• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben konuşmuyorum canım :KK43: kafam şişiyor zaten evdeki sesten. Sessizlik olsun istiyorum. Sadece bez değiştirirken seviyorum güldürüyorum biraz bırakıyorum oyuncaklarla konuşsun gerisini. Bu arada Melike tv izlemeye çalışıyormu? Nasıl boynunu çevirerek zorlanarak gözünü dikiyor o tv ye.
Benimkide izliyo tv tv ters yatirsam bile kafasini yukari cevirip izliyo

Canim ben kendi evimdeyken yani 1hafta oncesine kadar melike sadece ciglik atiyo gülùyo ah ey gibi sesler cikariyodu demek benim konusmam yetmiyormuş annemlerin oraya geldim annem ve babam konuşunca bi baktim benim bebeoş onlara agulu cevap veriyo benim konusmamda yetmiyormuş demekki şimdi konuşuyorum aetik art arda aguluyo tabi keyfi yerindeyse
Şimdi düşündüm benim kız da agu yapmıyordu o ayrı suskun cinsti. 8 ayında baba, bebe, deel (gel) ile konuşmaya başladı.

Evet , 5-6 doğum olan tek gündü sanırım. Ne gündü ama ))) hem doğurmaya gidiyoruz hem diğerlerinden haber bekliyoruz :KK19:
Aynen ben dogurdum geldim 1 saat gecti esime guruba bibakayim kizlar dogurmusmu dedim caninla ugrasiyon ama arkadaslarini dúsúnúyorsun demisti o gyny hep voyle hatirlayacam :KK36:

Kızlar ben kizimin burnuna enjektòrle serum fizyolik damlatacaktim ama elimi biraz fazla bastirdim birden boşaldi fişylt diye bisey olmusmudur tuzlu sudan zarar gelirmi acaba
O tekrardan çıkıyo zaten canım yan çevir akar hepsi bilmiyo
Emzirdikten sonra meme uclari en ucu bjeyazlayan var.mi neden oluyor bu
meme ucunun ön kısmı deilmi canım? Bendede oluyo emmeden kaynaklı galiba hani elini suyun içinde tutarsın beyazlar ya öyle

Kafein sute geçiyor zaten canım kocam icme kafein süte gecer dedi diye icemedim :KK43:
Iki damla sütüm var ondan da kafein gaz kötü ne varsa geçiyor insallah aynı şekilde iyiler de geçiyordur
Bende çay içiyorum canım kötü bir etkisini görmedim. Beboş gazlı ya da huysuz olacaksa oluyor zaten.

basbelasiyim basbelasiyim @etka31112 bir de efsun su sanırım

Kızlar mamipower denemeye devam ediyorum
Dün 2 kere sagdigimda çıkan sut Bugun bu kerede çıktı

Birde kızıM 3-5 yudum emdi
Kavga dövüş beyaz gürültü açarak memeyi aldı
Emmiştir diye düşünüyorum
Birazdan tekrar sagcam psikolojik de olabilir

Kafein sute geçiyor zaten canım kocam icme kafein süte gecer dedi diye icemedim :KK43:
Iki damla sütüm var ondan da kafein gaz kötü ne varsa geçiyor insallah aynı şekilde iyiler de geçiyordur
Cok cok az miktari geciyor canim ben hergun iciyorum 1 ncapucino oda olmasa kendime ozel biseyim yok bi huysuzlugunu gormedim cikolatada oldu ama bi iki kere

Tadi nasilmis canim

Sağol canim benim.gunde 1 kere versem de sıkıntı olur mu acaba

Ben hic surmedim lansinoh almistim.birde doktor bi krem daha vermis.lansinohu sürünce silmeden emebiliyo cocuk diymi

Cok sagol canim benim

Allah razi olsun canim benim bizde seni cok optuk teyzesi❤❤❤

Canim eşim yüzünden yatmak imkansiz.esim hatayli ve annemin yaptigi bizim oralarin yemegini begenmiyor.taze fasulye patlican patates yemeği falan bu gibi yemekleri begenmiyor.o halimde kalkip birde ona yemek yapiyorum.lohusalikta nefret ettirdi adam kendinden resmen
sagol minnosum benim ❤❤

Insallah kuzum cok tesekkur ederim desteğin için.inşallah hemen toparlanabilirim :KK43:

Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
cok sagol destegin ocin canimin ici.Allah razi olsun
İmkanın varsa bir kere bile olsa çocuğun kafasınıkarıştırma derim ben. Ama vereceksen arkadaşlar medela calma biberonu söylemişlerdi onda da içerken emek sarfettiği için meme reddine neden olmuyormuş

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak :KK43: o an nasil susturucam:KK43:
Sık görülen ve onun için önemli olan hastalıklar taranıyor canım. Git ver bence, hastanedekinden farkı bir kaç hastalık için çocuğun 4 5 gün anne sütü almış olması daha doğru sonuç veriyor. Onun için 1 hafta sonra asm den istiyorlar

Kızlar ben kizimin burnuna enjektòrle serum fizyolik damlatacaktim ama elimi biraz fazla bastirdim birden boşaldi fişylt diye bisey olmusmudur tuzlu sudan zarar gelirmi acaba
Bir şey olmaz canım merak etme

Insallah gecer canim, kotu hissediyorum kendimi, oglum gercekten zor bir bebek surekli emmek istiyor, hicbir yere gidemiyoruz, evdeki islerimi bile zor yapiyorum
Ben de öyleyim canım sürekli emmek istiyor ben de her istediğinde emziriyorum, bence iyi tarafından bak en azından emzirebiliyoruz , çok kötü bir acı biliyorum ama geçecek inşallah. Onların ilk 3 ayı anne karnındaki 4. Trimester gibi düşünmek gerekirmiş, daha bizim bir uzantımız gibiler. İlk 3 ay zaten sürekli emmeleri gerekiyor, lütfen içini ferah tutmaya çalış ileride istesek de böyle emmeyecekler suratımıza bile bakmayacaklar

@etka31112 Ben hiç çay kahve içmem, sevmem de. Çok büyük etkisi olsaydı benim beboş gazsiz, uykucu, sessiz, sakin bir minnoş olurdu :KK48:
Kafein simdi en fazla uykusuzluk yapar bebiste ama şu an vücuda yukledigimiz şeyler ilerde sıkıntı yapabilir kafein bağımlılığı gibi . emzirirken ve ya hamileyken sigara içen annelerin çocuklarının sigaraya başlama oranı daha yüksek örneğin araştırmislar bunları o yüzden dikkat ediyorum ben canım açık cay içiyorum da kahve icmiyorum

Hadi insallah canım ne kadar çıkıyor tek sagmada?

Cok cok az miktari geciyor canim ben hergun iciyorum 1 ncapucino oda olmasa kendime ozel biseyim yok bi huysuzlugunu gormedim cikolatada oldu ama bi iki kere
Ben hamilelikte zor oldu ama kahveyi bıraktım su an acik cay içiyorum sadece bakalım inşallah sıkıntı olmuyordur. Eger keyif yapıyorsan bence birakma zaten stresi azaltır

Back