- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.341
Dinlenin iş falan yapmayın zaten Dr aynı şeyi söylüyor hap iğne ve dinlenmekKirmizi pihti gelince korktum aslinda
Amin insallah canim ;( sende azcik kirmizi pihti geldimiBol bol su icip dinlen canim benimde lekenmelerim var sadece uzaniyorum hic is yapmiyorum.. insallah gececek moralini yuksek tut
Canim bende bugun 5 haftaya girdim ama hic belirtim yok hala, belki erken belkide boyle devam eder bilemedimBana cvp yok mu
O zaman haydi hayırlısı canım, inşallah mujdeli haberi verirsin bizeAllah allah bana gelen bilgileri yazdim ama gozdenmi kacmis acep
Devralmak isteyen oldu ama ben vazgectim cnm yaa inss yetiscem agustos annelerine çünkü :)
Bana yollarsan eklerim cnm :)
Allah allah bana gelen bilgileri yazdim ama gozdenmi kacmis acep
Devralmak isteyen oldu ama ben vazgectim cnm yaa inss yetiscem agustos annelerine çünkü :)
Haydi hayırlısı o zaman canım, inşallah mujdeli haberi bize de verirsin
Bana yollarsan eklerim cnm :)
Şuan mide bulantım ile başetmeye çalışıyorumİyi akşamlar kızlar napıyosunz bakalım
Yaa dinlen bol bolŞuan mide bulantım ile başetmeye çalışıyorum
Bulantı, akıntı, abuk sabuk bel ve kasık ağrıları... izindeyim, çalışmaya başlayınca napcam diye düşünüyorumİyi akşamlar kızlar napıyosunz bakalım
Bende sadece kasık ağrısı var akintim yok mide bulantım ara ara oluyor bel ağrısı gaz ve sık idrara çıkma var ☺Bulantı, akıntı, abuk sabuk bel ve kasık ağrıları... izindeyim, çalışmaya başlayınca napcam diye düşünüyorumalıştım tembelliğe :)
Ya tuhaf bi durum yaşıyorum değer 105.6 ama mide bulantım var kaduklarımda kramp var adet sancısına benzer sancım var var da var. Daha çok yeni ama bunları yaşıyorum. Adetim 2 gün geçti. Durumlar karışık. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ne hamileyim diyebiliyorum nede değilim diyebiliyorum. Çok değişik duygularım var şuan .....Bulantı, akıntı, abuk sabuk bel ve kasık ağrıları... izindeyim, çalışmaya başlayınca napcam diye düşünüyorumalıştım tembelliğe :)
Kızımla meme güreşi yapiyoruzİyi akşamlar kızlar napıyosunz bakalım
Canim ben kahverengi leke goruyorum pecetede ve gunluk pedde..carsamba gunu doktora gittim muayene ederken kullandiklari bi alet varya onu cikarinca basimdan kaynar sular dokulduAmin insallah canim ;( sende azcik kirmizi pihti geldimi
Çooook tatlısınızKızımla meme güreşi yapiyoruz
Ya tuhaf bi durum yaşıyorum değer 105.6 ama mide bulantım var kaduklarımda kramp var adet sancısına benzer sancım var var da var. Daha çok yeni ama bunları yaşıyorum. Adetim 2 gün geçti. Durumlar karışık. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ne hamileyim diyebiliyorum nede değilim diyebiliyorum. Çok değişik duygularım var şuan .....
Endişe hiç bitmeyecek galibaCanım kasık ağrısı benim 57 iken de vardı:) mide bulantısı bende olmadı ama annem de hiç yaşamamış ınsaallah bende de olmaz.
Maalesef kalp atışını duyana kadar emin olamıyoruz ama hcg artıyorsa iyi diyorlar. Içini ferah tut ben de kalp atışını duyana kadar endişeliyim ama mecburuz...
Endişe hiç bitmeyecek galiba
4+2 bizde ,mevcut olan belirtilerde iyice azalınca merak ettim bende bir sorayım dedim.Genel kanı asıl belirtilerin 6. Haftadan sonra başladığıCanim bende bugun 5 haftaya girdim ama hic belirtim yok hala, belki erken belkide boyle devam eder bilemedim
Selam beklenen dogum tarihi ikimizin de ayni gozukuyor. Pazartesi kalp atisi icin mi gideceksinSelam kizlar pazartesi de benim raandevum var