• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin kendi yemeğini yapsa ya. Bu halinle senden neden bekliyor ki?! Bence benim gibi yanlış yapıp güçlü görünmüşsün. Artık çok güzel hayır, yapamam, veremem, kalk kendin al demesini öğrendim ben yoksa mutfaktan gelip bana çay versene demeye kadar gitmişti
Al benden de o kadar annesi gelmesin diye her halti yaptim yani annem gelsin o zaman demesin diye sonuç yorgunluk sonuc yatin kv geliyor

Nabersinz tyzeler. Kac gundue yokum herşey yolundadr ins... Bugun yavruyka dışarı ciktik 5 6 kisi sut sagmstm emziremwm die komsu tyze gordu bu senkj sutun mu die bi şaşırdi kem gozlu kadn hep geliniyle kiyasladi bni glinim soyle soyle boyle aramzda iki hafta var. Yok bnm ki kilo aldi sen almadn fkn filn insan bi maslslhh der çocuğun rizki gidicek allah muhafaza.. dio gece çocuğun sesi glmiyor aglimiyor gliba uyuyo dio:kızgın::kızgın: yatak odasnda durmyiz ondan glmiyordur dedim. Evimk dnliyor resmn:sinirli::sinirli: neyse gece iki ayagmn bas parmagimda bir agri oldu bi bktm tırnak batmasi felaket agriyor:KK61: şimdiye kadar olmayip birdenbire cikmasina m demelj. Bn nie bunlari konuştum icime ddert olmjs heral:KK42::KK66:

Bana da 40 çıkınca gel dedi de ben randevu almayı unuttum simdi de dolu malum
Ama ben emin değilim spiralden taktırırsan yazarsın bana da
Senin doktor kimdi
Rampia hanımdı. Kendi doktorundan randevu bulamazsan bu doktoruda tavsiye ederim.

Sağol canim benim.gunde 1 kere versem de sıkıntı olur mu acaba

Ben hic surmedim lansinoh almistim.birde doktor bi krem daha vermis.lansinohu sürünce silmeden emebiliyo cocuk diymi

Cok sagol canim benim

Allah razi olsun canim benim bizde seni cok optuk teyzesi❤❤❤

Canim eşim yüzünden yatmak imkansiz.esim hatayli ve annemin yaptigi bizim oralarin yemegini begenmiyor.taze fasulye patlican patates yemeği falan bu gibi yemekleri begenmiyor.o halimde kalkip birde ona yemek yapiyorum.lohusalikta nefret ettirdi adam kendinden resmen
sagol minnosum benim ❤❤

Insallah kuzum cok tesekkur ederim desteğin için.inşallah hemen toparlanabilirim :KK43:

Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
cok sagol destegin ocin canimin ici.Allah razi olsun
Allah yardımcın olsun canım. Emzirirken yatmayı dene

Kizlar kendimi nerdeyse kotu bir anne hiseymeye basladim. Herkes emzirmek cok guzel bir duygu diye bahsediyor ama benim icin hic oyle degil ben cok zorlaniyorum, oglum nerdeyse 2 aylik oldu surekli memede, gogus uclarim bazen cook agiriyor, biberon vermeyi bile dusundugum anlar oldu. Neden boyle uluyor kizlar???

Kizlar kendimi nerdeyse kotu bir anne hiseymeye basladim. Herkes emzirmek cok guzel bir duygu diye bahsediyor ama benim icin hic oyle degil ben cok zorlaniyorum, oglum nerdeyse 2 aylik oldu surekli memede, gogus uclarim bazen cook agiriyor, biberon vermeyi bile dusundugum anlar oldu. Neden boyle uluyor kizlar???
O aci oyle bi aci ki maalesef bende birakmayi dusundum ama iki gun mama alinca bebek nasil gazlanip sancilandi cok agladi o aglayacagina ben ahlarim deyip emzirmeye devam.ettim kaldiki benim yaralar kaniyordu artik canim kendini kotu hissetme gececek hepsi az daha sabret emzirmenin tadina varamadik daha ben 10.gundur biraz iyiyim cidden guzel.bi duygu insallah kisa zamanda senin de acilarin gecer sende zevkle emzirirsin

