- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.161
Hayirli olsun. Bende 4+4 um ve 11.5 aylik kizim var :) benimki planliydi. Umarim psikolojik olarak hazirsindir guzel bir hamilelik gecirirsin.Kızlar merhaba, sata göre 4+5 im bugün, salı günü doktora gideceğim, 14 aylık bir oğlum var sürpriz oldu bu. Hayırlısı olsun inşallah
Ya zaten istiyordum 2.yi ama en azından yaza hamile kalırdım diyordum, böyle kısmetmiş. Sanırım hazırım. Sizede hayırlı olsunHayirli olsun. Bende 4+4 um ve 11.5 aylik kizim var :) benimki planliydi. Umarim psikolojik olarak hazirsindir guzel bir hamilelik gecirirsin.
Her kanama lekelenme düşük ile neticelenmez. 20 harta boyunca kanamam oldu ve progestan kullandim yattim. Ped bile doldu o kadar kanamam oluyordu ama kizim suan yanimda uyuyor teyzesi. Sen minnagina guven birazcik egerki dogacaksa nasipse kanamadan birsey olmaz dinlenmene bak degerini sonuc alinca yazarsin inşallah uzmez seni kuzucuk.Merhaba kizlar :) benim lekenmelerim devam ediyor malesefbenim kan grubum negatif esiminki pozitif diye carsamba gunu gidince kanaman olunca acile git igne ol demisti dusecek gibi konusmustu kanaman baslamazsada cuma kan ver demisti.. gittim kan verdim sonucumu bekliyorum bide Omega 3 kullaniyormusunz kizlar ben aliyim diye biraz bakindim kararsiz kaldim marka konusunda?????
Sagol canim bunlari duymak gercekten moral veriyor :) dinleniyorum canim gececek insallahHer kanama lekelenme düşük ile neticelenmez. 20 harta boyunca kanamam oldu ve progestan kullandim yattim. Ped bile doldu o kadar kanamam oluyordu ama kizim suan yanimda uyuyor teyzesi. Sen minnagina guven birazcik egerki dogacaksa nasipse kanamadan birsey olmaz dinlenmene bak degerini sonuc alinca yazarsin inşallah uzmez seni kuzucuk.
1 taneGünde kaç tane alıyorsunuz acaba?
Omega3 kan sulandırır. Neden şimdi almak istiyorsun ki. Ilk3 ay folik asit disinda hic bir takviye verilmiyor normalde. Ama illa kullanmak istiyorsan SOLGAR i tavsiye ederim.Sagol canim bunlari duymak gercekten moral veriyor :) dinleniyorum canim gececek insallahbende cok istiyorum bi kizim olsun canim sen deneyimlisin omege 3 kullandinmi kullaniyormusun??
Ben solgar kullandim doğuma kadar dogum sonrasi imom kullandım hala devam ediyorum.Sagol canim bunlari duymak gercekten moral veriyor :) dinleniyorum canim gececek insallahbende cok istiyorum bi kizim olsun canim sen deneyimlisin omege 3 kullandinmi kullaniyormusun??
Omega3 kan sulandırır. Neden şimdi almak istiyorsun ki. Ilk3 ay folik asit disinda hic bir takviye verilmiyor normalde. Ama illa kullanmak istiyorsan SOLGAR i tavsiye ederim.
Sagolun kizlar burdada varmis solgar hemen siparis verecemBen solgar kullandim doğuma kadar dogum sonrasi imom kullandım hala devam ediyorum.
İnşallah görürsün canım gönlünü ferah tut.. Nasibinde varsa gelecek, yoksa ne yapsak ne desek boş... Böyle düşünmek beni rahatlattı hep...Cnm inş darısı bize bana olur keseyi görsem kalp atışını duysam çok rahatlıycam. Bi ohhhhhh çekicem inş.
Anladım canım bunu duymak iyi geldi, doktor beni rahatlatmak için mi öyle dedi acaba dedim.. Teşekkür ederimEndise etme doguma kadar bu ileri geri hep oynayacak. Benimde adet dongum 25 gundu satı baz alinca hep bebek sata göre kucuk duruyordu ama bir hafta ondeydi doktor kendisi dogum tarihini bir hafta one cekti yani sati erkene aldi bu donemlerde karisiklik olmasin diye.
Evet cnm doğru söylüyorsun. Nasipte ne varsa o oluyor. İyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler beni bulsun inşİnşallah görürsün canım gönlünü ferah tut.. Nasibinde varsa gelecek, yoksa ne yapsak ne desek boş... Böyle düşünmek beni rahatlattı hep...
Sakın sakın canini sıkma annesi karnindaki minnaginida uzme emin ol pitpitlari baslamistir. Yada baslamak uzeredir gec dollenme olmus olabilir o yüzden kalp atisi duyulmamistir. Eger cok uzuyorsan kendini bir iki gun sonra yine git ve duyulmazsa vajinal muayene iste emin ol hicbir sakincasi yok. Ben 5+4 de vajinal muayene ile kalp atisi duydum yaklasik bir hafta farkediyor iki muayenede. Sen icini ferah tut herkesin dollenme gunu dongusune gore ayni degilki. Zaten oyle olsa bir standart olurdu ve denirdi ki 6. Hafta kalp atisi duyulmali ama boyle birsey soz konusu bile degil 9. Haftada duyanlar bile var umarim anlatabilmisimdir.
Çok iyi çıkmış valla. İkiz olabilir mi ???? Çünkü baya yüksek.hatta iki gün sonra keseyi görebilirsiniz ????Kizalar 3+6 sonucum 608 cikmis
Ilk ultrasound icin 10. Haftayi beklemem gerekiyormus sanirim yanlis anlamadiysamÇok iyi çıkmış valla. İkiz olabilir mi ???? Çünkü baya yüksek.hatta iki gün sonra keseyi görebilirsiniz ????
Bir arkadasima 8. Haftada kalp atisi duyulmayinca dr kurtaj olmalisin dedi kabul etmedi israrla gec döllenme diyordu ve nitekim bir haftaya kalmadi kalp atisi duyuldu ve simdi kucaginda. Dr bos konusmus dollenme zamanini goremiyor sonucta sen içini ferah tut minnak yerlesme icin kendini heder ederken annesi strese girerse ona hic yardimci olmaz insallah en kisa surede duyarsin pitpitlarini.Çok sagol canim ben zaten vajinal muayene oldum...6.haftada duymamiz gerekirdi deyince canim sıkıldı pazartesi bir daha gidecegik bakalim hayirlisi olsun İnsallah dedigin gibi olur canimmm
4+0 yani :) erken dollenme olmus masallah degerin cok guzel.Kizalar 3+6 sonucum 608 cikmis
Kızlar ben de kalp atışını duydum bugun çok şükürpıt pıt pıt çok kısa dinletti doktor. Ama çok guzel bi duygu. İnşallah isteyen ve anneliği kaldırabilecek her kadına nasip olsun... Yalnız kese 6+6, bebek 6+1 görünüyordu, doktor bu farklılıgın geç döllenmeden kaynaklanabileceğini ve birkaç hafta içinde eşitlenebileceğini söyledi. Eşitlenmezse son adet tarihini farklı alacaklarmış. Gelişimiyle ilgili bir sorun yok sadece dogum tarihini etkileyecek dedi. Yine de azıcık endişelendirdi beni. Daha önce benzer şeyler duyan var mı?