2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba kızlar bebeğim gözüktü henüz cok küçükmüş ondan gözükmemiş şimdi ulturason görüntüsü elimde aşk yasıyorum daha çnce düşüklerim oldugu icin dr kan sulandırıcı iğne verdi ama ben acmı tokmu nasıl kullanmam gerektigini sormayı unuttum
Gözünüzaydınnn çok sevindimm :) ben de her gun kan sulandırıcı iğne oluyorum. Clexan mı verdi? Piyasada onu bulamayjnca muadili olan oksapar kullanıyorum ben. Bildiğim kadarıyla aç tok olmanın bi önemi yok. Ben açken de oldum tokken de.. aynı zamanda haftada bir oldugum iğnem var proluton..o da düşk önleyici galiva..tabi bi de coraspin içiyorum her gun..

:işsiz:Geniz akıntım var yaa... bulanmayacaksam da öksürükten bulanıyorum... hamilelik öncesi içilen sigaranın da acısı çıkıyor olabilir tabi

Herkese merhaba kızlar bebeğim gözüktü henüz cok küçükmüş ondan gözükmemiş şimdi ulturason görüntüsü elimde aşk yasıyorum daha çnce düşüklerim oldugu icin dr kan sulandırıcı iğne verdi ama ben acmı tokmu nasıl kullanmam gerektigini sormayı unuttum
Hadi gözün aydın olsun cok sukur demistim sana artışların iyi baska doktora git diye. Gözün aydın. Ben de melegimin kalbini duydum rabbime binlerce şükür olsun. Icinizi ferah tutun ve dua edin.

Bel agrisini soylemeyin kizlar 3 fitigim var bacagimin ve belimin agrisindan ne yatabiliyorum ne donebiliyorum fena agrim var ve dr hicbirsey yapamayiz boyle yasamaya hazirla kendini 6.aydan snra dahada kasacak seni dedi allah yardimcimiz olsun
Fitik bende de var. Çift taraflı ve bel kayması. Giydiğim 11 cm topuklar sağolsun. Sürekli dinlenmem gerekiyor eğer tüm gün dışarıdaysam ayakta kalmış yürümüşsem vay halime. Büyük ihtimal ileriki aylarda daha da zorlayacak.

Fitik bende de var. Çift taraflı ve bel kayması. Giydiğim 11 cm topuklar sağolsun. Sürekli dinlenmem gerekiyor eğer tüm gün dışarıdaysam ayakta kalmış yürümüşsem vay halime. Büyük ihtimal ileriki aylarda daha da zorlayacak.
Ahhh deme ya ne olacak bu halimiz bizim 6. Aydan snrasi tehlikeymis ama benim simdiden beni mahvetti sirt agrisida cabasi

Ahhh deme ya ne olacak bu halimiz bizim 6. Aydan snrasi tehlikeymis ama benim simdiden beni mahvetti sirt agrisida cabasi
Bende de bel fıtığı var, dün ağrım vardı. İzindeyim, dedim evde oturmaktan kendimi fazla dinlemeye mi başladım. Yalnız değilmişim. Bende düşünmedim değil, kilo artıp karın büyüyünce nasıl olacak diye.

Bende de bel fıtığı var, dün ağrım vardı. İzindeyim, dedim evde oturmaktan kendimi fazla dinlemeye mi başladım. Yalnız değilmişim. Bende düşünmedim değil, kilo artıp karın büyüyünce nasıl olacak diye.
Valla kemik agrisi kadar zor bisey yok rabbim yardimcimiz olsun simdiden boyleysek sonu ne olur bilemiomm:KK43:

Birde kizlar ben normalde kilosu olan insanim ama.gobegim yoktu mideden aliyordum ama suan inanilmaz gobegim sis bu kadar cabuk cikmasi normalmi banami oyle geliyor anlamadim

Birde kizlar ben normalde kilosu olan insanim ama.gobegim yoktu mideden aliyordum ama suan inanilmaz gobegim sis bu kadar cabuk cikmasi normalmi banami oyle geliyor anlamadim
Ödemdir canım regl olamadığımız için :olamaz:

X