- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.561
Merhaba Kızlar bende doktora gidicem menajeri bekliyorum şayet gelirse kan vericem diye birşeyde yemedim acıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) benimki 2 gündür sakin kasık ağrısı çekmiyorum şükür azaldı ağrılar batmalar.Tatli hamisler nasılsınız nasıl gidiyor bebisler iyi mi simariyorlar mi
aynen canm :) dur bakalım o zamn doktoruma gidince gerek varmı diye sorayım biCanım 6. Haftanın içine girdiğin için öyle çıkıyor :)
Aa seninle hemen hemen aynıyız bende bugün tam 5 aylık evliyim :) ben 3 kere oldum vajinal muayene enfeksiyon vardı ama bende hiç enfeksiyon belirtisi yoktu, tahlillerim de temizdi ama alttan bakınca gördü enfeksiyon olduğunu fitil kullandırdı doktor.
Bendede aynı sorun oldu meğer tarihe 2017 yazıp duruyormuşumbi kontrol et tarihleriarkadaşlar hamilelik takvimini oluşturmak istediğim zaman, eksik bilgi girdiniz diyip duruyor. orada yazan tğm bildirimleri almamız için mi böyle yönlendiriyor anlamadım. Sizler kişisel bilgiler bölümündeki saç renginden tutun da takip etmeniz gereken bölümlerin hepsini doldurdunuz mu? bir ben mi yapamıyorum bunu
Batma agri normal canim olsada.. cok siddetli olmaz zaten..:)) benimki 2 gündür sakin kasık ağrısı çekmiyorum şükür azaldı ağrılar batmalar.
Ben 14 unde vermistim kan idrar sonuçlar cikmis..gordum int den.bisey olursa arariz demisti doktor. Degilse ocakta randevum o zmn gidecwgimMerhaba Kızlar bende doktora gidicem menajeri bekliyorum şayet gelirse kan vericem diye birşeyde yemedim acıktım
ayy canım gel bide bana sor 5. haftada az bi kanam yaşadım o zamandan beri progestan kullanıyorum ama çok kaygılıyım kendime kızıyorum elimde değilkanamam falan yok çok şükür ama bu düşünceler beni yiyip bitirecek geçen hafta bulantım vardı bu hafta niye yok diye şimdi kafam ona takıldıTatlım mide bulantısı her hamilelikte olmaz sakin ol bebişi üzme, mide bulantının olmaması çok iyi bende de yok hiç olmadı bugün 6. haftam bitiyor inşaallah da hiç olmaz.
Bebeği sakin tutmalısın bu da senin sakin olmandan geçiyor lütfen telaş yapma
4+1 de ilk randevumda kese oluşmaya başlamıştı aynı şekilde yolk sac'da... 6+1 de vajinal ultrason da kalp atışı duydum ama regli döngüm kısa olduğu için kese boyutuna göre 6+5 mişim ben aslında :) bu arada ilk bhcg 461 idi. İlk doktor randevumda 3 gün sonra (4+1) 3696 çıkmıştı.Günaydın arkadaşlar, keseniz ultrasonda kaçıncı haftada görüldü? Kalp atışı kaçıncı haftada duyuldu? Bu esnada bhcgniz kaçtı? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hepinize allah sağlık sıhhat versin.
Sonunda bende yaptıııım :) çocuk bölümünü es geçiyormuşum :)Bendede aynı sorun oldu meğer tarihe 2017 yazıp duruyormuşumbi kontrol et tarihleri
ayy canım gel bide bana sor 5. haftada az bi kanam yaşadım o zamandan beri progestan kullanıyorum ama çok kaygılıyım kendime kızıyorum elimde değilkanamam falan yok çok şükür ama bu düşünceler beni yiyip bitirecek geçen hafta bulantım vardı bu hafta niye yok diye şimdi kafam ona takıldı
haklısın canım evet ama ilk gebeliğim kimyasal olunca bunda çok endişeliyim inşallah sağ salim kucağımıza alırız ikimizde :)Ben de çok duygu değişimi yaşıyorum ama kendimize bunu yapmamalıyız
Sabun icin özel bir marka kullanmadım eczaneden aldım inanın adını hatırlamıyorum markaların pek önemi yok alkollü bir tonik su bazlı bi nemlendirici tamamdır
Ay bende çok sıkıntıdayım yağlı ciltle düzenli cilt bakımı yaptırıyorum 2 hafta süper oluyor sonra tekrar bu katranlı sabunu aktardanmı almak gerek rica etsem bana kullandıklarınız isimleri markalarıyla verirmisin
haklısın canım evet ama ilk gebeliğim kimyasal olunca bunda çok endişeliyim inşallah sağ salim kucağımıza alırız ikimizde :)
Gece tavuk gibi 21.00 da uyudum
01.00 sa uyandım tekrar uyudum
06.15 da tekrar kalktım tekrar uyudum
08.00 da tekrar kalktım 09.30 da tekrar uyudum 11.45 tekrar uyandım noluyo bana
Amann sağlıklı olsunlarda canım elbet düzelir bi gün ☺Benim de iş için alarmım 07.10'da her sabah 06.10'da uyandım bu hafta gıcık oluyorum.