2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar bugun biraz anneme canim skldi benim minnos hemen kendini gostermeye basladi ne cabuk etkileniyor bunlar yahu :))))

Ben varım 2.5. Yaşında kızım var ve bana yardım edecek kimse yok . Aç susuz yaşıyorum onun için ayakta durmaya çalışıyorum ama 2 gündür artık onuda yapamıyorum sürekli yatıyorum eşime devrettim herşeyi . İkiz olacak olması bile muhteşem hep bunu istedim ama nasip olmadı birden 3 çocuk annesi olmak harika birşey . Herşey yolunda gider ve hayrlısıyla kalp atışlarını duyarsın. Biliyorsun 3. Aya kadar zor geçiyor ama sonra doğuma kadar daha enerjik ve iyi oluyorsun . Sabret geçecek az kaldı yani . Bu süre içinde kızına farklı farklı lego yapboz vs tarzı oyuncaklar almanı tavsiye ederim . Oturarak birlikte dönüşümlü oynarsınız daha rahat geçer süreç . Biz günlük parka çıkıyorduk şimdi ona da gidemeyince kızım çok sıkılır oldu bu yüzden sürekli evde oYun oynuyoruz biraz sıkılıyor ağlıyor biraz uyuyor biraz tv izliyor derken akŞam oluyor. Rabbim yadımın olsun

Benim göğüslerimde ciddi acı vardı yavaş yavaş azalıyor sizde de azalma var mı kasıktaki kasılmalar da azalıyor herşey normal mi tecrübeli arkadaşlar ??

Benim göğüslerimde ciddi acı vardı yavaş yavaş azalıyor sizde de azalma var mı kasıktaki kasılmalar da azalıyor herşey normal mi tecrübeli arkadaşlar ??

Normal canım 30 . Haftaya kadar kasık ve bel ağrılarını nadiren yaşayacaksın

Kuzular ya moralim çok bozuk. Pazartesi kan verdim adetin 25. Günü beta hcg 20 çıktı. Çarşamba adetin 27. Günü kan verdim 53 çıktı. Ama nu testleri hep akşam 8,10 gibi verdim. Bugün 10.30 da kan verdim adetin 30. Günü beta hcg 105.6 çıktı. Son test biraz düşük gibi değil mi?????? Acaba düşük mü yapıcam ???

Zor benimde 11 aylık kızım annem ay sonuna gelecek ve beraber anneme gidicez en az iki ay orada kalıcam sizin yardım alacağınız kimse varmı

Bnm de yardım edecek kimsin yok çok yoruyo bni Lego oynuyoruz istediklerini yapiorum ama çok çabuk skliyo kucak istio ve daha bugun çok yorulmadan kahve leke geldi allahım saglio la kucağımiza almayi nasip eder ins

Kızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..

Zor benimde 11 aylık kızım annem ay sonuna gelecek ve beraber anneme gidicez en az iki ay orada kalıcam odasizin yardım alacağınız kimse varmı
Malesef annem yeni gitti ve anca 1ay sonraya gelir eşim yardım edio ama gündüz çalışıyo akşam anca bakio sagolsun.ins sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım yavrulariimizi

Malesef annem yeni gitti ve anca 1ay sonraya gelir eşim yardım edio ama gündüz çalışıyo akşam anca bakio sagolsun.ins sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım yavrulariimizi
İnşallah benim içinde gitmek zor olacak ben yardım almaya mecburum yoksa kış ayında düzen bozmakta zor bana herşeyi Dr yasakladı kızımdan önce 2 düşüğüm var o yüzden en az 3 ay dikkat etmek zorundayım

Bnm de tüp bebek canım normal yolla olmuyo allah yardimcimiz olsun ins şu 3ay bi gecseydi

canm ilk çocuk ve doğacagı tarih20.08.2018 yazmıştım ama
Allah allah bana gelen bilgileri yazdim ama gozdenmi kacmis acep
Ahh canım sen kimseye devredemedin mi? Ben de iyi takip edememki. Keşke çalışmayan biri filan alsa senden bu yuku...
Devralmak isteyen oldu ama ben vazgectim cnm yaa inss yetiscem agustos annelerine çünkü :)
Ne listesi yapıyorsunuz nerden ulaşabiliyoruz bilgilerimizi kime verecez biraz yabancıyım yardımcı olurmusunuz

Listeyi buldum son bir soru bilgileri kime veriyoruz
Bana yollarsan eklerim cnm :)

Allah korusun aklına getirme en az iki katı artıyo işte saatlere göte hesap edince içini ferah tut. İnşallah sağlıklı bebişin.
Canım kaçar defa okunacakmış acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…