• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Evet evet dogal gebelik olsaydi inan ne esim ne kendim ne ailem bu kadar pimpiriklenmezdik diye dusunuyorum ben de😊 cok yiprandik benim de pespese iki opu ustune transfer oldu iste, kasim ayindan beri gundemimiz hep tedavi igne ilac operasyon oldu istemsizce 🥹 saglikla sureclerimizi tamamlamak kismet olsun insallah herbirimize 🙏🏼🧿
Gerçekten doğal yolla hamile kalıp hiç sorun yaşamadan yavrularını kucağına alanlar o kadar şanslı ki. Ben aylarca ağladım bu kadar kolay bişeye ben neden sahip olamıyorum diye.. benim tüp bebek değil doğal yolla oldu ama öncesinde kayıplarım olduğu için tam anlamıyla sevinemiyorum bile. sanki yine avuçlarımdan kayıp gidecekmiş gibi bi hüzün taşıyorum içimde. inşallah cumartesi günü kalp sesini duyarım ve herşey çok yolunda ilerler :(

Aynı dert bende de var, benimde 2 gündür kasık ağrım yok 6 haftalığım. normal demek kii ya
4,8,6,12, haftlarda yani 4ün katlarında adet dönemlerinde sancılanmalar olacakmış.. hep ağrısız ya da hep ağrılı olmayacak yani alışmamız lazım hep parçalı bulutlu :D

Gerçekten doğal yolla hamile kalıp hiç sorun yaşamadan yavrularını kucağına alanlar o kadar şanslı ki. Ben aylarca ağladım bu kadar kolay bişeye ben neden sahip olamıyorum diye.. benim tüp bebek değil doğal yolla oldu ama öncesinde kayıplarım olduğu için tam anlamıyla sevinemiyorum bile. sanki yine avuçlarımdan kayıp gidecekmiş gibi bi hüzün taşıyorum içimde. inşallah cumartesi günü kalp sesini duyarım ve herşey çok yolunda ilerler :(
Evet ne kadar sansli olduklarinin farkindadir umarim hepsi 🩷 buyuk bir nimet. Insan kendini esini istemsizce kusurlu eksik hissediyor. Ben de seni anliyorum canim, ben hala gercekligine inanamiyorum, artik tup bebekle bile olmasi mucizevi gelmeye basladi surec uzadigi icin😔 gonlumuzu ferah tutup dua etmekten baska caremiz yok, insallah sen de kalp atisini duyup oh cekeceksin duaciyim🙏🏼

Evet ne kadar sansli olduklarinin farkindadir umarim hepsi 🩷 buyuk bir nimet. Insan kendini esini istemsizce kusurlu eksik hissediyor. Ben de seni anliyorum canim, ben hala gercekligine inanamiyorum, artik tup bebekle bile olmasi mucizevi gelmeye basladi surec uzadigi icin😔 gonlumuzu ferah tutup dua etmekten baska caremiz yok, insallah sen de kalp atisini duyup oh cekeceksin duaciyim🙏🏼
Aminnn arkadaşım inşallahh :KK200:

bence hiç bişey olmaz sakın moralimiz bozulmasın bizim de sizinki gibi bişeydi hiç bir zararı olmadı eğer transfer için gitmeniz gerekliyse gidin içiniz rahat etsin ama hiç bir problem çıkmayacak emin ol mutlu ol ☺️
Aile hekimimiz de öyle dedi. Bence sıkıntı olmaz ama görüşmek istiyorsanız görüşün dedi. Bu arada hematoloji derse ki embriyoya biyopsi yapılsın arayıp haber verecekmişiz. ama hematoloji de tahminimce yapılsın bir sorun yok işimize garantiye alalım diyecek diye düşünüyorum. Sağ olun vallahi telefon gelince inanın ki çok moralim bozuldu gelecek olan Allah'tan. Bir sorun olacağından değil de olduğum bölgede zaten hematoloji de yok. Arayıp burada hematoloji yok diyeceğim. Sizin de çok yüksek değil anladığım kadarıyla değerimiz ben de sadece kansızlık var başka bir şey yok peki sizde. Eşimin aksine kan değerleri çok iyi. Neden sınırda dediler anlamadim

Back
X