- 8 Mart 2025
- 19
- 11
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel demissin canim ama insana bazen o gozyasinin bile silinmesi o kadar iyi geliyor ki doktoru hemsiresi tarafindan. Dun doktorum kapida sarildi bana, muayenede biz esimle aglarken onun da gozleri bugulandiinanmıyorum ya gerçekten Türk halkının hakettiği bu değil onca vergi ödüyoruz. neyse bişey demiycem, söylenecek çok şey var çünkü. o yüzden özel hastanelerden devam. insan hamileyken ekstra hassas oluyor birde yani. ben kimse gelsin gözyaşımı silsin demiyorum ama birazcık anlayış empati bekliyor insan
Normal canımsol kasığımda batar bi ağrı var yarın kontrolüm nasipse. Ağrı normal mi birde bu sabah mide bulantım başladı ağzımda garip bir tat var
Yarın normalda kontrolümde bugünde kandan baktırsam mı acaba polilinikteNormal canım
Yok canım yarın gidersinYarın normalda kontrolümde bugünde kandan baktırsam mı acaba poliliniktefazla pimpiriklide olmak istemiyorum
Boşver düşünme gel patates salatası yiyelimKizlar iki gundur hicbir sekilde kasik agrim yok. Simdi de agri yok diye panik oldum iyi mi![]()
Ya ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedimBoşver düşünme gel patates salatası yiyelim
Ya ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedimo geldi aklima simdi sen patates diyince. Hala daha da hep eksi seyler canim cekiyor
![]()
inanmıyorum benim de patates salatası oldu bol yeşillikle yedim rahatladımBoşver düşünme gel patates salatası yiyelim
Merhaba esinizde var mı. Veya değeri kaçtı hatırlıyor musunuzbende taşıyıcı akdeniz anemisiyim şuan için doktor bana demir yazmadı daha önceki gebeliklerimde de hiç anemiden dolayı bir problem yaşamadık birde için rahatlasın arkadaşım da anemi onun da iki çocuğu var hamileliği boyunca da hiçbir sıkıntı yaşamadı bundan dolayı rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar![]()
Yarasin bebise de annesine deBende ekşili aşerdim valla miiisbenim kasık ağrım uzun zamandır yok ama ara sıra bel ağrım var
tam hatırlamıyorum ama benim sınırı biraz geçmişti eşimin de sınırın altında çıkmıştı canımMerhaba esinizde var mı. Veya değeri kaçtı hatırlıyor musunuz
Öyle yapayım pimpirikli olmayım :) yüksek riskli hamile sınıfa aldılar da beni daha aşılama yapılmadan ondan korkuyorum.Yok canım yarın gidersin
Benim de sınırı geçmiş. Sinir 3.5 benim 4.4 . Eşimde 3 yani sınırın altında. Ama moralimiz bozulmadı değil. Pazartesi transfer olucam. Arayıp diyorlar ki hematoloji ile görüşüntam hatırlamıyorum ama benim sınırı biraz geçmişti eşimin de sınırın altında çıkmıştı canım
ne güzel işte :) bende bi gün baş dönmesi diğer gün kasık ağrısı diğer gün uyku hali hepsi sıra sıra geziyor şükür :)Kizlar iki gundur hicbir sekilde kasik agrim yok. Simdi de agri yok diye panik oldum iyi mi![]()
bence hiç bişey olmaz sakın moralimiz bozulmasın bizim de sizinki gibi bişeydi hiç bir zararı olmadı eğer transfer için gitmeniz gerekliyse gidin içiniz rahat etsin ama hiç bir problem çıkmayacak emin ol mutlu olBenim de sınırı geçmiş. Sinir 3.5 benim 4.4 . Eşimde 3 yani sınırın altında. Ama moralimiz bozulmadı değil. Pazartesi transfer olucam. Arayıp diyorlar ki hematoloji ile görüşün
Uyku mide keyifsizligi halsizlik hep var bende de. Dun esimle film izliyorduk, on dk iceri gitti isten aradilar, uyuyakalmisim aksamin sekizindene güzel işte :) bende bi gün baş dönmesi diğer gün kasık ağrısı diğer gün uyku hali hepsi sıra sıra geziyor şükür :)
evet ya geçen akşam yattığım yerde gözümü kapatamadım o derece başım döndü denge kaybı bende de oluyor :) uyuya uyuya büyüteceğiz ne yapalımUyku mide keyifsizligi halsizlik hep var bende de. Dun esimle film izliyorduk, on dk iceri gitti isten aradilar, uyuyakalmisim aksamin sekizindediyor yine bayilmissin
bas donmesi bende de vertigo gibi biraz, dengem sasiyor
Instagram deli gibi spor yapan karni burnunda hamile videolari cikiyor karsima, ben uc hafta gecti kendim cesaaret edip supurgeyi elime alamadimevet ya geçen akşam yattığım yerde gözümü kapatamadım o derece başım döndü denge kaybı bende de oluyor :) uyuya uyuya büyüteceğiz ne yapalım![]()