2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm ictin mi nasil bir fark gorecek gibi misin?

İçtim canım etkisi olacak gibi geldi bana bakalım 1 hafta düzenli kullanayim da .su an biraz artti gibi dün gece yatmadan çok uzun emdi benimki o uzun emmelerden sonra artık sikinca gelmezdi çektim sıktım hala süt geliyor. Benim tazyiki biraz artsın istiyorum çünkü bir süre emdikten sonra çok yavaşlıyor yorulduğu için istemiyor sanırım.
Kizlar yaa gece gece asabim bozuldu
Bebeklerde epilepsi olabiliyormuş
Sabit bir yere dalma
Uykudan sıçrayarak uyanma
Agizda tukuruk
Aniden uyku gelmesi
Biz nasil anliycaz bebeklerde de olabilen normal seyker degilmi bunlar

Aaa yeni duydum ama bu belirtiler standart bebek hareketleri nasıl anlarız ki acaba

T Toprak_kr bebisin memede kestirmeleri de uykudur canım ve bu kadar küçük bebe 8.5 saat uykuyla duramaz .uykum geldi sinyallerini iyi takip etmelisin. Kulakları elleme, esneme, gerinme gibi. Her çocukta değişik olur benimki farklı bir tonda ağlıyor uykusu gelince ben öyle anlayıp uyutuyorum .Gündüz bizim uyku memeden çektiğim an bitiyor ama o da uyku saatinden sayman gereken bir zaman .Öyle toplayinca 15-16 saat uyuyor

Sen onu da çok güzel başarırsın canım , ufaklık azıcık büyüsün eski sen olarak devam edersin

Alakasız yerden gireyim sabah sabah Bugün kv geliyor, hiç istemiyorum. Normalde çalıştığım zamanlarda bile zor tahammül ediyorum. Çok alıngan olduk olmadık yerden farklı manalar çıkarıyor ve ben çok geriliyorum. Dahası Deniz Arel'in ilk gaz sancıları tuttuğu dönemde yanımdaydı destek olacağına benim psikolojimi mahvedip gözünün arkada kalarak gittiğini söyleyip (beceremiyorsun bakmayı diyor) çekip gitti. 3 gün sonra hiç birşey olmamış gibi geri geldi. Adı bana yardım etti olacak ama yemek konusunda bile anlaşamıyoruz inatla gaz yapan şeyler pişiriyor, bebeği kucakta gezdirmek yerine sallamamı istiyor. (Uyuyup uyanmış çocuğu sallamayı doğru bulmuyorum). Eşim benim aileme karşı çok özenlidir o yüzden susuyorum ama bu beni daha çok geriyor. Ay birde eşim dün annesine yemyesilbirdeniz sen geliyorsun diye çok mutlu demiş. Tartıştık, olmayan bir şeyi söylemesine ve bana empoze etmesine sinir oldum. Çok uzun oldu ama çok gerginimmm

Aaa ilk kez duydum bunu bakayim bi dahaki alt acisimda sagol canım
Herkes duyunca bir şok geciriyor. Ama günümüz sartlarindan kaynaklaniyor iste, her rahatligin sagligimizdan götürdüğü bir seyler oluyor demekki. Bu da en bariz orneklerindem biri. Ilerledigi zamanki islemler daha aci verici, baslamadan onlem almak en iyisi. Minnoslarin cani acimasin, sagliklari etkilenmesin

Poposuna hafifce vuruyorum ben.sirtina da dairesel masaj yapiyorum.cikmiyorsa 2-3 dk yerine koyuyyorum.uyuyor.alttan birakiyor sonra.zorluk yasarsa o zaman yan veya bacagimin ustune ters ceviriyorum.dene istersen.

Sutum yok diye mi agliyirsun aglama lutfen ben de cok agladim bi ise yaramiyir iyice azaliyor insallah artacak sutlerimiz deneyelim yiyelim icelim spor yapilcaksa yapalim ama yilmayalim biz anneyiz
Yok hayır süt yok diye değil. Eğer yetmiyorsa gıda takviye edicem. Katıla katıla ağlayıp ben derdini ne olduğunu anlamadığım için

