• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah gecer canim, kotu hissediyorum kendimi, oglum gercekten zor bir bebek surekli emmek istiyor, hicbir yere gidemiyoruz, evdeki islerimi bile zor yapiyorum
Canım bir süre sonra özleyeceksin bunu yaşamayı öyle düşün. Ben istiyorum sürekli emsin ben de oturayım ama doydumu diliyle itiyor ağzında kalanı püü diye tükürüyoe sıpa. Saçım uzun, çoğu zaman saçıma asılarak uyuyor. Sanırım benim varlığımı öyle hissediyor. Öyle mutlu oluyorum ki o zamanlar, bebeği uyandıramam ya diyip hemen kendim de uyuyorum :halay:

Kızlar doktorumuz bize ògún araları uzayacak emme zamanı kısalacak demişti bizim aynen òyle oluyo sanirim sizlerde durumlar ne bebislerle birde benim beboşum 1 haftadir aguları sesleri cok bet cikariyo cok murlu oluyorum :anne::KK36:yigenler neler yapiyor
Bizde agucuk yok daha, sevinç çığlıkları atıyor. Hee hee der gibi ses çıkarıyor. Agu şimdiye kadar 2-3 kere demiştir o da dedesine. Dededen başka kimse önüne alıp yarım saat konuşmuyor çünkü garibimle. Emme saatleri çok kısaldı canım, süre de uzadı bizde de.

Kızlar doktorumuz bize ògún araları uzayacak emme zamanı kısalacak demişti bizim aynen òyle oluyo sanirim sizlerde durumlar ne bebislerle birde benim beboşum 1 haftadir aguları sesleri cok bet cikariyo cok murlu oluyorum :anne::KK36:yigenler neler yapiyor
Bu sabah oğluşun acıkma ıkınmalarıyla uyandım ve ne göreyim? Oda aydınlanmış, sabah olmuş ve ben 5 saate yakın uyumuşum. Nasıl sevindim sabah sabah altın bulmuş gibi )))) Altın da buldum tabi bu arada, altınsız bezimiz yok, boyuna altın yapıyor annesine oğlum

Bizimde aşı vuruldugu gûn huysuzdu gece uyudu 2 gûn ve gecesi cok huysuzlandı uyuyamadi degišiyo demekki canim
1 saat uyuduk şimdi çok şükür .Baya ter atmış büyüklerde hastalık atmissin denir de bebekler için de öyle mi

Canım bir süre sonra özleyeceksin bunu yaşamayı öyle düşün. Ben istiyorum sürekli emsin ben de oturayım ama doydumu diliyle itiyor ağzında kalanı püü diye tükürüyoe sıpa. Saçım uzun, çoğu zaman saçıma asılarak uyuyor. Sanırım benim varlığımı öyle hissediyor. Öyle mutlu oluyorum ki o zamanlar, bebeği uyandıramam ya diyip hemen kendim de uyuyorum :halay:
Canim senin bebgin kac haftalik, o kadar az emmdigi gunleri sabirsizlikla bekliyorum

Canım koltukta uzan yavrunu göğsünün yan tarafına koltuga dayanacak şekilde tut sabit kalacağı şekilde beraber uyuyun ben öyle yaptım ay okadar iyi geliyorki ben uyandığımda oğlum hala uyuyordu bi dene istersen uykusuz kalma
Bütün gece çok ağladı onu denedim ama durmadı ayakta gezme istedi canım onu bugün demin denedim 1 saat uyumusuz şükür çok teşekkürler canım benim

Kahve emzirme süresince zararı var mı acba?
Kafein sute geçiyor zaten canım kocam icme kafein süte gecer dedi diye icemedim :(
Iki damla sütüm var ondan da kafein gaz kötü ne varsa geçiyor insallah aynı şekilde iyiler de geçiyordur

Canim ben kendi evimdeyken yani 1hafta oncesine kadar melike sadece ciglik atiyo gülùyo ah ey gibi sesler cikariyodu demek benim konusmam yetmiyormuş annemlerin oraya geldim annem ve babam konuşunca bi baktim benim bebeoş onlara agulu cevap veriyo benim konusmamda yetmiyormuş demekki şimdi konuşuyorum aetik art arda aguluyo tabi keyfi yerindeyse
Bizde agucuk yok daha, sevinç çığlıkları atıyor. Hee hee der gibi ses çıkarıyor. Agu şimdiye kadar 2-3 kere demiştir o da dedesine. Dededen başka kimse önüne alıp yarım saat konuşmuyor çünkü garibimle. Emme saatleri çok kısaldı canım, süre de uzadı bizde de.

Bu sabah oğluşun acıkma ıkınmalarıyla uyandım ve ne göreyim? Oda aydınlanmış, sabah olmuş ve ben 5 saate yakın uyumuşum. Nasıl sevindim sabah sabah altın bulmuş gibi )))) Altın da buldum tabi bu arada, altınsız bezimiz yok, boyuna altın yapıyor annesine oğlum
Bizimde degisiyo bu iki gúne kadar hep 5 saat 6 saat aralari vardi g3ce emmelerinin ama 2 gúndúr 1 de emiyo 4 te kendi saat kurmus gibi kalkiyo gercekten doktor bebegin seni uyaracak aciktiginda demisti dogruymuş daha cok ogrenecek şeylerim var demekki

Merhaba kefir ictigim zaman oglum balgamli kusuyor.takip ettigim icin eminim.aranizda kefir icip bu sekilde kusan bebegi olan veya bu durumun iyi mi kotu mu oldugunu bilen var mi acaba ?:110:

Ben túrk kahveside cayda iciyorum arada 3 bir arada iciyorum simdiye kadar kotù bi etki yapmadi canim
Kafein sute geçiyor zaten canım kocam icme kafein süte gecer dedi diye icemedim :KK43:
Iki damla sütüm var ondan da kafein gaz kötü ne varsa geçiyor insallah aynı şekilde iyiler de geçiyordur

Canim ben kendi evimdeyken yani 1hafta oncesine kadar melike sadece ciglik atiyo gülùyo ah ey gibi sesler cikariyodu demek benim konusmam yetmiyormuş annemlerin oraya geldim annem ve babam konuşunca bi baktim benim bebeoş onlara agulu cevap veriyo benim konusmamda yetmiyormuş demekki şimdi konuşuyorum aetik art arda aguluyo tabi keyfi yerindeyse
Ben konuşmuyorum canım :( kafam şişiyor zaten evdeki sesten. Sessizlik olsun istiyorum. Sadece bez değiştirirken seviyorum güldürüyorum biraz bırakıyorum oyuncaklarla konuşsun gerisini. Bu arada Melike tv izlemeye çalışıyormu? Nasıl boynunu çevirerek zorlanarak gözünü dikiyor o tv ye.

Back