2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh bu drlar yaaa bos yere stres yaptirdilar canim benim cok sukur darisi kalp atislarina insallah

Kizlar kabizlik problemi ceken varmi aranizda. Kabizlik icin bir cozumunuz varmi
Canim ilk 4 hafta tam bir faciaydi benim kabızlık cok zor gunler gecirdim.doktorum vinalac diye bir hap verdi folik asit vitamon hepsi bunda.hap prebiyotik 5.hafta buna bsladim hala kabizligim tam gecmesede rahatladim epey..dun yine soyledim doktora daha da zorlanirsan suruplar var onlara baslariz dedi.sabahlari gunkurusu ksyisi ye 3 tane ardina ılık su ic.gunicinde bol su ic ve yürü lifli yiyecekler tuket.pirasa yemegi kabizliga cok iyi geliyor.bol yesillik ye.biraz uzun oldu cevabım cunku bu sıkıntıyı en iyi ben bilirim oturup agladigimi bilirim.

Çok sevindim canım senin adına boşa uzdun kendini bak kucağına da alırsın ins .kan sulandırıcı aç tok fark etmez ama bn acken vurunmuyom başım dönüyo acken yakıo çünkü iğne nin vurundugu yer 1 dk falan :))

Şimdi eczaneye gidiyorum bende baslıcam iğneye cok teşekkür ederim

Canım inşallah en kısa zamanda düzelir. Sen benden 2 hafta öndesin bende şuan fazla rahatsızlık verici bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…