• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı günler annişler ben size bişey danışmak istiyorum dün dr randevum vardı 7+1 dim bebeği gördük ama kalp atışı için çok küçük daha dedi dr gördü kalbin attığını bende belli belirsiz görür gibi oldum ama tatmin olmadım alttan bakarsam duyarsınız ama bence gerek yok dedi haftaya tekrar kontrolüm var duyarmıyım o zaman içim bi karışık birde ultrasona göre 6+6 gözüküyor
Erken donemde kalp atisi dinlenmesi bebegi yoracagi icin drlar pek taraftar degiller o yüzden attigini gorduyseniz yeterli ses olmasada olur biraz sabredin :)

Oy oy ne güzel maşallah darısı bizlere ben daha pazartesi kese görmeye gidicem keşke o gün kalp atışlarını da duysam da rahatlasam :halay:ama çok erken duyulmaz galiba hele önce bi keseyi görmek nasip olsun da inşallah :dua: duanızı bekliyorum :KK200:
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler devam eder Allahım hepsini korusun isteyen herkese nasip etsin

Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden :dua: ismi Ayşe
Okudum canım bende, inşallah hayırla kavuşsun bebişineeee

Çok az kahverengi akıntım oldu. Doktorun sekreterine haber bıraktım, şimdi onlardan telefon bekliyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Yarin kalp atisi duymaya gidecektik..

kahverengi akıntı kanama vs benım ılk hamıleıgımde 4-5 aya kadar oldu
içeride kanama alanı gozukmuyordu doktor progestan vermıstı
bişey olmaz Allah ın ınzyle

Kızlar benim idrar yollarında enfeksiyon vardı doktora gösteremedim.Anlayan var mı? Geçmiş mi acaba? 20171221_135454-1.jpg

Kızlar bu hamilelik akıntıları ne kadar sürüyor? Su gibi resmen hafif sarıya dönük.Dün keseyi görmek için kontrolüm vardı çok şükür gördük de.Doktor şimdilik ilaç vermek istemiyorum akıntın için devam ederse söyle dedi.Sanırım çoğu gebelikte oluyormuş ama insna takıyor işte kafaya.Sizde de var mı?

Kızlar bu hamilelik akıntıları ne kadar sürüyor? Su gibi resmen hafif sarıya dönük.Dün keseyi görmek için kontrolüm vardı çok şükür gördük de.Doktor şimdilik ilaç vermek istemiyorum akıntın için devam ederse söyle dedi.Sanırım çoğu gebelikte oluyormuş ama insna takıyor işte kafaya.Sizde de var mı?
Canim ben dogum yapana kadar olmustu akintim

Bnde var ama çok az yoğurt kesiği gibi beyaz 1 veya 2 damla hayırlı olsun sıra bnde bnde görürüm inşallah kaç haftalik sin?

Bnde var ama çok az yoğurt kesiği gibi beyaz 1 veya 2 damla hayırlı olsun sıra bnde bnde görürüm inşallah kaç haftalik sin?
Dün konuşmuştuk:) sen benden öndesin ama henüz görememişsin.Bugün tam 5 haftalık oldu.Dr dün tam zamanında gelmişsin yeni oluşmuş kese dün gelseydin görünmezdi dedi:)

Merhaba,
Aranızda CMV, ubella, Toksoplazma, ANA (Anti nukleer antikor) IFA testlerine baktıran oldu mu?
Benim doktorum istemişti. Yaptırdım ANA testi pozitif çıktı. İnternetten baktım Lupus hastalığı vs. böyle bağışıklık sistemi hastalıkları belirtisiymiş. Daha önce bu değeri pozitif çıkan var mı ? Doktor randevum yarın onunla görüşene kadar kafayı yicem.

Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden :dua: ismi Ayşe
Okudum canim rabbim kabul ve makbul eylesin gonlune gore hayirli bir evlat nasip etsin amin:dua:

Merhaba,
Aranızda CMV, ubella, Toksoplazma, ANA (Anti nukleer antikor) IFA testlerine baktıran oldu mu?
Benim doktorum istemişti. Yaptırdım ANA testi pozitif çıktı. İnternetten baktım Lupus hastalığı vs. böyle bağışıklık sistemi hastalıkları belirtisiymiş. Daha önce bu değeri pozitif çıkan var mı ? Doktor randevum yarın onunla görüşene kadar kafayı yicem.
*ubella diil Rubella olacak

Dün konuşmuştuk:) sen benden öndesin ama henüz görememişsin.Bugün tam 5 haftalık oldu.Dr dün tam zamanında gelmişsin yeni oluşmuş kese dün gelseydin görünmezdi dedi:)
Hatırladım pardon unutmuşum bi an
Bide pazartesi 5+5 olcaz görünür inşallah

Back