Ben ıkı defa kan verdım. Beta yukselmiş progesteranım düşmüş. Hemen tedbırını alıyolar zaten. Korkulacak bişey değil. Sen gençsındır benden. Ben 39 yaşındayım.beta hcg nasıldı sende peki canım? Benim geçen hafta pazartesi 125 çarşamba 191 cuma 340 çıktı bu pazartesi 1500 dü...progesteron pazartesi 21.39 çarşamba 21.29 cuma 13.90 falandı pazartesi yine 13 küsürdü benim...
Ozaman korkulacak bişey yok senın. Benım yaşımda var canım. Herkesın bunyesi farklı oluyorusg de baktı karından pazartesi günü 2.2 mm kese göründü ama düşük tehlikesi ile ilgili bişey söylemedi bana hiç...
benim de yaşım çok genç değil canım haziranda 35 e giriyorum bir an önce olsun dedim 1 oğlum var 7 yaşında kardeş yapalım dedik ocakta düşük yaptım 3 ay korundum bu ay yine hamile kaldım diye sevinirken hiçbişey kesin değil henüz stresli bekleyiş sürüyor hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canım gelişmeleri paylaşalım burdan...Ben ıkı defa kan verdım. Beta yukselmiş progesteranım düşmüş. Hemen tedbırını alıyolar zaten. Korkulacak bişey değil. Sen gençsındır benden. Ben 39 yaşındayım.
Benimde kanamam lekelenmem oldu drum progestan verdi ama tahlil istemedi hic.Benim progesteron tahlilim hiç yapılmadı.
Benim gibi kimse var mı?
Dün tahlil için gittiğim dr bile istemedi.
merhaba benim doktorum da tsh yüksek buldu 3,19 haftaiçi aç gelin düzeltiriz dedi.. yarın için randevu aldım.. yeniden kan testi yapacak herhalde hiç bilmiyorum ne derse ona razı geleceğiz Allaha emanet..
İyiymiş canım bence sen kime gideceksin sitesinden doktorlara baktımda. Peki doğum ücreti hakkında bilgin var mı canım.?
Ben 9 kilo aldım veremeden hamile kaldım napcaksammmm
Kızlar ikiz gebelik olan varmı aranızda
Canim Ankarada kizima hamileyken 2-3 doktora gorundum, hicbirinden memnun kalmadim.Ankrada bi doktora görünsen?
Of bilemedim ki.
Beklerim gibime geliyor.
Çünkü açıkçası bu kadar sorunsuz gebelikte neden kalp atışı alamayayım ki, boşa stres sanırım.
darısı başımızaMerhaba güzel anne adayları,Dr dan geliyoruz kalp atışını gördük çok şükür
sat larımız aynıydı seninle, ben dayanamayıp gittim bugün dr.a vee duyduk kalp atışlarınıhaber vereyim dedim
Hayırlı olsuuun.
Vajinal mı bakıldı karından mı?
Geçen hafta pzt keseye de karından bakmıştık, bugün kalp atışlarını da karından duyduk.
Kustuguna sevinmekCuma beni kimseler tutamaz o zaman.
KIZLAR BU ARADA KUSUYORUM RESMEN HAMİLEYMİŞ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLADIM
Kustuguna sevinmek