• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya cok zor evde minik bi bebek varken buyuk cocuga zaman ayirmak bizim minnos epeyde.bi nazli allahtan buyuk bana pek karismiyor epey bi baba sevdalisi o acigi kapatmaya calisiyor
Benim oglum babasininda benimde pertimi cikariyor:) hareketli bir cocuk bi de ilgi istiyor gunduzleri bana aksamlari babasina show yapiyor :):)

Katılıyorum eve kopek girmeden once cok sık hastalanirdim ama kopekten sinra hastalanmamaya basladim demekki vucudun bagiskligi guclendi

Simdi atlasi da cok sakinmiyorumm disarda birileri öpmesin ellerine dokunmasın yeter dusuncesindeyim

Bende tanımadığım insanlar ellemesin baska kimseden sakınmıyorum
Kuzenleri falan seviyor kafasını kolunu öpüyorlar
Hafiften yüzüne dokunuyorlar :)

Offff sinirim bozuldu ben 3 aylik korunma ignesi oldum evet kilo aldirdigini biliyordum ama simdi eltim dedi daha kalcanda buyur onunki gibi mi olacak simdi isyanlardayim ama bennnnn istahinsa o yuzden aciktir cok kilo aldirir dedi dost mu dusman mi bu kadin ya

Aman elti iste ne bekliyorsun ki
Keşke söylemeseydin bile iğne olduğunu
Sanki tek kilo yapan şey o iğne
Ben iğne olmadan kiloluydum napcaz :D
Sırf moralini bozmak için demiş he he ben kilo seviyorum de geç

Bu arada ignenin detaylarini veriri misin yaptirilabiliyor ozaman su an bende istiyorum
Emzirmeye bi yan etkisi yoksa supermis

Buarada sayfanin ilk 15 sayfasinda biz hic yokuz o zamanki hamisler noldu acaba ilk 100e kadar baktim ara ara bazilarinhic yok eylule falanmi kactilar acaba
Kuzum düşük yapanlar aldırmak zorunda kalanlar falan olmuştu :( inşallah Allah nasip etmiştirde başka sayfadalardır

Kızlar ya bişi sorcam ilişki sonrası kanaması çok az gelen varmı özellikle sezeryan olanlar? İç dikişlerle alakalı olabilirmi korkuyorum :( böyle yaşayan varmı offf

Merak etme canim.ığne olmadan da kilo alanlar var bennn gibi banada ciger geliştirici kilo aldirir dediler bilmiyom artik
Ben zaten bilincli sekilde cok yiyorum ki emzireyim diye. Soyle birsey ciher gelistiriciler kortizon olduklari icin kilodan ziyade bos siskinlik yapabilir baytardan ogrendigim kadariyla ama zamanla gidiyor onun etkisi

Yumurta aki sekerle harika yapiyor sikilastiriyir cildi bende yapmam.lazim biseyler yaa
cok ilginc benim leke yok cildimde ama en ufak.sivilce lekeleri kaliyir şu 2 yildir gecmiyir bi turlu ya ufak ufak leke kremi kullandim ufacik bi sivilce lekesi icin 1 sene geçirmedi
Benimkiler güneş lekesi çil gibi burnumda ve göz altlarımda. Ama çilden daha yoğun maalesef nokta nokta değil. Çağla Şikel YouTube’da bir tarif veriyor karbonat, limon ve bir şey daha var ama tamhatırlamıyorum bak istersen.

Bende tanımadığım insanlar ellemesin baska kimseden sakınmıyorum
Kuzenleri falan seviyor kafasını kolunu öpüyorlar
Hafiften yüzüne dokunuyorlar :)

Aman elti iste ne bekliyorsun ki
Keşke söylemeseydin bile iğne olduğunu
Sanki tek kilo yapan şey o iğne
Ben iğne olmadan kiloluydum napcaz :KK70:
Sırf moralini bozmak için demiş he he ben kilo seviyorum de geç
Yooo cidden kilolu halimde hosuma gitti biseye benzedim kanli canli :KK48: ya kilo deyince kendini goz onune aldim onun gibi olmayayimda yeter bu yemeyle tosuncuk olacagim kesindi zaten

Bu arada ignenin detaylarini veriri misin yaptirilabiliyor ozaman su an bende istiyorum
Emzirmeye bi yan etkisi yoksa supermis
Canim banada o kotu eltim soylemisti dra danismadim ama emzirirken kullanabiliyor oldugu icin aldim onada asmden ebe soylemis 3 aydan once spiral kullanamadigim icin yaptirdim adi depo provera bi bak istersen prospektusune drla gorusursen senin icin daha iyi olur belki

Benim oglum babasininda benimde pertimi cikariyor:) hareketli bir cocuk bi de ilgi istiyor gunduzleri bana aksamlari babasina show yapiyor :):)
İyi enerji varmis o zaman masallah gunduz uykusu var mi peki bizimki arada uyuyor o aksam hepimiz mahvoluyoruz ama benim oglum cok hareketli degil oyle daha dogrusu sakinledi biraz yoksa duz duvara tirmanan cinstendi simdi bi yere gidersek yine ayni o yuzden evden ciikmiyorum pek iki cocukla basa cikamam diye

Kızlar ya bişi sorcam ilişki sonrası kanaması çok az gelen varmı özellikle sezeryan olanlar? İç dikişlerle alakalı olabilirmi korkuyorum :KK43: böyle yaşayan varmı offf
Bizde bisey olmadi ama dikislerine bisey olmaz ki artik iliski ile senin normalde vardir kanaman zaten

exixizimm exixizimm canim sen igne falan kullanma ama hani ilk cocugun bi daha dusunuyorsan hirmonlu olan hic bisey kullanma direk spiral kullan derim zaten sende 3 ayi gecti dogum yapali bence bu secenek daha masum senin icin

Ben zaten bilincli sekilde cok yiyorum ki emzireyim diye. Soyle birsey ciher gelistiriciler kortizon olduklari icin kilodan ziyade bos siskinlik yapabilir baytardan ogrendigim kadariyla ama zamanla gidiyor onun etkisi
Bemim gittimi acaba ozellikle ic bacak cok sikayetciyim hadi gobek dogumdan

O renklerincok severim canim ama.maaleaef kuklanmasi cok zor bi ara gecen yilmi neydi yapmistim ama 1 ay anca kullanabildim 3 haftada boya ıstiyor hele antalyada yazin kullanmak mumkun degil ama kahve kizil acayip guzel piriltili oluyor
siz böyle konuştukça canım nasıl kuaför çekiyor anlatamam :(

11 yil dk ilaci kullandim ama hamile kalma konusunda sorun yasamadik spirale güvenmiyorum ya
Bilmiyorum canim ya ignenin de yan etkileri biraz fazla ben unumu eledim elegimi astim bundan sonra olmasada olmasin istemiyorum zatende hani siz tekrar dusunurseniz yan etkileri sizi vurmasin diye dedim

Back