2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben ıkı defa kan verdım. Beta yukselmiş progesteranım düşmüş. Hemen tedbırını alıyolar zaten. Korkulacak bişey değil. Sen gençsındır benden. Ben 39 yaşındayım.

tutunma aşamasında mıydı acaba düşünüyorum ben çünkü cumadan pazartesiye 340 dan 1500 oldu değerim 2 günde 2 kat artmayan değer 3 günde 4,5 kat arttı birden bire...

Ben ıkı defa kan verdım. Beta yukselmiş progesteranım düşmüş. Hemen tedbırını alıyolar zaten. Korkulacak bişey değil. Sen gençsındır benden. Ben 39 yaşındayım.
benim de yaşım çok genç değil canım haziranda 35 e giriyorum bir an önce olsun dedim 1 oğlum var 7 yaşında kardeş yapalım dedik ocakta düşük yaptım 3 ay korundum bu ay yine hamile kaldım diye sevinirken hiçbişey kesin değil henüz stresli bekleyiş sürüyor hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canım gelişmeleri paylaşalım burdan...

merhaba benim doktorum da tsh yüksek buldu 3,19 haftaiçi aç gelin düzeltiriz dedi.. yarın için randevu aldım.. yeniden kan testi yapacak herhalde hiç bilmiyorum ne derse ona razı geleceğiz Allaha emanet..

korkulacak bi durum değil farkedilmesi tedavinin yapılması önemli. İlaçları kesinlikle kahvaltıdan 1 saat yada en erken yarım saat önce alın yoksa tesiiri olmuo bitek ona dikkat edin yeter.

Kizlar hepimizin ayri bi derdi var Rabbim beterinden saklasin.benim gibi dusuk tehlikesi yasayanlar var.uzun sure ayakta kalmak cok etkiliyor kalmamaya calusin.biz elimizden geleni yapalim.Rabbim bizim icin hakkimizda hayirli olani nasip etsin.benim kanamam durdu lekelenmem devam ediyor vajinal progestan kullaniyorum.

Ankrada bi doktora görünsen?
Canim Ankarada kizima hamileyken 2-3 doktora gorundum, hicbirinden memnun kalmadim.
Simdi pazartesiye ilk doğumum boyunca gittiğim doktoruma gidecegim. Keza oncesinde gittigim doktoruma da uzun suredir baska rahatsizliklarim icin duzenli gittim. İkisinden de memnunum.
Allah korusun cok acil olmadigi surece Ankarada doktora gitmeyi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…