2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bugün ilk defa doktora gittim, SAT'a göre 7+1'deyim ama ultrasona göre 6+4 gorunuyormus. O an şaşkınlıkla doktora bişey soramadım, geç döllenme desem tam da ovulasyon günlerini değerlendirmiştik bence (ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum). Son günlerde mide bulantısından dolayı düzgün beslenemiyorum ondan mı acaba böyle geri kaldı biraz :KK43:

Bir de, bende kanama kahverengi leke fln olmadıgı halde ultrasonda kanama gördü, progestan iğnesi yapıldı acilde. Kalp atışı falan düzgün ama bu durumlar biraz moralimi bozdu dogrusu:KK61:

Benimde pazartesi koyu kahve gunluk pedi yarilayacak kadar oldu adet gunumdu ertesi gun persembeye kadar gerisi gelmeyince test yaptim sanirim buda ilki gibi kanaya kanaya gececek :)
Yerleşme aşamasında oluyor her hamilelik aynı olmayabilir inşallah hepimiz için rahat geçer

Arkadaşlar bugün ilk defa doktora gittim, SAT'a göre 7+1'deyim ama ultrasona göre 6+4 gorunuyormus. O an şaşkınlıkla doktora bişey soramadım, geç döllenme desem tam da ovulasyon günlerini değerlendirmiştik bence (ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum). Son günlerde mide bulantısından dolayı düzgün beslenemiyorum ondan mı acaba böyle geri kaldı biraz :KK43:

Bir de, bende kanama kahverengi leke fln olmadıgı halde ultrasonda kanama gördü, progestan iğnesi yapıldı acilde. Kalp atışı falan düzgün ama bu durumlar biraz moralimi bozdu dogrusu:KK61:
Bir haftaya kadar geriden gelmesi normal diye biliyorum. Kanama için dinlen, eltimde de kese altında kanama olmuştu ve akıntısı da yoktu. Prob olmadi bebeğini doğurdu ama. Ilk zamanlar normal bunlar

Bir haftaya kadar geriden gelmesi normal diye biliyorum. Kanama için dinlen, eltimde de kese altında kanama olmuştu ve akıntısı da yoktu. Prob olmadi bebeğini doğurdu ama. Ilk zamanlar normal bunlar

Yorumun için çok sağol. Doktor sonrası dünya kadar işim vardı dışarda, öyle olunca tıpış tıpış eve döndüm :)

İnşallah daha da geriye gitmez :dua:

Benim de sat 29 ekim benim de bebegi belirli belirsiz gördu pazartesi kalp atisina gidecegim ben de bozmustum moralimi ama bozma her sey guzel olacak

İnşallah herşey güzel olur kese boş mu dolu mu diye düşünmekten kafayı yicem 8 gün önceki beta değerim bir de 5000i geçmişti :KK43:(

Canım adetini doğru biliyorsan 8. Haftadasin gorunmesi gerekirdi bebegin adetini yanlış biliyorsan yada geç yumurtluyorsan birkaç güne görünür bebeğin içini ferah tut inş. Bisey olmaz

İnşallah teşekkür ederim sanırım yanlış hesaplamışım 8 hafta olsaydıı görünürdü sanırım bilmiyorum :KK43:(

Kızlar karnımın altrında vajinanın üstünde rahim bölgemde ağrı var ya 4/5 saattir. Geçer dedim de geçmedi hala. Bu niye oluyor acaba ????

Canım benim de geçen hafta oluyordu regl olmam gereken günde. 3 gün sürdü sonra idrarimdan kan geldi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum eğer sende de olursa doktor monurol diye bir ilaç veriyor gece yatmadan suya katıp içiyorsun bir şeyin kalmıyor. Ayaklarıni sıcak tutmaya çalış.

Canım benim de geçen hafta oluyordu regl olmam gereken günde. 3 gün sürdü sonra idrarimdan kan geldi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum eğer sende de olursa doktor monurol diye bir ilaç veriyor gece yatmadan suya katıp içiyorsun bir şeyin kalmıyor. Ayaklarıni sıcak tutmaya çalış.
Olabilir aslında. Eğer azalmazsa Dr gidicem zaten

X