2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizde de çok akıntı var mı? Ben hamile kalmadan önce de normalden fazla akintim olurdu ama son 5 gündür sanki regl olmuşum gibi hissediyorum korkuyorum tabi bakıyorum şeffaf bir akıntı var.
Sizlerde de var mı böyle bir durum?
Benim de gebelik öncesi daima sarı ve seffaf akıntılarım olurdu. Su an aynen devam ediyor canım. Kimisinde hiç olmuyo galiba

Kızlar aranızda benim gibi sol kasığına ara ara kramp giren var mı? Bazen de tam karnımın ortasında oluyor ama 5_10 saniye sonra geçiyor.Normal midır bu?
Benim de ilk öğrendiğim hafta sol kasıgımda batma gerilme oluyordu canım sanırım bebişler yerleşmeye çalışırken oluyor. Sonraki hafta geçmişti.

Kızlar sizde de çok akıntı var mı? Ben hamile kalmadan önce de normalden fazla akintim olurdu ama son 5 gündür sanki regl olmuşum gibi hissediyorum korkuyorum tabi bakıyorum şeffaf bir akıntı var.
Sizlerde de var mı böyle bir durum?
Bende yok denecek kadar az canım günde 1 kere ya görüyorum ya görmüyorum, gebelikten önce benim de çok oluyodu şimdi kuruyum.

Kızlar belirtiler kaçıncı haftadan sonra yoğunlaşmaya başlıyor? Şu an yoğun sarı akıntım var bazen uyku hali.Sol kasığımda ki ağrı geçti ara sıra bir kaç sn sızlıyor sadece.Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Acele mi ediyorum? Doktor dün beta istemedi değerimden de haberim yok sanırım ondan pimpiriklendim biraz:KK51:

Kizlar benim kahve lekem oldun bugun :KK43: progestan ignede kullaniyorum neden olmus olabilir:KK57:
Dr progestani neden vermisti rahim ici yada rahim disinda kanama alanı gormusmuydu. Lekelenme olabilir bebek yer actikca yada icerideki eski kan geliyor demisti bana ilk hamilekigimde dr um. Kanama parlak kirmizi olmadigi ve ped doldurmadigi surece endise etmemek gerekiyormus.

Dr progestani neden vermisti rahim ici yada rahim disinda kanama alanı gormusmuydu. Lekelenme olabilir bebek yer actikca yada icerideki eski kan geliyor demisti bana ilk hamilekigimde dr um. Kanama parlak kirmizi olmadigi ve ped doldurmadigi surece endise etmemek gerekiyormus.
Benimki tup bebek ya zorunlu 9. Haftaya kadar igne olarak kullaniyorum insallah ya aslind abigun unuttup dolaptan tabak aldim biraz yukardaydi :KK43: kendimi cok suclu hissediyorum

Benimde olmuştu geçti tekrar olmadı nedenini bilmiyorum ama kırmızı ve pembe renk akıntı tehlikelidir
Benimde pazartesi koyu kahve gunluk pedi yarilayacak kadar oldu adet gunumdu ertesi gun persembeye kadar gerisi gelmeyince test yaptim sanirim buda ilki gibi kanaya kanaya gececek :)

Allah korusun canim ya
Oyle tabiki ama daha once yaşadığım icin sakinim ve hazirim herseye 20 hafta o sekilde gecirdim ama kizim evde pitik pitik geziyor suan. O yüzden diyorumki korkmayın hersey olacagina varıyor tutunamayacaklarsa aksama kadar yatsanizda kipirdamadan olmuyor stres yapmayin :KK66:

Kızlar belirtiler kaçıncı haftadan sonra yoğunlaşmaya başlıyor? Şu an yoğun sarı akıntım var bazen uyku hali.Sol kasığımda ki ağrı geçti ara sıra bir kaç sn sızlıyor sadece.Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Acele mi ediyorum? Doktor dün beta istemedi değerimden de haberim yok sanırım ondan pimpiriklendim biraz:KK51:
Bana cvp yok mu:işsiz:

• Beğen
Reactions: D-E
Her hamilelik kendine hastir buna yazilacak net birşey yok yani kimisi hamilelikle alakali hicbir zor durum yaşamadan hoplaya ziplaya doguma gidiyor kimisinin basindan itibaren bulantısı ogurtusu agrisi kanamasi bitmez (ornek ben) belirtisizlikde kötü birsey degil agri sizida hatta aksine agrin sizin belirtin yoksa keyfini sür eli kulagindadir bulantilarin:)

X