2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sat 29 ekim benim de bebegi belirli belirsiz gördu pazartesi kalp atisina gidecegim ben de bozmustum moralimi ama bozma her sey guzel olacak

Tabi ki herkesin bünyesine göre belirtileri farklıdır ama henüz 4+2 olduğumuzdan tam endişe zamanlarındayız.Değerim hakkında da bir bilgim olmadığı için ister istemez evham yapıyorum :/

Kızlar karnımın altrında vajinanın üstünde rahim bölgemde ağrı var ya 4/5 saattir. Geçer dedim de geçmedi hala. Bu niye oluyor acaba ????

Arkadaşlar aşırı ağrı kanama olmadıkça 7. Haftadan önce dr gitmeye gerek yok sonra niye kese görünmedi kalp atışının duyulması gerekiyordu v.s kendinizi boş yere strese sokuyorsunuz dr gitmegi gerektiren bisey oldugunda vücut zaten size sinyal veriyor dinlenin tadını çıkarın hamileligin

Di mi? Allah korusun kötü bir durum olsa kimyasal,dış gebelik falan kendini belli ederdi?
İlk hamileliğim bu benim 2 yıl sonra oldu bir de endişe yapıyorum ister istemez.Halbuki stresin herşeyin başın olduğunu bildiğim halde.

Canım adetini doğru biliyorsan 8. Haftadasin gorunmesi gerekirdi bebegin adetini yanlış biliyorsan yada geç yumurtluyorsan birkaç güne görünür bebeğin içini ferah tut inş. Bisey olmaz

Verdim geçtiğimiz çarşamba 76 çıktı.Dün dr a gittik henüz yeni döllenmiş haftaya gel keseye bakarız dedi.Tekrar kan testi yapmaya gerek duymadı.Yapaydı iyiydi:/
Demekki riskli bir durum gormemis icini ferah tut bende ogrendigim gun verdim sadece kan ve 26 sina rabdevu aldim kalp atisinida duyayim ayni gun diye bakalım hakkımızda hayirlisi :)

son adetin ne zamandi

Çok sevindim canım beraber bekleriz bebeklerimizi senin Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin kucağına canım cinar da abi oluyor arayı çok açmamış oldun beraber büyürler
Canim cok teşekkürler :) hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi :) evdeki hesap carsiya uymadi :) geliverdi minik boncuk insallah cinarda kardesinin gelişine cok mutlu olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…