2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum calisiyorummm ve is yerinden izinde alamadim dun izin almistim cunku cok korkuyorum acikcasi seninde mi cok cok az gelmisti kan
Evet canım cok az gelmişti ama kasik ağrım cok fazlaydi doktora gittim bi iki ilac verdi dinlen dedi. Çalışıyorsun tabi yatamazsin o zaman dikkat et hareketlerine ani şeyler yapma tekrarlamaz insallah.

Küçük lekelenmeler bebeiş büyüdükçe kendine açtığı yerden de kaynaklanabiliyor canım mühim olan gerisinin gelmemesi stres yapmamaya çalış

kızlar merhaba betam perşembe 580 d. ayın 26 sında doktora gideceğim inşaallah kese ile birlikte kalp atışıda duyulur mu sizce

Günaydın arkadaşlar . Artık resmi olarak 2018 ağustos annesiyim diyebilirim bende sık sık burdayım artık . 6+2 de kalp atışlarını duyduk dün. Birtane 2.5 yaşında kızım var . Denizlide yaşıyorum . Hamileliğim çok zor su dahi içmeden geçiyor , doktor bunun ilaç verdi ve dün akşamdan beri hiç kusmadım ve birşeyler yiyebildim. Doktorum kan tahlileri istedi onları yaptırıp tekrar gideceğim inşâAllah. Bu zorlu ve heycanlı yolda hepimizin Rabbim yardımcısı olsun . Zaman su misali akıyor . Sakın hamilelikte aklınıza kötü şeyler getirmeyin bu bebeğin karakterini çok etkiliyor kızından ve küçük kardeşimden biliyorum. Olabildiğince gülün ve güzel düşünün ve bol bol uyumaya bakın. Hepinizi artık tek tek tanımak ve bu bekleyişte yanınızda olmak için sabırsızlanoyorum. Kızımda başka bi gruptayken çok güzel dostluklar edindik çok yardımcı olduk birbirimize. Sevgiyle kalın . Görüşmek üzere ❤

Mrb arkadaşlar bende sata göre Ağustos annesiyim.Öncelikle rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı tüm isteyenlere herkese nasip etsin.Hamilelerin duasi kabul olurmus lutfen tum evlat sahibi olmak isteyenleri duamizda eksik etmeyelim.Rabbim bizim gibi olanlara sağlıkla kucağımıza almayı, Dogum yapanlara saglikli bi sekilde buyutmeyi nasip etsin.Benim bata 5 gün varken öğrendim gebeligmi hcg 61.14 tü pazartesi kontrolümüz var doktorum hcg sağlıklı artmış mi diye bakicak güzel kalbinizden gelecek duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum.1.5 yıllık evliyim çocuğum yok 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim.İnşallah bu sefer kucağıma almayı Nasib eder rabbim

Doğum tarihimiz aynı görünüyor canım :) sat ve yumurtlama günün neydi senin? Birde kaç günde bir adet oluyordun?

Doğum tarihimiz aynı görünüyor canım :) sat ve yumurtlama günün neydi senin? Birde kaç günde bir adet oluyordun?
30 günde bazen 32 de oluyor
Sat=15 Kasım yumutlama günüm 17.gün oldu çatlama da 19.gündü
İnşallah aynı gün aynı saat aynı dakikada dogururuz Şaka yapıyorum tabi sağlıklı sıhhatli dogsunlar da ne zaman doğacağı önemli değil

Benide ekler misiniz sat 15 Kasım yer Gaziantep 1.çocuğum yaşım 21

Bende 27 günde bir oluyordum, benim de sat 20 kasım yumurtlama 2 aralık da oldu :) Allahım esirgesin yavrularımızı sağ salim hayırlısıyla doğsunlar inşallah kucağımıza. Dün doktora gittim 2 hafta sonra çağırdı beni karından ultrasonla hem kese, hem kalp atışı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…