• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamişler yiyeceklerden tiksinmesi olan var mı? ben normalde yumurtayı çok severim, iki gündür kokusundan istifra edicem:KK43: tabi köy yumurtasıydı beni tiksindiren. bir de marketten alıp deneyecem bakalım. hala tiksinme olacak mı yazarım. normalde mide bulantısı yok bu arada. sadece yumurta kokusuna dayanamıyorum.

Canım ben günde 4 fincan kahve içerdim, şimdi aynı odada kahve içilince midem kalkıyor.:KK12:

Gunaydinlar senin adina sevindim ama ben hiiiiic mutlu olmuyorun kustuguma bitkisel hayatta gibiyim hic kaldiramiyorum basimi..is ev cocuk hepsini saldim.birde geniz akintim var o daha da beter ediyor beni.
belki ilk defa olduğu içindir :) aslında çok zor ama insan mutlu oluyor ya belirti yaşayınca :) birde kalbini duysam

Gunaydinlar senin adina sevindim ama ben hiiiiic mutlu olmuyorun kustuguma bitkisel hayatta gibiyim hic kaldiramiyorum basimi..is ev cocuk hepsini saldim.birde geniz akintim var o daha da beter ediyor beni.
Geniz akıntısı şikayetim benimde var. Kusma problemim Yok ama bu akıntı bulanmayacaksam da beni bulandırıyor. Tıkanıyorum :hasta: öksürük yapıyor

belki ilk defa olduğu içindir :) aslında çok zor ama insan mutlu oluyor ya belirti yaşayınca :) birde kalbini duysam
Canim kusma boyutun artarsa mutlu oluyormusun bide o zmn konuşalım :-) ins artmazda rabbim hepimizin hamileliğin i kolay geçirmeyi nasip etsin ins :))

Hayırlı günler annişler ben size bişey danışmak istiyorum dün dr randevum vardı 7+1 dim bebeği gördük ama kalp atışı için çok küçük daha dedi dr gördü kalbin attığını bende belli belirsiz görür gibi oldum ama tatmin olmadım alttan bakarsam duyarsınız ama bence gerek yok dedi haftaya tekrar kontrolüm var duyarmıyım o zaman içim bi karışık birde ultrasona göre 6+6 gözüküyor

Allah o geniz akintisini demeyin hic bana mahvediyor beni iki aydir genzi akar mi insanin halen daha var ve sirf bulantiyi tetikliyo ve asiri uyku yapiyo :hasta:

Hayırlı günler annişler ben size bişey danışmak istiyorum dün dr randevum vardı 7+1 dim bebeği gördük ama kalp atışı için çok küçük daha dedi dr gördü kalbin attığını bende belli belirsiz görür gibi oldum ama tatmin olmadım alttan bakarsam duyarsınız ama bence gerek yok dedi haftaya tekrar kontrolüm var duyarmıyım o zaman içim bi karışık birde ultrasona göre 6+6 gözüküyor

selamlar, doktorun bılınclı davranmıs kalbı gormesı yeterlı, benım doktorumda dinletmedi ses dalgaları kalp hastalıklarına neden olabiliyormus. ben de 6+4 de gıttım, vajınal muayene oldum.

Allah o geniz akintisini demeyin hic bana mahvediyor beni iki aydir genzi akar mi insanin halen daha var ve sirf bulantiyi tetikliyo ve asiri uyku yapiyo :hasta:
selamm , benımde cok genız akıntım var sabahları mahvedıyor benı bulantım ondan oluyor normalde cok az. nasıl gıdecek bu bılmıyorum

Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden :dua: ismi Ayşe

Geniz akıntısı şikayetim benimde var. Kusma problemim Yok ama bu akıntı bulanmayacaksam da beni bulandırıyor. Tıkanıyorum :hasta: öksürük yapıyor
Butun gece uyuyamadim wcye mekik dokudum sonra aklima karbonatli tuzlu su geldi agiz calkalama ve buruna cekip agizdan cikarma seklinde.igrenc bir durum biliyorum ama yardim etti biraz bana.

Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden :dua: ismi Ayşe
Okudum canım Allah kabul etsin. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

Back