- 17 Aralık 2009
- 53
- 2
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.221
Kızlar kimler istanbul anadolu yakasında? Hangi hastane, doktora gidiyorsunuz?
Teşekkür ederim canımTabi:) ilk bebegimde 5 gun ileri aldılar adet tarihimi, geç döllenmeden. 5 gün geç yumurtlamışım. Bunda da ileri alınacak muhtemelen çünkü adet günü hcg çok düşüktü, muntazam yükseldi ve de 6. Hafta gittik sadece keseyi görebildik. Haftaya cuma kalp atışını duyacağız inşallah:) sakın endişe etme, son derece normal bir durum canım.
Ayyy maşallah güzel haberlerle gel inşallah.Bizimde değer artırımına bakılacak inşallah sağlıklı bir şekilde artmistir 1 er gün arayla test yaptım koyulasma var bi bakar mısın var değil mi artmış olmasa koyulasma olmazdı herhalde üstteki 3 taneyi 1 er gün arayla alttaki bi taneyi 2 gün arayla yaptım 3.testenBende 27 günde bir oluyordum, benim de sat 20 kasım yumurtlama 2 aralık da oldu :) Allahım esirgesin yavrularımızı sağ salim hayırlısıyla doğsunlar inşallah kucağımıza. Dün doktora gittim 2 hafta sonra çağırdı beni karından ultrasonla hem kese, hem kalp atışı için :)
Var var tabi canım maşallah çok bariz hemde, iyi dayanmışsın sen kan vermemişsin :) bende yapıyorum her sabah ilk idrarla artışı takip ediyorum bariz belli oluyo koyulaşma. Sen dr gittiğinde baya katlanmış olur değerin. Ben 2 gün arayla 3 kez kan verdim,Ayyy maşallah güzel haberlerle gel inşallah.Bizimde değer artırımına bakılacak inşallah sağlıklı bir şekilde artmistir 1 er gün arayla test yaptım koyulasma var bi bakar mısın var değil mi artmış olmasa koyulasma olmazdı herhalde üstteki 3 taneyi 1 er gün arayla alttaki bi taneyi 2 gün arayla yaptım 3.testen
Ayyy maşallah inşallah hep böyle güzel devam eder artislarimiz çok rahatladım valla canım ben kan veremiyorum meraktan çatlıyorum Aslında eşim yanımda değil daha bugün gelicek doktorum da pazar günü hcg testi yaptır sonucu bana getir dedi o yüzden bekliyorum ama çok da korkuyordum bide düşük tehlikem var o yüzden hep uzaniyorum yürümüyorum bileVar var tabi canım maşallah çok bariz hemde, iyi dayanmışsın sen kan vermemişsin :) bende yapıyorum her sabah ilk idrarla artışı takip ediyorum bariz belli oluyo koyulaşma. Sen dr gittiğinde baya katlanmış olur değerin. Ben 2 gün arayla 3 kez kan verdim,
Sırasıyla 11.74 ~ 48.1 ~ 155.9 çıktı. Bunlar adete 6 gün 4 gün ve 2 gün kala çıkan kan değerlerim ve aynı günler yaptığım idrar testleri :) en alttaki bugün
Beslenmene dikkat ediyorsun değil mi?Var var tabi canım maşallah çok bariz hemde, iyi dayanmışsın sen kan vermemişsin :) bende yapıyorum her sabah ilk idrarla artışı takip ediyorum bariz belli oluyo koyulaşma. Sen dr gittiğinde baya katlanmış olur değerin. Ben 2 gün arayla 3 kez kan verdim,
Sırasıyla 11.74 ~ 48.1 ~ 155.9 çıktı. Bunlar adete 6 gün 4 gün ve 2 gün kala çıkan kan değerlerim ve aynı günler yaptığım idrar testleri :) en alttaki bugün
Bende 27 günde bir oluyordum, benim de sat 20 kasım yumurtlama 2 aralık da oldu :) Allahım esirgesin yavrularımızı sağ salim hayırlısıyla doğsunlar inşallah kucağımıza. Dün doktora gittim 2 hafta sonra çağırdı beni karından ultrasonla hem kese, hem kalp atışı için :)
İyi yapıyosun canım aman dikkat et Allah korusun aklına da öyle şeyler getirme. bende uzanıyorum hep sadece yemek yapmadan yapmaya kalkıyorum :) yavaş yavaş :))Ayyy maşallah inşallah hep böyle güzel devam eder artislarimiz çok rahatladım valla canım ben kan veremiyorum meraktan çatlıyorum Aslında eşim yanımda değil daha bugün gelicek doktorum da pazar günü hcg testi yaptır sonucu bana getir dedi o yüzden bekliyorum ama çok da korkuyordum bide düşük tehlikem var o yüzden hep uzaniyorum yürümüyorum bile
Yumurtlamanın 9. Gününde bel kasık ağrısından şüphelenip test yaptım çıktı canım. Erken yumurtladım erken döllendi sanırım.Merhaba SATa göre nasil ogrenebildiniz benim sat 19du ögrenemedim
Özelden atarmisin cnm burda araya kaynıyorCanim beni de ekler misin sat 12. 11.2017 tahmini dogum 19. 08.18 yas 25 2. Cocuk
Az sona gelen 6 tane var hepsini eklicem cnm :)
Aynen valla bnde öyle yapıyorumİyi yapıyosun canım aman dikkat et Allah korusun aklına da öyle şeyler getirme. bende uzanıyorum hep sadece yemek yapmadan yapmaya kalkıyorum :) yavaş yavaş :))
Tmm canim atiyorumÖzelden atarmisin cnm burda araya kaynıyor
Hemen ekleyecek olunca ekledim cnmTmm canim atiyorum
canm ilk çocuk ve doğacagı tarih20.08.2018 yazmıştım amaListe güncellenmiştir.
Sat:
Bebegin dogum tarihi:
Bulundugun il:
Bu formatta yollayin lutfen cok fazla eksik bilgi mevcut
Ahh canım sen kimseye devredemedin mi? Ben de iyi takip edememki. Keşke çalışmayan biri filan alsa senden bu yuku...Liste güncellenmiştir.
Sat:
Bebegin dogum tarihi:
Bulundugun il:
Bu formatta yollayin lutfen cok fazla eksik bilgi mevcut