• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler selam bisey sorucam bende son zamnlar ateş basması oluyor sırtımın tam orta yerinden bir ateş gibi sıcaklık hissediyorum ve Sıkıntı basıyor beni terliyorum. Sonra geçiyor bir müddet böyle devam ediyor bazen yarim saAt bazen daha uzun nedir bu ? Lahusalikta yoktu yanı sıcaktan terliyordum ama bu aniden olan ve sırtımdan gelen bir ateş var sanki çözemedim ? Psikolojik mi ? Yoksa baska bisey mi?

Al benden de o kadar hala ayaktayız :KK43: ve yaklaşık akşam 4 ten beri uyanık duruyor.. nasıl alışacak bilmiyorum.. üstelik senin ki 2 ye kadar uyuyorsa iyimis benimki 11-12 de tamamen uyaniyir sonra 4-5 e kadar bölük borcuk uyuyor sonrasında gece ayaktayiz
Günden güne düzelmeleri gerekmiyor mu bugün sadece 2,5 saat uyudu 19:30 dam beri hala uyumadı ve ağlama krizi geçiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Günden güne düzelmeleri gerekmiyor mu bugün sadece 2,5 saat uyudu 19:30 dam beri hala uyumadı ve ağlama krizi geçiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben artık sinir krizleri geçiriyorum :(( bu akşam feciydi :(( bi ara çocuğu sütten kesmeyi bile düşündüm eğer süt içtiği için böyle oluyorsa icmesin dedim :( sacmaladim ama ne yapayım gözünde yaş kalmadı artık :( bende de derman :((

Harvey karp un 5s yöntemini denedin mi? Yarım kundak yapıyorsun, bebeği yan yada karın üstü çeviriyorsun, kulağına ssshhh sesi, sallanma ve emzirme. Sallama dediği şey çok hafif bir şey. Biz kucakta gezdiriyorduk ama sonrası mis gibi bir kucak alışkanlığımız oldu. Aspiratör, kurutma makinası vb sesler iyi geliyor. Karnıma tülbent ısıtıp koy canım. Sancısı var belliki.

Harvey karp un 5s yöntemini denedin mi? Yarım kundak yapıyorsun, bebeği yan yada karın üstü çeviriyorsun, kulağına ssshhh sesi, sallanma ve emzirme. Sallama dediği şey çok hafif bir şey. Biz kucakta gezdiriyorduk ama sonrası mis gibi bir kucak alışkanlığımız oldu. Aspiratör, kurutma makinası vb sesler iyi geliyor. Karnıma tülbent ısıtıp koy canım. Sancısı var belliki.
Çok direndim ama bugün ilk defa mama verdim. Dedim belki de doymuyor ama yine olmadı. Kurutma makinesinde duran bebek bugün onda dahi durmadı. Aslında sorun çok az emip çok fazla gaz olması. Zaten gazı çıkarana kadar tekrar acıkıyor sürekli sırtına vuruyorum benim sırtıma o kadar vursalar dayanmazdı sanırım Sağa yatırıyorum sola yatırıyorum kolumun üzerine yüz üstü yatırıyorum yok çıkmıyor. Yarın dediğinizi deneyeceğim. Sağolun Şuan halim kalmadı

Anneler selam bisey sorucam bende son zamnlar ateş basması oluyor sırtımın tam orta yerinden bir ateş gibi sıcaklık hissediyorum ve Sıkıntı basıyor beni terliyorum. Sonra geçiyor bir müddet böyle devam ediyor bazen yarim saAt bazen daha uzun nedir bu ? Lahusalikta yoktu yanı sıcaktan terliyordum ama bu aniden olan ve sırtımdan gelen bir ateş var sanki çözemedim ? Psikolojik mi ? Yoksa baska bisey mi?
Bende de oluyor canim ates basmasi lohusaliktan nirnal bebce

Yatir kaldir methodunu dene canim

Canım gece uykusuna yatirirken ben odanın ışığını kapatıyorum. Gece lambası eşliğinde emziriyorum. Daldiginda yatağına koyuyorum. Emzirirken konuşmuyorum. Gece uykusu rutinlerimiz var. Alt degistiriyoruz. Pijamalarini giyiyor. İyi geceler diliyorum :) Emzirmeye başlıyorum. Bu arada her akşam aynı saatte odaya giriyoruz. Uyumamak için dirense de pes etmiyorum.
Benimkide memede uyuyor ama o saatlerde tabi ben perisan oluyorum

Kizlar kizim 2 aylik ama bizde gece uykusu yok sabaha karsi 4-5 gibi uyuyor oglen 2 gibi kalkiyor dahada uyumuyor ben bu cocugu nasil alistiracagim normal uyumaya siz nasil basardiniz
Hic mudehale etmedim ben ne zaman uyumak istediyse uyudu mamasini da uyurken verdim ih mih demeye basladiginda yerken uyuyor genelde

Süt yok sağmakla içirmek arası o kadar kısaki süt yerine gelmiyor saat 12:30 da 60 cc mama verdim saat 01:00 de yerine yatırdım şimdi yine uyandı ne yapacağımı şaşırdım. Birlikte ağlıyoruz
Sutum yok diye mi agliyirsun aglama lutfen ben de cok agladim bi ise yaramiyir iyice azaliyor insallah artacak sutlerimiz deneyelim yiyelim icelim spor yapilcaksa yapalim ama yilmayalim biz anneyiz

Ben bilemedim uzgunum:(

ben lohusayken terlemezdim aksine usurdum nedense

Al benden de o kadar hala ayaktayız :KK43: ve yaklaşık akşam 4 ten beri uyanık duruyor.. nasıl alışacak bilmiyorum.. üstelik senin ki 2 ye kadar uyuyorsa iyimis benimki 11-12 de tamamen uyaniyir sonra 4-5 e kadar bölük borcuk uyuyor sonrasında gece ayaktayiz
Biz biluk porcukde uyumuyoruz simdi karanlikds emxirip uyumssini bekliycem

Offffff hergun bu saatten sonra sallamayi birakirsam uyaniyor sabaha kadar sallayacak miyim yani ben
Beşiğimi sallıyosun canım.. Gaz sorunu cok yoksa uyku eğitimi vermelisin desteksiz uyusun . Ben bı ara vermeye calıştım tabıkı olmadı :anne:bızınkıde bu saatte uykusunu almış oluyor daha dogrusu dörtte kalktık

Back
X