- 4 Ocak 2017
- 65
- 60
- 43
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.041
Gözünüzaydınnn çok sevindimm :) ben de her gun kan sulandırıcı iğne oluyorum. Clexan mı verdi? Piyasada onu bulamayjnca muadili olan oksapar kullanıyorum ben. Bildiğim kadarıyla aç tok olmanın bi önemi yok. Ben açken de oldum tokken de.. aynı zamanda haftada bir oldugum iğnem var proluton..o da düşk önleyici galiva..tabi bi de coraspin içiyorum her gun..Herkese merhaba kızlar bebeğim gözüktü henüz cok küçükmüş ondan gözükmemiş şimdi ulturason görüntüsü elimde aşk yasıyorum daha çnce düşüklerim oldugu icin dr kan sulandırıcı iğne verdi ama ben acmı tokmu nasıl kullanmam gerektigini sormayı unuttum
Canım ben de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne hergün aynı saatte yapman önemli telefonuna alarm kur hergün aynı saatte yap hayırlı olsun bebisini görmüşsünEvet çok şükürrr
Hadi gözün aydın olsun cok sukur demistim sana artışların iyi baska doktora git diye. Gözün aydın. Ben de melegimin kalbini duydum rabbime binlerce şükür olsun. Icinizi ferah tutun ve dua edin.Herkese merhaba kızlar bebeğim gözüktü henüz cok küçükmüş ondan gözükmemiş şimdi ulturason görüntüsü elimde aşk yasıyorum daha çnce düşüklerim oldugu icin dr kan sulandırıcı iğne verdi ama ben acmı tokmu nasıl kullanmam gerektigini sormayı unuttum
Hadi hayırlı olsun canımmmmEvet çok şükürrr
Fitik bende de var. Çift taraflı ve bel kayması. Giydiğim 11 cm topuklar sağolsun. Sürekli dinlenmem gerekiyor eğer tüm gün dışarıdaysam ayakta kalmış yürümüşsem vay halime. Büyük ihtimal ileriki aylarda daha da zorlayacak.Bel agrisini soylemeyin kizlar 3 fitigim var bacagimin ve belimin agrisindan ne yatabiliyorum ne donebiliyorum fena agrim var ve dr hicbirsey yapamayiz boyle yasamaya hazirla kendini 6.aydan snra dahada kasacak seni dedi allah yardimcimiz olsun
Ahhh deme ya ne olacak bu halimiz bizim 6. Aydan snrasi tehlikeymis ama benim simdiden beni mahvetti sirt agrisida cabasiFitik bende de var. Çift taraflı ve bel kayması. Giydiğim 11 cm topuklar sağolsun. Sürekli dinlenmem gerekiyor eğer tüm gün dışarıdaysam ayakta kalmış yürümüşsem vay halime. Büyük ihtimal ileriki aylarda daha da zorlayacak.
Bende de bel fıtığı var, dün ağrım vardı. İzindeyim, dedim evde oturmaktan kendimi fazla dinlemeye mi başladım. Yalnız değilmişim. Bende düşünmedim değil, kilo artıp karın büyüyünce nasıl olacak diye.Ahhh deme ya ne olacak bu halimiz bizim 6. Aydan snrasi tehlikeymis ama benim simdiden beni mahvetti sirt agrisida cabasi
Valla kemik agrisi kadar zor bisey yok rabbim yardimcimiz olsun simdiden boyleysek sonu ne olur bilemiommBende de bel fıtığı var, dün ağrım vardı. İzindeyim, dedim evde oturmaktan kendimi fazla dinlemeye mi başladım. Yalnız değilmişim. Bende düşünmedim değil, kilo artıp karın büyüyünce nasıl olacak diye.
Kuzum 6+3um sabah bi iç geçmesi ve uyku dişinda şükür belirtim yok herkeste farkli oluyoAyy ne guzel keseyi gormussunuz darisi bizim basimiza insallah :) kizlar bulanti genel olarak ne zaman baslar bende simdilik yok sevinmelimiyim
Benimde sukur yok ama.baslarmi diye tirsiyorum :)))Kuzum 6+3um sabah bi iç geçmesi ve uyku dişinda şükür belirtim yok herkeste farkli oluyo
İnşallahhh zorlamaz kuzumm banada diolar gobegin var ama imkansiz cok yemek yemekten ve siskinlikten ca nimBenimde sukur yok ama.baslarmi diye tirsiyorum :)))
Iste ben cok yemiyorum birde dedim ya benim gobegim yoktu cikmiyordu ::) gerci ben ilacta cok kullaniyorum ondan olabilir ama geni gelen pantolonlar oturmaya basladi gobek kismoİnşallahhh zorlamaz kuzumm banada diolar gobegin var ama imkansiz cok yemek yemekten ve siskinlikten ca nim
Regenesis diye bir şey verdi canım onu kullanıyorum...Arkadaşlar, doktor kontrolüne gidenlerinize ilaç vitamin takviyesi fln ne önerdi doktorunuz?
Himmm o zaman bebektendir kuzummmIste ben cok yemiyorum birde dedim ya benim gobegim yoktu cikmiyordu ::) gerci ben ilacta cok kullaniyorum ondan olabilir ama geni gelen pantolonlar oturmaya basladi gobek kismo
Ödemdir canım regl olamadığımız içinBirde kizlar ben normalde kilosu olan insanim ama.gobegim yoktu mideden aliyordum ama suan inanilmaz gobegim sis bu kadar cabuk cikmasi normalmi banami oyle geliyor anlamadim