-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.301
Kızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..
Normal canim ilk 5 ay bnimde oyleydi ani hsreketlerde ozellikle kasiklarina birsey saplanip kaliyor sonra onlar azaliyor hissetmiyorsun bileKızlar aranızda benim gibi sol kasığına ara ara kramp giren var mı? Bazen de tam karnımın ortasında oluyor ama 5_10 saniye sonra geçiyor.Normal midır bu?
Tabi ki herkesin bünyesine göre belirtileri farklıdır ama henüz 4+2 olduğumuzdan tam endişe zamanlarındayız.Değerim hakkında da bir bilgim olmadığı için ister istemez evham yapıyorum :/Her hamilelik kendine hastir buna yazilacak net birşey yok yani kimisi hamilelikle alakali hicbir zor durum yaşamadan hoplaya ziplaya doguma gidiyor kimisinin basindan itibaren bulantısı ogurtusu agrisi kanamasi bitmez (ornek ben) belirtisizlikde kötü birsey degil agri sizida hatta aksine agrin sizin belirtin yoksa keyfini sür eli kulagindadir bulantilarin:)
Hic kan vermedin mi ?Tabi ki herkesin bünyesine göre belirtileri farklıdır ama henüz 4+2 olduğumuzdan tam endişe zamanlarındayız.Değerim hakkında da bir bilgim olmadığı için ister istemez evham yapıyorum :/
Çok sevindim canım beraber bekleriz bebeklerimizi senin Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin kucağına canım cinar da abi oluyor arayı çok açmamış oldun beraber büyürlerAman iyi olun canim :) Cok sukur canim bende iyiyim :) senin gebeligine sevinirken bende hamileymisim supriz oldu :)
Verdim geçtiğimiz çarşamba 76 çıktı.Dün dr a gittik henüz yeni döllenmiş haftaya gel keseye bakarız dedi.Tekrar kan testi yapmaya gerek duymadı.Yapaydı iyiydi:/Hic kan vermedin mi ?
Di mi? Allah korusun kötü bir durum olsa kimyasal,dış gebelik falan kendini belli ederdi?Arkadaşlar aşırı ağrı kanama olmadıkça 7. Haftadan önce dr gitmeye gerek yok sonra niye kese görünmedi kalp atışının duyulması gerekiyordu v.s kendinizi boş yere strese sokuyorsunuz dr gitmegi gerektiren bisey oldugunda vücut zaten size sinyal veriyor dinlenin tadını çıkarın hamileligin
Canım adetini doğru biliyorsan 8. Haftadasin gorunmesi gerekirdi bebegin adetini yanlış biliyorsan yada geç yumurtluyorsan birkaç güne görünür bebeğin içini ferah tut inş. Bisey olmazKızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..
Canım haftasonu dr bulabilir misinKizlar simdi hafif kirmiz pihti gelmis cok az cok korkuyorumdr da hic gitmedim gitsemmi
Demekki riskli bir durum gormemis icini ferah tut bende ogrendigim gun verdim sadece kan ve 26 sina rabdevu aldim kalp atisinida duyayim ayni gun diye bakalım hakkımızda hayirlisi :)Verdim geçtiğimiz çarşamba 76 çıktı.Dün dr a gittik henüz yeni döllenmiş haftaya gel keseye bakarız dedi.Tekrar kan testi yapmaya gerek duymadı.Yapaydı iyiydi:/
son adetin ne zamandiDi mi? Allah korusun kötü bir durum olsa kimyasal,dış gebelik falan kendini belli ederdi?
İlk hamileliğim bu benim 2 yıl sonra oldu bir de endişe yapıyorum ister istemez.Halbuki stresin herşeyin başın olduğunu bildiğim halde.
Birsey yapmazlar sadece progestan başlatırlar ama vakit kaybetmeden git ve progestana basla derim ben en azindan rahimi güçlendirirsin bu sekilde tutunmasına yardımcı olursun.Kizlar simdi hafif kirmiz pihti gelmis cok az cok korkuyorumdr da hic gitmedim gitsemmi
Evet ya biraz dolaplari duzenledim ama agir is yapmadim ondan oldu muhtemelenCanım haftasonu dr bulabilir misin
Doğum acile bi git istersen
İnş. Sorun yoktur
Yordunmu kendini is falan yaptım mi
Ben kullaniyorum zaten canimBirsey yapmazlar sadece progestan başlatırlar ama vakit kaybetmeden git ve progestana basla derim ben en azindan rahimi güçlendirirsin bu sekilde tutunmasına yardımcı olursun.
Canım tüp bebek yaptırdin emeğin büyük yerinde olsam hic Bisey yapmam 3 ayıma kadar dikkat etEvet ya biraz dolaplari duzenledim ama agir is yapmadim ondan oldu muhtemelen
Canim cok teşekkürler :) hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi :) evdeki hesap carsiya uymadi :) geliverdi minik boncuk insallah cinarda kardesinin gelişine cok mutlu olur:)Çok sevindim canım beraber bekleriz bebeklerimizi senin Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin kucağına canım cinar da abi oluyor arayı çok açmamış oldun beraber büyürler
Canim tedbir amacli bir gorun hem sende dsha rahat hissedersin kendini boyle kendi kendini yemektense bir dr gorsun derim benKizlar simdi hafif kirmiz pihti gelmis cok az cok korkuyorumdr da hic gitmedim gitsemmi