O aci oyle bi aci ki maalesef bende birakmayi dusundum ama iki gun mama alinca bebek nasil gazlanip sancilandi cok agladi o aglayacagina ben ahlarim deyip emzirmeye devam.ettim kaldiki benim yaralar kaniyordu artik canim kendini kotu hissetme gececek hepsi az daha sabret emzirmenin tadina varamadik daha ben 10.gundur biraz iyiyim cidden guzel.bi duygu insallah kisa zamanda senin de acilarin gecer sende zevkle emzirirsin
Insallah gecer canim, kotu hissediyorum kendimi, oglum gercekten zor bir bebek surekli emmek istiyor, hicbir yere gidemiyoruz, evdeki islerimi bile zor yapiyorum

Insallah gecer canim, kotu hissediyorum kendimi, oglum gercekten zor bir bebek surekli emmek istiyor, hicbir yere gidemiyoruz, evdeki islerimi bile zor yapiyorum
Benim.oglumda surekli emmek istiyor goguslerim yarayken dua ediyordum kisa surede uyanmasin diye biraz acik birakmayi denesen

Acik birakmak yardim etti mi canim? Bu arada senin bebegin kac haftalik?

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak :KK43: o an nasil susturucam:KK43:
Benim oğlumda ilki acemiydi yalnış yere vurdu iğneyi beceremedi genede çocuğun topuğunu sıktı kan çıkartabilmek için yavrum çok ağladı bi baktım dr yalnış yaptın o yuzden kan gelmiyo dedi acemide bebeğimin topuğunu sıkıp duruyordu bi bağırdım benim bebeğim deneme tahtası değil diye. Öğreniyorsun saygı duyuyorum ama beceremediysen bebeğin canını daha fazla yakmaya hakkın yok dedim ve dr diğer topuktan kan aldı. Seninki neden 2 kere? Benimki gibi bir olaymı yaşadınız canım? Topuk kanına baktır canım önemli bebeğin için ağlamadan atlatır inşallah prenses

Canim bulabilirsen aloe vera bitkisinin sivisini sur iyi geliyormuş ben kremini surmustum lr markasının o bile iyi gekmisti bitki dahaniyi okur

• Beğen
Reactions: D-E
Kizlar cok ama cok sagolun:KK200:.. suan icin kusmasi durdu, cok kotu ishal olmusum diyor. Ates yok, insallah mikrobik degildir. Bi yandan okulda herkes hasta salgin var dedi. Minige bulasir mi endiseliyim. Simdilik uzak tutuyorum ama dun okuldan geldiginde kardesiyle oynamıştı. Insallah kucugume bulasmaz. Nasil bulasir ishal, ne yapayim bilmiyorum ki.
P Pikapii yazdiklarini ilk kez duydum canim. Aci yavsan otunu hic bilmem. Ama bakayim nedir ne degildir, aldirayim buralarda bulunursa. Simdi muz patates elma yogurt ve su seklinde besleniyor. Insallah bugun gecer :dua:
Canım bizim yöreye mi özgü bilmiyorum ama neredeyse her evde bulunur. Öğrenci evime bile götürmüştüm, mide bulantısında falan hemen keser ama çok acı

Al benden de o kadar annesi gelmesin diye her halti yaptim yani annem gelsin o zaman demesin diye sonuç yorgunluk sonuc yatin kv geliyor
Yarınmı geliyor? Allah yardımcın olsun bacım. Umarım canını sıkmaz, ne uğraşlarla süt veriyorsun ona da sebep olmasınlar!

Duygusunu bilemeyeceğim. Emzirirken aşk da yaşamıyorum ne yalan söyleyim. Sadece kolay iş, biberonla mamayla , ısısıyla sterilizesiyle uğraşmaktan daha kolayıma geliyor hem de bu zaman içinde dinlenmiş oluyorum.

Kızlar doktorumuz bize ògún araları uzayacak emme zamanı kısalacak demişti bizim aynen òyle oluyo sanirim sizlerde durumlar ne bebislerle birde benim beboşum 1 haftadir aguları sesleri cok bet cikariyo cok murlu oluyorum :anne::KK36:yigenler neler yapiyor

Back