- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.261
Evet canım 3 aydan sonra rahat ederiz inşallah allah hepimizin yardımcısı olsunBnm de tüp bebek canım normal yolla olmuyo allah yardimcimiz olsun ins şu 3ay bi gecseydi
İnşallah duyarsın canım... Bende duyamadım bekliyorum Allah büyük sıkma canını... Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Kızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..
Böyle kafa karışıklığının olmaması için 2 günde bir aynı saatte ve aynı yerde vermelisin. Ama yine de ben riskli gormuyorumKuzular ya moralim çok bozuk. Pazartesi kan verdim adetin 25. Günü beta hcg 20 çıktı. Çarşamba adetin 27. Günü kan verdim 53 çıktı. Ama nu testleri hep akşam 8,10 gibi verdim. Bugün 10.30 da kan verdim adetin 30. Günü beta hcg 105.6 çıktı. Son test biraz düşük gibi değil mi?????? Acaba düşük mü yapıcam ???
Kızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..
Canimm Allah yardimcin olsun bende senin gibiyim daha bulantilarim baslamadi insallah hic baslamaz ama diger hamileligimden dolayi korkuyorum 16aylik bebegim var benimde hareketli bir de bana duskun yorucu ama guzel gunler bizi bekliyor insallahKızlar 2 yasinda bi yavrum var sabahtan beri mahvetti bniinanin yorgunluktan mahvoldum nasıl geçecek bu hamilelik ins sknti yaratmaz durmuyo aglio isteği bitmio agliyo ağlamasına kiyamiyom dayanamiok var mı bnm gini olan.bide bizim tüp bebekti bnm iki kese gorundü biri çok küçüktü asagidaydi daha kalp atisi duymadim ama ikiz daha riskli off kafam allak bullah
Canim ara ara belirtiler artip azalir kafana takma rahat ol :)Benim göğüslerimde ciddi acı vardı yavaş yavaş azalıyor sizde de azalma var mı kasıktaki kasılmalar da azalıyor herşey normal mi tecrübeli arkadaşlar ??
48 saatte %60 artis yeterli degerin gayet guzel artmis artik kan vermemeni tavsiye ederim biraz daha bekleyip keseyi gor bu şekilde stres olma.Kuzular ya moralim çok bozuk. Pazartesi kan verdim adetin 25. Günü beta hcg 20 çıktı. Çarşamba adetin 27. Günü kan verdim 53 çıktı. Ama nu testleri hep akşam 8,10 gibi verdim. Bugün 10.30 da kan verdim adetin 30. Günü beta hcg 105.6 çıktı. Son test biraz düşük gibi değil mi?????? Acaba düşük mü yapıcam ???
Gec dollenme olmustur lutfen kulagini tika bu tarz olumsuz söylemlere bir kac gun daha beklersen bebegide goreceginizi dusunuyorum kani en son ne zaman verdin 48 saat gectiyse tekrar kan ver istersen kac cikmisti son degerinMerhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza sata göre 7+6 haftalıgim ama kan sonucuna göre 5 haftalık dün doktora gittim keseyı gördü ama bebeği göremedi salı günü tekrar gideceğim boş gebelik olabilir dedi siz kaçıncı hafta da gördünüz
Başlangıçta bu kasılmalar kramplar gayet normal ilerleyen donemde artik siradanlasacak endise etme suan yasadigin seyler yerlesme agrisi diye geciyor. Kendini zorlama ani hareket yapmaktan kacin ve dinlen mümkün mertebe.Kızlar aranızda benim gibi sol kasığına ara ara kramp giren var mı? Bazen de tam karnımın ortasında oluyor ama 5_10 saniye sonra geçiyor.Normal midır bu?
Bnm de hala regl olacak gibi ağrılarım var canim bnde bilmiorum ins normaldir ama bnce normal olduğunu düşünüyorum :)))Kızlar sizde de çok akıntı var mı? Ben hamile kalmadan önce de normalden fazla akintim olurdu ama son 5 gündür sanki regl olmuşum gibi hissediyorum korkuyorum tabi bakıyorum şeffaf bir akıntı var.
Sizlerde de var mı böyle bir durum?
Emziriyor muydun sen ?Zor benimde 11 aylık kızım annem ay sonuna gelecek ve beraber anneme gidicez en az iki ay orada kalıcam sizin yardım alacağınız kimse varmı
Olumsuz kötü hicbirsey yokki neden stres yapiyorsun kesede gorunmus gec dollenme diye birseyde var yani herkes adetinin 14. Gunu yumurtlamiyor 20. Gun bile yumurtlamis olsan kuzucuk bir hafta kucuk bu durumda endiselenme rahat ol hersey guzel olacak gor bak yeterki sen olumsuz dusunup bebegi strese sokmaKızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..
Çok çok teşekkürler bol bol dinleniyorum zaten lavabo dışında ayağı kalkmıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBaşlangıçta bu kasılmalar kramplar gayet normal ilerleyen donemde artik siradanlasacak endise etme suan yasadigin seyler yerlesme agrisi diye geciyor. Kendini zorlama ani hareket yapmaktan kacin ve dinlen mümkün mertebe.
Bnm de hala regl olacak gibi ağrılarım var canim bnde bilmiorum ins normaldir ama bnce normal olduğunu düşünüyorum :)))
Emzirmiyorum canım daha dogrusu 3 aydan sonra süt olmadı 4.5 ayda ek gıda başladım mama takviyeli bu şekilde devam ediyoruzEmziriyor muydun sen ?
Anladim emziriyorsan nasil bir yol izleyeceksin diye merak etmistim o yüzden sordumEmzirmiyorum canım daha dogrusu 3 aydan sonra süt olmadı
Olumsuz kötü hicbirsey yokki neden stres yapiyorsun kesede gorunmus gec dollenme diye birseyde var yani herkes adetinin 14. Gunu yumurtlamiyor 20. Gun bile yumurtlamis olsan kuzucuk bir hafta kucuk bu durumda endiselenme rahat ol hersey guzel olacak gor bak yeterki sen olumsuz dusunup bebegi strese sokma