Gozun aydin canim.bol sabir ve umursamaz tavir diliyorum.kaynanam cook uzakta gelemiyor telefondan direktif veriyor.ne derse peki yaparim diyorum. annecim yanimda.2. Cocugum.haliyle zorlaniyorum biraz.buyuk cok kiskanc ve surekli kardesinin ustunde.sabah gozumu actigumda bakiyorum besikte.neyse baslarda annem oyle degil boyle vs demeye basladi.2. Gun Edizi kucagimda emzirdikten sonra biraz sevdim diye alisacak diye kizdi.biraktirmaya calisti.kendi her firsatta kucaklayip seviyor hala.sallamalar biz evi de cevirdik sizi de buyuttukler vs.. dayanamadim 1. Hafta hop dedim.memleketteki sokak hep amca hala evi.anlatirlaedi sabahtan bebekken gelip alirlarmis bizi sevmeye o da is yaparmis.hatirlattim.bu sefer sizi ben buyutmemisim tribine girdi ama diger mudahalelerden iyi bu durum.hee diyorum geciyorum siritarak.son haftalarda bez degismeme takmis.bulastiriyormusum.hemen ver ben yaparim diyor.ben de sevinerek veriyorum tabi.

Bemimki de haftaya gelicek bana bozuldu diye bayadir gelmiyirdu pazar gunu gittik aha dedim fragman basliyor bizdede kroniklesen emzik ve su icirme durumu
Ayricca kucaginda tutus sekli cok kotu esime.soylucem artik o uyarsin biz geriliyoruz yoksa bi yandan rahatlicam ev işleri.yemek derdi olmucak gerçi ben yaparim dedimm is yapmazsa sıkılır erken gider belki cunku hiperaktif durmuyor yerinde

Bilmiyorumki canim bende ona takildimm eller agizda surekli tukuruk oluyor ani uykuya takildim bazen kucahimda gezdiriken uyuyor aMa bunlarla
Kafayi yer insan haftaya kontrolde dr sorucam bi bakalim

Kizlar geceden beri kizim kusarken nefes alamıyor gibi oluyor birazda burnundan gelmiş kusmuk.yan yattığı halde.fiskirtarak kusma da degil bu.burnu mu tikali acaba neden boyle olabilir.tum gece uyumadim kusup tıkanırsa diye

Rahim girisinin yapisip kapanmasi. Ic dudaklar arasinda zar benzeri bir yapi olusuyor ve rahim girisini kapatiyor canim. Baslangic asamasinda rahim girisi kuculuyor, anüsten yukari dogru sonra tamamen kapaniyor. Once zarken zamanla kalinlasiyor ve acmak icin cerrahi mudahele gerekiyor falan.. nette var bi bak istersen. Benim cevremde vardi ordan biliyorum

Kizlar yaa gece gece asabim bozuldu
Bebeklerde epilepsi olabiliyormuş
Sabit bir yere dalma
Uykudan sıçrayarak uyanma
Agizda tukuruk
Aniden uyku gelmesi
Biz nasil anliycaz bebeklerde de olabilen normal seyker degilmi bunlar
Canım sakin ol lütfen bunlar çoğu bebeğin sürekli yaptığı şeyler, epilepsinin absans denen türü çocuklarda görülür daha çok ama bunu düşünürek canını sıkma, normal dışı tekrarlayıcı hareketler olur ve sen bunu farkedersin canım

Sicrayarak her bebeknuyaniyor sanirim
E tukuruk desen oyle
Ya instagramda takipnettigim bir anneye takipcisi yazmis ben farkettim anneleri uyar diye
Goz dalmasi ve ani uykuya dalma diye detayli bilginistedim bakalim

Merhaba sevgili anneler 45 gündür sıkıntılı bir emzirme süreci geçirdim göğüs uclarım mahvoldu bir türlü ağrısız sızısız emzirmenin tadına varamadım, özellikle sağ göğsüm felaketti, bu gece bu göğsümün şiddetli ağrısı ile uyandım dayanılmayacak kadar kötüydü hemen randevu aldım internet üzerinden ilk muayene saatine kadar ağladım genel cerrahiye gittim muayene sonucu süt biriktiği için kanalların tıkandığını ve enfeksiyon oluştuğunu söyledi sanırım mastit diye geçiyor. Antibiyotik başlattı hemen bu göğüsten emzirmemelimiyim ağrıdan sormayı unuttum, pompa ile mi boşaltmalıyım sadece başına gelen varsa yardımcı olabilir mi? (kimsenin başına gelmesin tabi yaşadığım en şiddetli acıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…