2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada surekli yine mi emzirceksin nidalariyla geliyor karisamiyor o derece ama surtusuyoruz bide yalnizken bana bisey demiyor aksam esim gelince yada misafir varken iste aciyor konulari yandas toplamak icin kucagina alamadigi icin gelmiyormuş
Ben aglarken zaten kucagimiza alıyoruz ama duran uslu bebegide kucagina alma bi zahmet dedim

Benimki göğsün alt kısmında oluşmuş oraya mı masaj yapmalıyım bende uca doğru? İnşallah benimki de okadar çabuk düzelir. Bebeğim emerken aklım çıkıyor
Benimki yan taraftaydı beze olan yeri sıcak suyun altında elimle hafif hafif ovdum ki dağılsın diye sonra inek sağar gibi memeyi yukardan aşağıya doğru sağdım Benim ateşim bir gece sürdü hep emzirme pompa yaptım iki günde ağrısı geçti beze birkaç gün sonra geçti İnşallah sizinki de çabuk geçer

Sende onu görmezden gel

Genelde ortalama olarak soyleniyor bu kilo beklentileri. Yoksa bizimki de 2. Ayinda 5.3kg , 6 ay olmadan 7 olur herhalde hasta filan olmazsa. Gerci dis donemlerinde kilo kaybi olabiliyormus.
Tabii ortalamadır, sonuçta varılan kilodan daha önemlisi gelişimin normal seyretmesi. Şu an bizimle birlikte grip oldu kuzum, belki kilo kaybı olabilir ama zaman zaman azalmalar da olsa genel durumdaki artışa bakılır. Diş sıkıntısı var daha değil mi

Sarımsak çayı mi varmis.nerede aktar flan mi satıyor deneyelim
Evet aktardan çok alışveriş yapmıştım hediye olarak vermişti, bilinçli almamıştım. Duruyordu bir senedir, eşim arada içiyordu, geçen ben de sonunu içtim. Fark görünce söylemek istedim. Kalıcı etkisi yok, bir gün çok oldu sonra normale döndü ama yine de kar kardır.

Kundak yap canım yarım kundak ben kundakla çok rahatladım

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Oyy geçmiş olsun kuzuna.. Kanguruya epey alışmış aşı sonrası bile girdiğine göre. Sabah benim huysuzu koydum gaz sancısı varmış duramadı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…