Bende esraya katılıyorum hiç kan vermedim bhcg hiç baktırmadım ilk bebeğimde bunda da baktırmıycam.tam 9 kere tahlil verdim başından beri işkenceden başka bişey değildi. Çok Tşk ederim Can'ım iyi dileklerin için inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.
Dün gittim Can'ım beta hcg hala yavaş artıyo. Vajinal baktı kese var. Bide progesterona baktırdı benim doktor 40 üzeri çıktı net sayı yazmamışlar. Doktor bu normal gebelik olduğunu gösterir dedi. Lekelenme azaldı biraz haftaya tekrar çağırdı kese gelişimine bakacak tabi bu sürede kendi düşmezse durum böyle işte
Benle aynısınız bir gün var aramızda. 19 nisan sat 24 ocak doğum tarihi.Merhaba ekler misiniz listeye beni de
Sat 18 Nisan
Doğum 23 Ocak
İstanbul
Öğretmen
2 çıktı 2.5 tiİdrarda beta HCG düzeyinin yuksek olmasi gerekir ki pozitif ciksin o yüzden idrarda gebelik saptanması güvenli değil ama pozitif cikipta kandaki negatif cikmasi ilginç olmuş kaç gelmisti kan sonucu HCG ?
Kızlar bat 5 gün var beta Hg 15 çıktı. inşallah bende aranıza katılmisimdir. Rabbim hepinizin bebeğini sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin.amin.Bende bi evladım daha olsun istiyorum .sorun yok çok şükür ama 5. Ayımiz bu deneme fakat sonuc negatifti hep ,inşallah bu ay güzel haberler paylaşırız buradan, cok istiyorum bu Mayıs ayında gebe kalmayi,inşallah Rabbim nasip eder bu ay hamisligi bana .... ve canı gönülden tüm isteyenlere...
Borderline denilen sınır bir değer 2-2,5 kan değeri için bence mensin baslamadi ise testten 1 hafta sonra tekrarla2 çıktı 2.5 ti
Benle aynısınız bir gün var aramızda. 19 nisan sat 24 ocak doğum tarihi.
Evet canım bugun
Ben geçen hafta gittim birşey görünmedi zaten gecen çarşamba adet tarihinden 1hafta sonra 755 cikti hcg. 2 günde bir kan verdim düzenli şekilde katladi. Dün gittigimde 3.4 mm kese gördü doktor. Kendi doktorun değildi tahlil yaptırmak için gitmiştim. Kendi doktoruma gitmek için 2 hafta bekliyim diyorum bu nedenle.
Geçmiş olsun kanaman için, bol bol dinlen. Senin kaç mm idi kese?
Olur Canım normal bende de oluyor. Hatta arada Regl olucam sanıyorum :)Kızlar günaydın ben akşamdan beri sol kasığımda batma gibi ağrı hissediyorum halada ara ara devam ediyo doktora gidip gitmemekte kararsızım şu anda işe gidiyorum yoldayım ne yapsam bilemedim sizce normal mi
Benim de sat 6 nisan ama neden acaba sizin doğum 11 inde benim 12 sinde görünüyorMerhaba arkadasım, kese boyutuna bakıldığı zaman kaç günlüktü tam sat'a göre? Bir de doktor normal dedi mi? Ben tam 5 haftalıkken gittim abdominalde 3,65 mm idi. Sat'im 6 nisan ovulasyon 24 nisanda yani geç oldu. Seninki de karından mi bakıldı bir de? Asagi yukarı yakınız diye soruyorum. Normalde bugün kontrolüm vardı. Gidip gitmemekte kararsızım bu yüzden.
Günaydııın çiçeği burnunda taze mi tazecik annişler
Kızlar ben daha bugune kadar hiç kan değerime baktırmadım çokta memnunum bence fazla takılmaması gerekir insanı strese sokuyor normal mi düşük mü yüksek mi ne gerek var sağlıklıysa bebiş tutunur zaten allah hayırlısını versin gebelikte stres yaşamak sağlıklı değil biliyorsunuz. İleriki haftalarda yok bebeğin alnı büyük burnu küçük sakat olacak diye korkutacaklar zaten yeterince stres yaşarız boşuna yormayın kendinizi şimdiden Allah kolaylıkla ve sağlıkla bu dönemleri atlatmamızı sağlasın. Öpüyorum hepinizi
D deniz_murat hiç endişe etme canım normal bir durum.Kızlar günaydın ben akşamdan beri sol kasığımda batma gibi ağrı hissediyorum halada ara ara devam ediyo doktora gidip gitmemekte kararsızım şu anda işe gidiyorum yoldayım ne yapsam bilemedim sizce normal mi