- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.641
Bide değeriniz kaçtı?Estağfurullah canım:) İnşallah görürsün keseciği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide değeriniz kaçtı?Estağfurullah canım:) İnşallah görürsün keseciği
Bende yok canım normalde çok olurdu hatta ama gebelik oluştuktan beri kuruyum baya. Senin de çoğul mu canım belli oldu mu?Kızlar bu hamilelik akıntıları ne kadar sürüyor? Su gibi resmen hafif sarıya dönük.Dün keseyi görmek için kontrolüm vardı çok şükür gördük de.Doktor şimdilik ilaç vermek istemiyorum akıntın için devam ederse söyle dedi.Sanırım çoğu gebelikte oluyormuş ama insna takıyor işte kafaya.Sizde de var mı?
Kızlar bu hamilelik akıntıları ne kadar sürüyor? Su gibi resmen hafif sarıya dönük.Dün keseyi görmek için kontrolüm vardı çok şükür gördük de.Doktor şimdilik ilaç vermek istemiyorum akıntın için devam ederse söyle dedi.Sanırım çoğu gebelikte oluyormuş ama insna takıyor işte kafaya.Sizde de var mı?
Merhaba kızlar karnı sürekli guruldayininiz var mi aranızda sık sık az yemeye çalışıyorum ama bu gurultularla başım dertte yanlış mi? Besleniyorum acaba
Su gibi beyaz acik sari bazen canim bu hamileligimde de varHadi yaa:/ şeffaf mıydı peki? O normal çünkü,benim ki sarıya dönük.Zaten yıllardır mevcut olan enfeksiyonum var ama o daha boza kıvamında gelirdi şimdi su gibi
Canim anti ds dna ya mi bakmislar benim arkadasimda lupus hastasi ama pozitif cikti diye lupus anlamina gelmiyor lupus olsaydi bugune kadar mutlaka belirtisini gormustun yuregini ferah tutMerhaba,
Aranızda CMV, ubella, Toksoplazma, ANA (Anti nukleer antikor) IFA testlerine baktıran oldu mu?
Benim doktorum istemişti. Yaptırdım ANA testi pozitif çıktı. İnternetten baktım Lupus hastalığı vs. böyle bağışıklık sistemi hastalıkları belirtisiymiş. Daha önce bu değeri pozitif çıkan var mı ? Doktor randevum yarın onunla görüşene kadar kafayı yicem.
Cumlemizden canimmAllah razı olsun sagol cnm
Teşekkür ederim cvbın için:)Su gibi beyaz acik sari bazen canim bu hamileligimde de var
Canım akşama okuyacağım bende inşallah okuyunca yazarım.Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden ismi Ayşe
bende de var canım, hafif sarıya dönük sıkıntı değilmiş merak etme :)
İyice bir panik oldum çıktımİlk gebelik heyecanı olsa gerek:)
benim de aynı özellikle sabah kalkınca sanki 3 gündür yemek yememişim gibi oluyorum.
Tmm bitanem allah razı olsun inşallah hepimizin duası kabul olurda bu ay rabbim güzel bi sürpriz yapar onaCanım akşama okuyacağım bende inşallah okuyunca yazarım.
Çoğu derken hemen hemen her gebelikte yani:)Bende yok canım normalde çok olurdu hatta ama gebelik oluştuktan beri kuruyum baya. Senin de çoğul mu canım belli oldu mu?
Teşekkür ederim cvbın için:)
Ben yaptırdım hepsi igg pozitif cıktı yani daha önce gecirmişim bağışıklıgım var ben kedi hastasyım sokakta gördüğüm minnoşları kucaklar hatta bazılarını dayanamaz böyle öperdimMerhaba,
Aranızda CMV, ubella, Toksoplazma, ANA (Anti nukleer antikor) IFA testlerine baktıran oldu mu?
Benim doktorum istemişti. Yaptırdım ANA testi pozitif çıktı. İnternetten baktım Lupus hastalığı vs. böyle bağışıklık sistemi hastalıkları belirtisiymiş. Daha önce bu değeri pozitif çıkan var mı ? Doktor randevum yarın onunla görüşene kadar kafayı yicem.
Anti ds DNA ya da bakmışlar o negatif çıkmış. Bilemiyorum kafam çok karıştı. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Canim anti ds dna ya mi bakmislar benim arkadasimda lupus hastasi ama pozitif cikti diye lupus anlamina gelmiyor lupus olsaydi bugune kadar mutlaka belirtisini gormustun yuregini ferah tut
bende toksoplazma ıgg de ıgm de negatif çıkmış. Bu sıkıntılı bi durum mu?Ben yaptırdım hepsi igg pozitif cıktı yani daha önce gecirmişim bağışıklıgım var ben kedi hastasyım sokakta gördüğüm minnoşları kucaklar hatta bazılarını dayanamaz böyle öperdim
Merhaba canım geldim şimdi dktrdan tahlililerim çıktı herşey iyi biraz tansiyonum düşüktü ultrason da 8+2 olarak göründü birgün önde yani birazda vajinada mantar enfeksiyonu göründü ama onun içinde birşey yapmamıza gerek yok dedi pregeston yazıldı 100mglik her ihtimale karışı gergin bir rahmim var çünkü benim oğlumdada kullanmıştım kalp atışlarınıda güzel duydum çok duygulanıp çok ağladım vurgun:)Ben 14 unde vermistim kan idrar sonuçlar cikmis..gordum int den.bisey olursa arariz demisti doktor. Degilse ocakta randevum o zmn gidecwgim
Bende de rubella anti cmv bikaç ibare daha vardı hepsi igg pozitif yani bunu vcuda daha önce almışız ve bi aktifliği kalmamıs bebegi yada bizi riske atıcak bir duruö değil igm pozitif olsa sıkıntı yaratabilirdi içini ferah tut benimde yarın kontrolüm var ozaman daha net öğreniriz ama ben baya arastırdım internetten igg pozitif sıkıntı değilmişbende toksoplazma ıgg de ıgm de negatif çıkmış. Bu sıkıntılı bi durum mu?
Çok teşekkür ederim. Biraz daha rahatladım. Biran önce yarın olsun istiyorummm..Sabırsızlık diz boyu :)Bende de rubella anti cmv bikaç ibare daha vardı hepsi igg pozitif yani bunu vcuda daha önce almışız ve bi aktifliği kalmamıs bebegi yada bizi riske atıcak bir duruö değil igm pozitif olsa sıkıntı yaratabilirdi içini ferah tut benimde yarın kontrolüm var ozaman daha net öğreniriz ama ben baya arastırdım internetten igg pozitif sıkıntı değilmiş
Masallah canim yaa cok sevindim..duygusallik hepimizde var hep bu hormonlar yapio.mantar da ne gibi belirtiler vardi ki.vajinal mi bakti canimMerhaba canım geldim şimdi dktrdan tahlililerim çıktı herşey iyi biraz tansiyonum düşüktü ultrason da 8+2 olarak göründü birgün önde yani birazda vajinada mantar enfeksiyonu göründü ama onun içinde birşey yapmamıza gerek yok dedi pregeston yazıldı 100mglik her ihtimale karışı gergin bir rahmim var çünkü benim oğlumdada kullanmıştım kalp atışlarınıda güzel duydum çok duygulanıp çok ağladım vurgun:)