- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.901
Canm ictin mi nasil bir fark gorecek gibi misin?
Kizlar yaa gece gece asabim bozuldu
Bebeklerde epilepsi olabiliyormuş
Sabit bir yere dalma
Uykudan sıçrayarak uyanma
Agizda tukuruk
Aniden uyku gelmesi
Biz nasil anliycaz bebeklerde de olabilen normal seyker degilmi bunlar
Bence 7 kg çok da uzak değil, benim kuzum 45 günde 5 kg olduğuna göre
Sen onu da çok güzel başarırsın canım , ufaklık azıcık büyüsün eski sen olarak devam edersinSagol canim, suan o kadar uzak hissediyorum ki. 5 kasim da raporum bitecek. Gider gitmez bir yuksek lisans ogrencimin tezini bitirtmem lazim, bir tanesi de yuksek lisans semineri verecek. Ben o kadin miyim, o isleri yapan kadin kimdi..Full motivasyon isteyen bir is ama ben de o motivasyonu suan Nehir tüketiyor. Bakalim nasil olacak
Bu gidisle docentlik yatar
Herkes duyunca bir şokAaa ilk kez duydum bunu bakayim bi dahaki alt acisimda sagol canım
Poposuna hafifce vuruyorum ben.sirtina da dairesel masaj yapiyorum.cikmiyorsa 2-3 dk yerine koyuyyorum.uyuyor.alttan birakiyor sonra.zorluk yasarsa o zaman yan veya bacagimin ustune ters ceviriyorum.dene istersen.Çok direndim ama bugün ilk defa mama verdim. Dedim belki de doymuyor ama yine olmadı. Kurutma makinesinde duran bebek bugün onda dahi durmadı. Aslında sorun çok az emip çok fazla gaz olması. Zaten gazı çıkarana kadar tekrar acıkıyor sürekli sırtına vuruyorum benim sırtıma o kadar vursalar dayanmazdı sanırım Sağa yatırıyorum sola yatırıyorum kolumun üzerine yüz üstü yatırıyorum yok çıkmıyor. Yarın dediğinizi deneyeceğim. Sağolun Şuan halim kalmadı
Yok hayır süt yok diye değil. Eğer yetmiyorsa gıda takviye edicem. Katıla katıla ağlayıp ben derdini ne olduğunu anlamadığım içinSutum yok diye mi agliyirsun aglama lutfen ben de cok agladim bi ise yaramiyir iyice azaliyor insallah artacak sutlerimiz deneyelim yiyelim icelim spor yapilcaksa yapalim ama yilmayalim biz anneyiz
Gozun aydin canim.bol sabir ve umursamaz tavir diliyorum.kaynanam cook uzakta gelemiyor telefondan direktif veriyor.ne derse peki yaparim diyorum.Alakasız yerden gireyim sabah sabah Bugün kv geliyor, hiç istemiyorum. Normalde çalıştığım zamanlarda bile zor tahammül ediyorum. Çok alıngan olduk olmadık yerden farklı manalar çıkarıyor ve ben çok geriliyorum. Dahası Deniz Arel'in ilk gaz sancıları tuttuğu dönemde yanımdaydı destek olacağına benim psikolojimi mahvedip gözünün arkada kalarak gittiğini söyleyip (beceremiyorsun bakmayı diyor) çekip gitti. 3 gün sonra hiç birşey olmamış gibi geri geldi. Adı bana yardım etti olacak ama yemek konusunda bile anlaşamıyoruz inatla gaz yapan şeyler pişiriyor, bebeği kucakta gezdirmek yerine sallamamı istiyor. (Uyuyup uyanmış çocuğu sallamayı doğru bulmuyorum). Eşim benim aileme karşı çok özenlidir o yüzden susuyorum ama bu beni daha çok geriyor. Ay birde eşim dün annesine yemyesilbirdeniz sen geliyorsun diye çok mutlu demiş. Tartıştık, olmayan bir şeyi söylemesine ve bana empoze etmesine sinir oldum. Çok uzun oldu ama çok gerginimmm
Bemimki de haftaya gelicek bana bozuldu diye bayadir gelmiyirdu pazar gunu gittik aha dedim fragman basliyor bizdede kroniklesen emzik ve su icirme durumuAlakasız yerden gireyim sabah sabah Bugün kv geliyor, hiç istemiyorum. Normalde çalıştığım zamanlarda bile zor tahammül ediyorum. Çok alıngan olduk olmadık yerden farklı manalar çıkarıyor ve ben çok geriliyorum. Dahası Deniz Arel'in ilk gaz sancıları tuttuğu dönemde yanımdaydı destek olacağına benim psikolojimi mahvedip gözünün arkada kalarak gittiğini söyleyip (beceremiyorsun bakmayı diyor) çekip gitti. 3 gün sonra hiç birşey olmamış gibi geri geldi. Adı bana yardım etti olacak ama yemek konusunda bile anlaşamıyoruz inatla gaz yapan şeyler pişiriyor, bebeği kucakta gezdirmek yerine sallamamı istiyor. (Uyuyup uyanmış çocuğu sallamayı doğru bulmuyorum). Eşim benim aileme karşı çok özenlidir o yüzden susuyorum ama bu beni daha çok geriyor. Ay birde eşim dün annesine yemyesilbirdeniz sen geliyorsun diye çok mutlu demiş. Tartıştık, olmayan bir şeyi söylemesine ve bana empoze etmesine sinir oldum. Çok uzun oldu ama çok gerginimmm
Bilmiyorumki canim bende ona takildimm eller agizda surekli tukuruk oluyor ani uykuya takildim bazen kucahimda gezdiriken uyuyor aMa bunlarlaİçtim canım etkisi olacak gibi geldi bana bakalım 1 hafta düzenli kullanayim da .su an biraz artti gibi dün gece yatmadan çok uzun emdi benimki o uzun emmelerden sonra artık sikinca gelmezdi çektim sıktım hala süt geliyor. Benim tazyiki biraz artsın istiyorum çünkü bir süre emdikten sonra çok yavaşlıyor yorulduğu için istemiyor sanırım.
Aaa yeni duydum ama bu belirtiler standart bebek hareketleri nasıl anlarız ki acaba
Yapışıklık derken canim.Kiz anneleri bez degistirirken vajina yapisikligina bakiyorsunuz degil mi
Canım sakin ol lütfen bunlar çoğu bebeğin sürekli yaptığı şeyler, epilepsinin absans denen türü çocuklarda görülür daha çok ama bunu düşünürek canını sıkma, normal dışı tekrarlayıcı hareketler olur ve sen bunu farkedersin canımKizlar yaa gece gece asabim bozuldu
Bebeklerde epilepsi olabiliyormuş
Sabit bir yere dalma
Uykudan sıçrayarak uyanma
Agizda tukuruk
Aniden uyku gelmesi
Biz nasil anliycaz bebeklerde de olabilen normal seyker degilmi bunlar
Sicrayarak her bebeknuyaniyor sanirimCanım sakin ol lütfen bunlar çoğu bebeğin sürekli yaptığı şeyler, epilepsinin absans denen türü çocuklarda görülür daha çok ama bunu düşünürek canını sıkma, normal dışı tekrarlayıcı hareketler olur ve sen bunu farkedersin canım
Senin yazdığını okuduktan sonra içime bir "acaba" düştü. İlk defa duydum bunu. Şimdi eşek kadar kız da bana bacağını hayatta açmaz. Kafamı kurcalamıyor değilCok yaygin canim, ihmal etmemek lazim. Emin olamazsaniz bir sonraki kontrolde doktor baksin muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?