• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
inanmıyorum ya gerçekten Türk halkının hakettiği bu değil onca vergi ödüyoruz. neyse bişey demiycem, söylenecek çok şey var çünkü. o yüzden özel hastanelerden devam. insan hamileyken ekstra hassas oluyor birde yani. ben kimse gelsin gözyaşımı silsin demiyorum ama birazcık anlayış empati bekliyor insan
Cok guzel demissin canim ama insana bazen o gozyasinin bile silinmesi o kadar iyi geliyor ki doktoru hemsiresi tarafindan. Dun doktorum kapida sarildi bana, muayenede biz esimle aglarken onun da gozleri bugulandi🥹 bunlar o kadar insani ve guzel hisler ki. Keske herkes ozele gidebilecek kadar imkanli olsa dedim icimden dun. Allah doktorun da iyisiyle karsilastirsin hepimizi🙏🏼

Boşver düşünme gel patates salatası yiyelim
Ya ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedim🤣 o geldi aklima simdi sen patates diyince. Hala daha da hep eksi seyler canim cekiyor 😅

Ya ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedim🤣 o geldi aklima simdi sen patates diyince. Hala daha da hep eksi seyler canim cekiyor 😅

Bende ekşili aşerdim valla miiis🤣 benim kasık ağrım uzun zamandır yok ama ara sıra bel ağrım var

bende taşıyıcı akdeniz anemisiyim şuan için doktor bana demir yazmadı daha önceki gebeliklerimde de hiç anemiden dolayı bir problem yaşamadık birde için rahatlasın arkadaşım da anemi onun da iki çocuğu var hamileliği boyunca da hiçbir sıkıntı yaşamadı bundan dolayı rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar 😉
Merhaba esinizde var mı. Veya değeri kaçtı hatırlıyor musunuz

Bende ekşili aşerdim valla miiis🤣 benim kasık ağrım uzun zamandır yok ama ara sıra bel ağrım var
Yarasin bebise de annesine de ♥️ yani iki gundur kesildi benim de kasik agrim. Belim arada dolaniyor boyle girip cikma seklinde. Of herkesin ne kadar farkli farkli oluyor her belirtisi ya. Keske cok fiks seyler olsa da neyin ne oldugunu bilebilsek🤣

Yok canım yarın gidersin
Öyle yapayım pimpirikli olmayım :) yüksek riskli hamile sınıfa aldılar da beni daha aşılama yapılmadan ondan korkuyorum.

Birşey daha soracağım kaç haftalık olduğumuzu aşılama tarihini baz alacağız son adet tarihini mi?

tam hatırlamıyorum ama benim sınırı biraz geçmişti eşimin de sınırın altında çıkmıştı canım
Benim de sınırı geçmiş. Sinir 3.5 benim 4.4 . Eşimde 3 yani sınırın altında. Ama moralimiz bozulmadı değil. Pazartesi transfer olucam. Arayıp diyorlar ki hematoloji ile görüşün

Benim de sınırı geçmiş. Sinir 3.5 benim 4.4 . Eşimde 3 yani sınırın altında. Ama moralimiz bozulmadı değil. Pazartesi transfer olucam. Arayıp diyorlar ki hematoloji ile görüşün
bence hiç bişey olmaz sakın moralimiz bozulmasın bizim de sizinki gibi bişeydi hiç bir zararı olmadı eğer transfer için gitmeniz gerekliyse gidin içiniz rahat etsin ama hiç bir problem çıkmayacak emin ol mutlu ol ☺️

ne güzel işte :) bende bi gün baş dönmesi diğer gün kasık ağrısı diğer gün uyku hali hepsi sıra sıra geziyor şükür :)
Uyku mide keyifsizligi halsizlik hep var bende de. Dun esimle film izliyorduk, on dk iceri gitti isten aradilar, uyuyakalmisim aksamin sekizinde🤣 diyor yine bayilmissin😂 bas donmesi bende de vertigo gibi biraz, dengem sasiyor

Uyku mide keyifsizligi halsizlik hep var bende de. Dun esimle film izliyorduk, on dk iceri gitti isten aradilar, uyuyakalmisim aksamin sekizinde🤣 diyor yine bayilmissin😂 bas donmesi bende de vertigo gibi biraz, dengem sasiyor
evet ya geçen akşam yattığım yerde gözümü kapatamadım o derece başım döndü denge kaybı bende de oluyor :) uyuya uyuya büyüteceğiz ne yapalım 😂

evet ya geçen akşam yattığım yerde gözümü kapatamadım o derece başım döndü denge kaybı bende de oluyor :) uyuya uyuya büyüteceğiz ne yapalım 😂
Instagram deli gibi spor yapan karni burnunda hamile videolari cikiyor karsima, ben uc hafta gecti kendim cesaaret edip supurgeyi elime alamadim🤣 bir sekilde saglikla buyusunler katlanacagiz artik 🤣🙏🏼

Back
X