• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kimyasal sanırım canım; 165 çıkmış değerim. Çok az az artıyor değerim maalesef. 4 gün önce 98,5tu. Morali bozuldu ama napalım kısmet.
Canım üzülme aynı yerde yaptır testini ona göre sonuc cıkar ortaya hem bende gecen ay kimyasal yasadım bak şimdi 6 haftalık oldyk bile daha cabuk hamile kalırsın

Kimyasal sanırım canım; 165 çıkmış değerim. Çok az az artıyor değerim maalesef. 4 gün önce 98,5tu. Morali bozuldu ama napalım kısmet.
Farklı yerde yaptığınız testi önemsemeyin aynı yerde olsun hepsi son 1000 di bide sağlık ocağında yapayım dedim çok düşük çıktı artış psikolojim bozuldu Allah’tan 1 gün sonra randevum vardı doktorda günüyle uyumlu kese görünce içim rahatladı

kızlar çalışan var mı aranızda?
çok zorlanıyor musunuz?

Ben çalışıyorum canım sabah 8.30 akşam 18.30
İşim genel anlamda masa başı fakat saat 16.00'dan sonra uyku ve yorgunluk bastırıyor. Yasa çıkmış hamileler 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye. Biraz daha ilerleyince bu hakkımı kullanmayı düşünüyorum.

Ben çalışıyorum canım sabah 8.30 akşam 18.30
İşim genel anlamda masa başı fakat saat 16.00'dan sonra uyku ve yorgunluk bastırıyor. Yasa çıkmış hamileler 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye. Biraz daha ilerleyince bu hakkımı kullanmayı düşünüyorum.
hadi ya ,
güzel yasaymış:
ben de çok ama çok zrolanıyorum ya, nasıl olacak bilemedim ben,benm işim de masa başı ama bu da kolay değil ki,
bünye şaşmış durumda,
sabah kalk hazırlan gel yol vs, akşam aynı telaşe...

Çok geçmiş olsun:/Boş gebelikte sanırım ağrı başka şikayetler sanırım çok oluyor muş? Hissetmediniz mi hiç?
Böyle şeyleri görünce korkuyorum ya:KK17:
Çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler. .
Aksine inanın benm hiç ne ağrım ne bi şeyim hiç bir sıkıntım yoktu hiç lekelenme bile yaşamadım şimdiki hamileligimde daha çok sancı oldu mesela doktor herkeste farklı olur demisti zaten :KK43: hiç korkmayın zaten herşey olcağına varıyor en iyisi olumlu düşünmek :emir_bebek:

çalışıyorum canım böyle bu saatlerde bir ağırlık çöküyo şöyle ayaklarımı uzatsam yatsam :) eve gidince de durmak yok 4 yaşında oğlum oda özlüyo akşama kadar.
ooo
senin işin daha da zormuş yaaa,
benm derdim ne anlamadım gitti,sanırm pek dinlendirici bir uyku uyuyamıyorum ondna böyleyim, gündzleri çok kötüyüm ya

çalışıyorum canım böyle bu saatlerde bir ağırlık çöküyo şöyle ayaklarımı uzatsam yatsam :) eve gidince de durmak yok 4 yaşında oğlum oda özlüyo akşama kadar.
bu yorgunluklarımız bebişe zarar vermez de mi ya..
gebeler dinlenmeli diye dşünüyorum hep, sakin huzurlu olmalılar

hadi ya ,
güzel yasaymış:
ben de çok ama çok zrolanıyorum ya, nasıl olacak bilemedim ben,benm işim de masa başı ama bu da kolay değil ki,
bünye şaşmış durumda,
sabah kalk hazırlan gel yol vs, akşam aynı telaşe...

ben de aynı durumdayım, daha 6. haftayı yeni bitireceğim ama bu yorgunluk bitirdi beni. :mad:
bebek inşaallah daha da büyüdükçe ne olacak bilmiyorum ama dediğim gibi ben bu hakkımı kullanmayı düşünüyorum.:KK8: zaten sonra devam etmeyi düşünmüyorum işe.

Back