2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah okumaya başladım bende

Bende 7+0 ım ultrason 6+5 gösteriyordu, geç döllenme olabilir sırf 14. Günü yımurtlayacaksın diye birşey yok canım kafana bile takma

Butun gece uyuyamadim wcye mekik dokudum sonra aklima karbonatli tuzlu su geldi agiz calkalama ve buruna cekip agizdan cikarma seklinde.igrenc bir durum biliyorum ama yardim etti biraz bana.
2 gün öncede beni delirtti, uyuyamıyorum. Gittim yastıkları çiftledim belki nefes almam kolaylaşır diye. Tuzlu su benimde aklıma geldi ama kusmaktan çekindim. Neyseee bir an önce geçer umarım...

Maşallah değer baya çok acaba tek yumurta ikizi mi? Tek kese göründü sanırım?

Kızlar biade 6+4 uz kalp atışını duyamadık ama gördük boyle pit put hareket edio du ultrasonda :)) darısı size bnm minisler iki tane bide ikisini de gördük şükür allahima
Ohh ohh sağlıcakla gelsin ikizler
Bi tüp bebek arkafaş daha vardı görmüyorum onu inşallah bir sorun yoktur

Ohh ohh sağlıcakla gelsin ikizler
Bi tüp bebek arkafaş daha vardı görmüyorum onu inşallah bir sorun yoktur
Çok saol canım bnm.evet çok yazamasam da takip ediyorum .ins bişeyi yoktur .rabbim hepimizin evlatlarımızı kucağına almayi nasip etsin ins

Çok az kahverengi akıntım oldu. Doktorun sekreterine haber bıraktım, şimdi onlardan telefon bekliyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Yarin kalp atisi duymaya gidecektik..

Bizde duyduk çok şükür çok dinletmedi zararlı diye 2 sn açtı ama atış ekranda gözüküyordu darısı tüm bekleyenlere inşallah
Oy oy ne güzel maşallah darısı bizlere ben daha pazartesi kese görmeye gidicem keşke o gün kalp atışlarını da duysam da rahatlasam ama çok erken duyulmaz galiba hele önce bi keseyi görmek nasip olsun da inşallah duanızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…