- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.181
İkizden ziyade bununla ilgili yuksek oranda tutan bir teori var :) erkek bebeklerde hcg yuksek basliyor artis cok hizli oluyor :) bir cok arkadasimda ve ocak annelerinde bu tuttu. Misal ben kizimi 30 ile ogenmistim 5 gun kala. Bat zamani 130 lardaydi. Ama simdi 730 ile ogrendim. Böyle acaba erkek mi diye dusunmuyor degilim bakalım bende tutacak mi :))Çok iyi çıkmış valla. İkiz olabilir mi ???? Çünkü baya yüksek.hatta iki gün sonra keseyi görebilirsiniz ????
Sagol canim4+0 yani :) erken dollenme olmus masallah degerin cok guzel.
Sadece omega 3 olanı almalısın. Omega 3 6 9 olanı da var. Onlar kilo aldiriyorSagolun kizlar burdada varmis solgar hemen siparis verecem
Aaa bunu da yeni duydum. Kalp atışı hızlı ise kızdır diye de duymustum. Üşürsen kız sıcak basarsa erkek. Ilginç bilgiler enteresanİkizden ziyade bununla ilgili yuksek oranda tutan bir teori var :) erkek bebeklerde hcg yuksek basliyor artis cok hizli oluyor :) bir cok arkadasimda ve ocak annelerinde bu tuttu. Misal ben kizimi 30 ile ogenmistim 5 gun kala. Bat zamani 130 lardaydi. Ama simdi 730 ile ogrendim. Böyle acaba erkek mi diye dusunmuyor degilim bakalım bende tutacak mi :))
Aaaa oyle mi oluyormus ilk defa duydum.. benim yumurtlama 30 kasimda oldu yani 15 16. gun gibi bu deger...İkizden ziyade bununla ilgili yuksek oranda tutan bir teori var :) erkek bebeklerde hcg yuksek basliyor artis cok hizli oluyor :) bir cok arkadasimda ve ocak annelerinde bu tuttu. Misal ben kizimi 30 ile ogenmistim 5 gun kala. Bat zamani 130 lardaydi. Ama simdi 730 ile ogrendim. Böyle acaba erkek mi diye dusunmuyor degilim bakalım bende tutacak mi :))
Usume sicaklama bende tutmadi kızda don atlet gezdim resmen kışın :)) ama bunu cidden cok merak ediyorum :)Aaa bunu da yeni duydum. Kalp atışı hızlı ise kızdır diye de duymustum. Üşürsen kız sıcak basarsa erkek. Ilginç bilgiler enteresan
Evet onuda gordum sadece Omega 3 aldim 100 tane varmis icinde 950 mg...Sadece omega 3 olanı almalısın. Omega 3 6 9 olanı da var. Onlar kilo aldiriyor
Buna gore sende erkek gibi duruyorsun bunu bi kenarda tutalim bakalim tutuyormu o kadar cok ornegine sahit oldumki ne yalan soyleyeyim sanki azicik dogruluk payi var gibi geliyor bana ama herseyin hayirlisi kiz erkek farketmez eli ayagi duzgun olsunda.Aaaa oyle mi oluyormus ilk defa duydum.. benim yumurtlama 30 kasimda oldu yani 15 16. gun gibi bu deger...
Acaba kızlar nazlı nazlı gelip rahme yavaş mi tutunuyorlarBuna gore sende erkek gibi duruyorsun bunu bi kenarda tutalim bakalim tutuyormu o kadar cok ornegine sahit oldumki ne yalan soyleyeyim sanki azicik dogruluk payi var gibi geliyor bana ama herseyin hayirlisi kiz erkek farketmez eli ayagi duzgun olsunda.
Oyle canim tek saglikli olsunlardaBuna gore sende erkek gibi duruyorsun bunu bi kenarda tutalim bakalim tutuyormu o kadar cok ornegine sahit oldumki ne yalan soyleyeyim sanki azicik dogruluk payi var gibi geliyor bana ama herseyin hayirlisi kiz erkek farketmez eli ayagi duzgun olsunda.
Annem buzlukta olunca bişey olmaz der,dert etme benceYaa kızlar mutfak işlerinde zaten çok kötüyümdür, izindeyim hadi bir hamur işi yapayım dedim.. buzlukta yaş maya vardı kullandım. Ohhh bir güzel de yedim. Normal de de hamur işi benim mideme ağır gelir, yine hafif rahatsız edince,dedim ben bu mayanın tarihine bakmadımeylülmüş son kullanım tarihi... poff çok moralim bozuldu..
Buzluktaysa bisey olmaz canimYaa kızlar mutfak işlerinde zaten çok kötüyümdür, izindeyim hadi bir hamur işi yapayım dedim.. buzlukta yaş maya vardı kullandım. Ohhh bir güzel de yedim. Normal de de hamur işi benim mideme ağır gelir, yine hafif rahatsız edince,dedim ben bu mayanın tarihine bakmadımeylülmüş son kullanım tarihi... poff çok moralim bozuldu..
Tavukmu yumurtadan yumurta mi tavuktanAcaba kızlar nazlı nazlı gelip rahme yavaş mi tutunuyorlarerkekten gelen X kromozomunun da yavaş ilerlediğini ama uzun yol katettiğini duymustum. Y kromozomu ise daha hızlı ve daha kısa mesafe alıyormuş. Bu arada benim bata yakın değer 130 bakalım ne olacak
Dondurucuya giren urunlerin raf omru 6 ay kadar uzuyor ortalama o yuzden kendi kendini iskillendirme birsey olmaz :)Yaa kızlar mutfak işlerinde zaten çok kötüyümdür, izindeyim hadi bir hamur işi yapayım dedim.. buzlukta yaş maya vardı kullandım. Ohhh bir güzel de yedim. Normal de de hamur işi benim mideme ağır gelir, yine hafif rahatsız edince,dedim ben bu mayanın tarihine bakmadımeylülmüş son kullanım tarihi... poff çok moralim bozuldu..
Gunaydin kizlar gece lavaboya kalktigimda pecetede mercimekten biraz daha buyuk bi kan gordum cok panik yaptimmm suan normal akintim geliyo gece boyu uyuyamadim benim durumumu yasayan varmi korkmaliyim sizce
Kuzum calisiyorummm ve is yerinden izinde alamadim dun izin almistim cunku cok korkuyorum acikcasi seninde mi cok cok az gelmisti kanGünaydın canm. Aynısı banada oldu doktora git ama telas yapma yat dinlen ağır bir sey kaldirma uzanma bi yerlere dedi doktor