2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Sevgili Ağustos anneleri Her birinize hatta birimize :) Rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum ... Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım .

Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler

Kızlar merhaba, sata göre 4+5 im bugün, salı günü doktora gideceğim, 14 aylık bir oğlum var sürpriz oldu bu. Hayırlısı olsun inşallah
Hayirli olsun. Bende 4+4 um ve 11.5 aylik kizim var :) benimki planliydi. Umarim psikolojik olarak hazirsindir guzel bir hamilelik gecirirsin.

Her kanama lekelenme düşük ile neticelenmez. 20 harta boyunca kanamam oldu ve progestan kullandim yattim. Ped bile doldu o kadar kanamam oluyordu ama kizim suan yanimda uyuyor teyzesi. Sen minnagina guven birazcik egerki dogacaksa nasipse kanamadan birsey olmaz dinlenmene bak degerini sonuc alinca yazarsin inşallah uzmez seni kuzucuk.

Sagol canim bunlari duymak gercekten moral veriyor :) dinleniyorum canim gececek insallah bende cok istiyorum bi kizim olsun canim sen deneyimlisin omege 3 kullandinmi kullaniyormusun??

Sagol canim bunlari duymak gercekten moral veriyor :) dinleniyorum canim gececek insallah bende cok istiyorum bi kizim olsun canim sen deneyimlisin omege 3 kullandinmi kullaniyormusun??
Omega3 kan sulandırır. Neden şimdi almak istiyorsun ki. Ilk3 ay folik asit disinda hic bir takviye verilmiyor normalde. Ama illa kullanmak istiyorsan SOLGAR i tavsiye ederim.

Omega3 kan sulandırır. Neden şimdi almak istiyorsun ki. Ilk3 ay folik asit disinda hic bir takviye verilmiyor normalde. Ama illa kullanmak istiyorsan SOLGAR i tavsiye ederim.

Ben solgar kullandim doğuma kadar dogum sonrasi imom kullandım hala devam ediyorum.
Sagolun kizlar burdada varmis solgar hemen siparis verecem

Anladım canım bunu duymak iyi geldi, doktor beni rahatlatmak için mi öyle dedi acaba dedim.. Teşekkür ederim

Çok sagol canim ben zaten vajinal muayene oldum...6.haftada duymamiz gerekirdi deyince canim sıkıldı pazartesi bir daha gidecegik bakalim hayirlisi olsun İnsallah dedigin gibi olur canimmm

Çok iyi çıkmış valla. İkiz olabilir mi ???? Çünkü baya yüksek.hatta iki gün sonra keseyi görebilirsiniz ????
Ilk ultrasound icin 10. Haftayi beklemem gerekiyormus sanirim yanlis anlamadiysam normalde bana kan testide yapmazlardi ama kanamam var sagliklimi diye yapildi.. baska testlerde yapmislar dort tup kan verdim ama anlamiyorum tabiki doktorun aramasini bekliyorum

Çok sagol canim ben zaten vajinal muayene oldum...6.haftada duymamiz gerekirdi deyince canim sıkıldı pazartesi bir daha gidecegik bakalim hayirlisi olsun İnsallah dedigin gibi olur canimmm
Bir arkadasima 8. Haftada kalp atisi duyulmayinca dr kurtaj olmalisin dedi kabul etmedi israrla gec döllenme diyordu ve nitekim bir haftaya kalmadi kalp atisi duyuldu ve simdi kucaginda. Dr bos konusmus dollenme zamanini goremiyor sonucta sen içini ferah tut minnak yerlesme icin kendini heder ederken annesi strese girerse ona hic yardimci olmaz insallah en kisa surede duyarsin pitpitlarini.

Bende böyle dun geldim bugun herkese mavi boncuk dagitiyorum ama yanlis anlamayın cidden acele ediyoruz biraz hem hevesten hem heyecandan kendimizi strese sokuyoruz iceride bize sıkıca tutunmaya çalışan mucizeyi strese sokuyoruz. Ona yardimci olmak icin stresten uzak rahat olmamiz lazim. Bilhassa kalp atışı duyana kadar zihninizide kendinizi de rahatlatin. Uzulerek yaziyorum olumsuz seyler yasayan arkadaslar olmus biri sorun yasadi diye sizde yasayacak degilsiniz. Malesef baslayan her hamilelik dogumla sonuçlanmiyor. Kimseyle kendi hamileliginizi kiyaslamayinevrene guzel mesajlar gönderin

Tabi:) ilk bebegimde 5 gun ileri aldılar adet tarihimi, geç döllenmeden. 5 gün geç yumurtlamışım. Bunda da ileri alınacak muhtemelen çünkü adet günü hcg çok düşüktü, muntazam yükseldi ve de 6. Hafta gittik sadece keseyi görebildik. Haftaya cuma kalp atışını duyacağız inşallah:) sakın endişe etme, son derece normal bir durum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…