2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben 5 hafta sonra gidicem ilk gittigimde alttan keseyi gördük pazartesi kalp atışını da duyduk doktor herşey iyi gidiyor suan 5 hafta sonra gel dedi bu arada sağlık ocağında da tüm tahlillerimi yaptırdım şükür bir problemim yok bir tek hergün clexane vurulmaktan başka

benimki de düştü sorun oluyor mu acaba progesteron 13 küsür benim de ilk hafta 20 küsürdü (
Canım bence bekleme doktoruna söyle bunu. Ben az önce geldım doktordan. Düşük tehlıkem varmış. Hemen iğne vurdular bana. Progesteran düşük olunca düşük tehlıkesı oluyormus. Bır hafta sonra yıne gıdecegız

canım adet tarihlerimiz aynı ikimizinde bendede kanama vardı doktoruma gittim progestan ve igne verdi. sakın ihmal etme hemen bi doktora git. ben ilk bebegimi kaybettim aman canım sakın başına gelmesin.

Kalp atışını duyunca doktor progestan verdi. Şu an kullanıyorum. Dün hemen hemen hiç gelmemişti. Dün süpürge yaptım az bi şey tekrar geldi. Bütün akşam yatınca kesildi. Bugün hiç gelmedi diyebilirim.

Cok üzgünüm şu anda.
Saglık ocagında verdiğim kanda bhcg çok az yükselmiş. Ebe gebelik durmak üzere dedi.
öğleden sonra doktora gidicem.

Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum!!!!! Deniz'i kaybetmek istemiyorum!!!!

Dualarım seninle canım . Haberdar et bizi.

Kan tahlilini aynı yerde yaptırmak gerekiyor her hastanenin değerleri farklı çıkıyo öncekilerde mi sağlık ocağında oldu

Kan tahlilini aynı yerde yaptırmak gerekiyor her hastanenin değerleri farklı çıkıyo öncekilerde mi sağlık ocağında oldu

Pazartesi 3646 idi.
Çarşamba 7200'lerde olmalı.
Dün verdim kan. 0.5 kat artışla 5400'lerde olmalıydı.

Ama sadece 3700 olmuş.
54 sayı artmış!!!

Pazartesi 3646 idi.
Çarşamba 7200'lerde olmalı.
Dün verdim kan. 0.5 kat artışla 5400'lerde olmalıydı.

Ama sadece 3700 olmuş.
54 sayı artmış!!!
Benimde artışlarım yavaşladı sonradan doktor beklicez dedi. Bir an önce git doktoruna inşallah bişey olmaz bebeğine canım

hiç kanama lekelenme yok ama bende sadece kasık ağrısı var adet olacakmışım gibi cumaya gel dedi bana ne yapsam kafam karıştı hastanede çalışıyorum acilde kan aldırayım bari

hiç kanama lekelenme yok ama bende sadece kasık ağrısı var adet olacakmışım gibi cumaya gel dedi bana ne yapsam kafam karıştı hastanede çalışıyorum acilde kan aldırayım bari
Bendede adet olacakmış gıbı agrılar oluyor arada. İyikidw yaptırmışım tahlıllerımı. Doktor zaten hemen ultrasonla baktı ve ordada göruluyor düşük tehlıkesı oldugu. Hemen iğne yaptılar. Bır hafta ıstırahat edıp tekrar gıdecegız. İnşallah düzelir

iyotsuztuz , herhangi ozel bir belirtim olmadi canim, zaten tuvalete korkarak gidiyorum yine oldu kanama işte. Tekrar doktora gitmedim, su an Ankaradayim zaten anneme gelmistim, kendi doktoruma gitme şansim yok. Pazartesi ye randevu.
Gecen kanama olup da gittigimde yapilabilecek her tedaviyi yaptik kanama artarsa düşer muhtemelen demisti.
Simdiki gecen seferden daha az oldu, bekliyorum ben de oyle.
Adet olacakmisim agrilari var bende de surekli, ama herkes ayni seyi soyluyor goruldugu gibi.

Ankrada bi doktora görünsen?

usg de baktı karından pazartesi günü 2.2 mm kese göründü ama düşük tehlikesi ile ilgili bişey söylemedi bana hiç...

Kanama lekelenme bendede yok
beta hcg nasıldı sende peki canım? Benim geçen hafta pazartesi 125 çarşamba 191 cuma 340 çıktı bu pazartesi 1500 dü...progesteron pazartesi 21.39 çarşamba 21.29 cuma 13.90 falandı pazartesi yine 13 küsürdü benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…