2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahim sarimsaga bayilirim sute tadi gecer bebek sutten soguyabilir dediler diye pek yiyemiyordum lutfen lutfen ise yarasn ben sarimsak yutmaya baslicam o zaman yeniden her gece romatizmam icin yutuyordum birakmistim...
Canim sogusaydi benim kizim sogurdu ben sarimsak kuru sogan yeşil sogan bunlari cok tûketiyorum ve halada emiyo kizim bende ters etki yapmadi

Yatmaz bence :) bunyeler alisinca yeniden her seye yetisir olucaz insallah

Sabah 2. Ay aşılarını yaptırmaya gideceğiz beni şimdiden stres aldı inşallah huysuzluk ve en önemlisi ateş yapmaz kuzuma
İnsallah canim .
Tecrubelerini yazar misin bir de ateslenmemesi icin onceden neler yapmamiz gerektigini bilenler varsa yazabilirler mi ?

İnsallah canim .
Tecrubelerini yazar misin bir de ateslenmemesi icin onceden neler yapmamiz gerektigini bilenler varsa yazabilirler mi ?
Önümüzdeki 3 günü atlatayim insallah yazarım canım. Ateşlenmesi kötü değil aslında mikroplarla savaşırken oluyor da çok dikkatli olmak lazım Allah korusun havale falan gecirebilir

Önümüzdeki 3 günü atlatayim insallah yazarım canım. Ateşlenmesi kötü değil aslında mikroplarla savaşırken oluyor da çok dikkatli olmak lazım Allah korusun havale falan gecirebilir
Haklisin bizim de 10 ekimde asilarimiz Allah yardim eder atlatiriz bunu da :)

Bebekleriniz günde kaç saat uyuyor. Bugün hesap yaptım 24 saatte 8,5 saat uyumuş.
Süt yok sağmakla içirmek arası o kadar kısaki süt yerine gelmiyor saat 12:30 da 60 cc mama verdim saat 01:00 de yerine yatırdım şimdi yine uyandı ne yapacağımı şaşırdım. Birlikte ağlıyoruz

Kizlar kizim 2 aylik ama bizde gece uykusu yok sabaha karsi 4-5 gibi uyuyor oglen 2 gibi kalkiyor dahada uyumuyor ben bu cocugu nasil alistiracagim normal uyumaya siz nasil basardiniz

Benim de son demlerim sanirim atlas biraz buyuyunce bende okuyamam ama.buyuk bosluga düşerim daha biri bitmeden ne okusam diye kararsoz kaliyorum mutlaka binsiradakilerim var atlasada verecegim en buyuk miras olur umarim

Kizlar kizim 2 aylik ama bizde gece uykusu yok sabaha karsi 4-5 gibi uyuyor oglen 2 gibi kalkiyor dahada uyumuyor ben bu cocugu nasil alistiracagim normal uyumaya siz nasil basardiniz
Canım gece uykusuna yatirirken ben odanın ışığını kapatıyorum. Gece lambası eşliğinde emziriyorum. Daldiginda yatağına koyuyorum. Emzirirken konuşmuyorum. Gece uykusu rutinlerimiz var. Alt degistiriyoruz. Pijamalarini giyiyor. İyi geceler diliyorum :) Emzirmeye başlıyorum. Bu arada her akşam aynı saatte odaya giriyoruz. Uyumamak için dirense de pes etmiyorum. Ben bu şekilde çözdüm.

Cok yaygin canim, ihmal etmemek lazim. Emin olamazsaniz bir sonraki kontrolde doktor baksin muhakkak.

Al benden de o kadar hala ayaktayız ve yaklaşık akşam 4 ten beri uyanık duruyor.. nasıl alışacak bilmiyorum.. üstelik senin ki 2 ye kadar uyuyorsa iyimis benimki 11-12 de tamamen uyaniyir sonra 4-5 e kadar bölük borcuk uyuyor sonrasında gece ayaktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…