• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bi akrabanın 8 yıldır çocuğu olmuyor çok çabaladi çok savaştı kadın olmadı bugün aşılama yaptırdı sizden ricam hamilelerin duası kabul olurmuş 100 er defa rabbi hebli minessalihin okur musunuz hepinizden allah razı olsun şimdiden :dua: ismi Ayşe
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah okumaya başladım bende

Hayırlı günler annişler ben size bişey danışmak istiyorum dün dr randevum vardı 7+1 dim bebeği gördük ama kalp atışı için çok küçük daha dedi dr gördü kalbin attığını bende belli belirsiz görür gibi oldum ama tatmin olmadım alttan bakarsam duyarsınız ama bence gerek yok dedi haftaya tekrar kontrolüm var duyarmıyım o zaman içim bi karışık birde ultrasona göre 6+6 gözüküyor
Bende 7+0 ım ultrason 6+5 gösteriyordu, geç döllenme olabilir sırf 14. Günü yımurtlayacaksın diye birşey yok canım kafana bile takma

Butun gece uyuyamadim wcye mekik dokudum sonra aklima karbonatli tuzlu su geldi agiz calkalama ve buruna cekip agizdan cikarma seklinde.igrenc bir durum biliyorum ama yardim etti biraz bana.
2 gün öncede beni delirtti, uyuyamıyorum. Gittim yastıkları çiftledim belki nefes almam kolaylaşır diye. Tuzlu su benimde aklıma geldi ama kusmaktan çekindim. Neyseee bir an önce geçer umarım...

4+1 de ilk randevumda kese oluşmaya başlamıştı aynı şekilde yolk sac'da... 6+1 de vajinal ultrason da kalp atışı duydum ama regli döngüm kısa olduğu için kese boyutuna göre 6+5 mişim ben aslında :) bu arada ilk bhcg 461 idi. İlk doktor randevumda 3 gün sonra (4+1) 3696 çıkmıştı.
Maşallah değer baya çok acaba tek yumurta ikizi mi? Tek kese göründü sanırım?

Kızlar biade 6+4 uz kalp atışını duyamadık ama gördük boyle pit put hareket edio du ultrasonda :)) darısı size bnm minisler iki tane bide ikisini de gördük şükür allahima
Ohh ohh sağlıcakla gelsin ikizler
Bi tüp bebek arkafaş daha vardı görmüyorum onu inşallah bir sorun yoktur

Çok az kahverengi akıntım oldu. Doktorun sekreterine haber bıraktım, şimdi onlardan telefon bekliyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Yarin kalp atisi duymaya gidecektik..

Bizde duyduk çok şükür çok dinletmedi zararlı diye 2 sn açtı ama atış ekranda gözüküyordu darısı tüm bekleyenlere inşallah:halay::emir_bebek:
Oy oy ne güzel maşallah darısı bizlere ben daha pazartesi kese görmeye gidicem keşke o gün kalp atışlarını da duysam da rahatlasam :halay:ama çok erken duyulmaz galiba hele önce bi keseyi görmek nasip olsun da inşallah :dua: duanızı bekliyorum :KK200:

Back