirdi adam kendinden resmen
sagol minnosum benim ❤❤
Insallah kuzum cok tesekkur ederim desteğin için.inşallah hemen toparlanabilirim
Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
cok sagol destegin ocin canimin ici.Allah razi olsun
bu bebek memeyi yuzeysel kavrayinca oluyor, memenin ucunu tutuyor sadece demek ( shallow latch diye geciyor).Emzirdikten sonra meme uclari en ucu bjeyazlayan var.mi neden oluyor bu
Genelde oyle tutuyor xaten ama.bazen emerken en uca kadar cekiyor oda sanirim karni tokken emdiginde yapitor sut gelmesin ama meme agzimda olsun diyebu bebek memeyi yuzeysel kavrayinca oluyor, memenin ucunu tutuyor sadece demek ( shallow latch diye geciyor).
boyle verimli ememiyor, az sut gelir.
dogru kavrama için bebek ağzını tam acacak, meme ucun damağına bakacak sekilde. tuttugunda bebegin dudakları disa dogru donecek. internetten resimlere bakabilirsin.
Ayy onu bende mi denesem.acaba ben artik sagmiyirum sutum ne durumda bilmiyorum ama mamayi 3e dusurdu bu haftaCanım benimki genelde memede olduğu için ben bir memeden emzirirken öbürünü sagacagim ondan bana tek başlık yeter ikincisi heba oluyor:)) iki etti güzel :)
O renklerincok severim canim ama.maaleaef kuklanmasi cok zor bi ara gecen yilmi neydi yapmistim ama 1 ay anca kullanabildim 3 haftada boya ıstiyor hele antalyada yazin kullanmak mumkun degil ama kahve kizil acayip guzel piriltili oluyorDün saçımın uçlarını aynaya bakarak kestim çok yolunmuş gibiydi. Sonra eşime saçımı kestim dedim, adamın yüreğine inmiş çok kestim sanmışdoğal hiç boyanmamış kahve saçlarımı kızıl-kıemızı-bordo tonlarına dönüştürmek istiyorum. Değişmek istiyorum eski beni kazanamazsam depresyon yakındır
Benim bebek agzini oyle bir kapatoyir ki dudaklari gorunmuyor bilebu bebek memeyi yuzeysel kavrayinca oluyor, memenin ucunu tutuyor sadece demek ( shallow latch diye geciyor).
boyle verimli ememiyor, az sut gelir.
dogru kavrama için bebek ağzını tam acacak, meme ucun damağına bakacak sekilde. tuttugunda bebegin dudakları disa dogru donecek. internetten resimlere bakabilirsin.
Bende kestim gecen gun dusta kozmik bakimi biliyor musunDün saçımın uçlarını aynaya bakarak kestim çok yolunmuş gibiydi. Sonra eşime saçımı kestim dedim, adamın yüreğine inmiş çok kestim sanmışdoğal hiç boyanmamış kahve saçlarımı kızıl-kıemızı-bordo tonlarına dönüştürmek istiyorum. Değişmek istiyorum eski beni kazanamazsam depresyon yakındır
Denemedim canım ama onları ayrı ayrı yedimAyy onu bende mi denesem.acaba ben artik sagmiyirum sutum ne durumda bilmiyorum ama mamayi 3e dusurdu bu hafta
Sut arttiran smothie varmis denedin mi hic hurma tahin sutle yqapiliyir
ben de kahve severim, siyah katkısız ama icmiyorum. sadece 1 kez decaf cappucino ictim ona da kötü hissettim.Bende kahveyi çok seviyorum ve hamileyken de icmemistim şimdi de içermiyorum :) çayı da açık içiyorum..kahve tüketmeye ne zaman başlayabiliriz :))
Yumurta aki sekerle harika yapiyor sikilastiriyir cildi bende yapmam.lazim biseyler yaaŞu kızı biraz ele avuca getiriyim saç bakım ampullerinden almak istiyorum. Saçlar zaten nanaydı iyice kötüledi. Zaten kestiremedim, deli gibi de dökülüyoruzun süredir yapamadığım cilt bakımını düzene soktum. Coenzim q10 içeren nemlendiriciye başladım. Malum yaş 35. Çok fark etti. Bir de gönlüme göre peeling bulursam tamamdır. Saldı kendini dedirtmeyecem Allah’ın izniyle :)))
Katılıyorum eve kopek girmeden once cok sık hastalanirdim ama kopekten sinra hastalanmamaya basladim demekki vucudun bagiskligi guclendiAvm konusu konuşulmuş
Kızım 5 günlüktü e bebeğe gittik
8. Günlüktü kapalı avm gittik
Sonra 15 günlükken yine kapalı avm
Bir de kahvaltı ve açık avm var onları saymıyorum
Çok takıntılı değilim o konuda mikrop da lazım kalabalığa da alışması lazım diye düşünüyorum
Emziği biberonu da her seferinde kaynatmıyorum
Evet sıcak suyla yıkıyorum ama olduğu kadar
ne aldin canim, ben de baby björn düşünmeye başladım.Sizden özendim kanguru aldımevde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Merak etme canim.ığne olmadan da kilo alanlar var bennn gibi banada ciger geliştirici kilo aldirir dediler bilmiyom artikOffff sinirim bozuldu ben 3 aylik korunma ignesi oldum evet kilo aldirdigini biliyordum ama simdi eltim dedi daha kalcanda buyur onunki gibi mi olacak simdi isyanlardayim ama bennnnn istahinsa o yuzden aciktir cok kilo aldirir dedi dost mu dusman mi bu kadin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?