2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
KIZLAR MERHABA, SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM, NİSANIN 10 DA SON ADETİMİ OLDUM, VE 5 MAYISTA KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.1 ÇIKTI. 1 HAFTA SONRA DOKTORA GİTTİM AMA KESE GÖRÜNMEDİ. 16 MAYISTA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 4319 ÇIKTI KAN TESTİ. SİZCE BU NORMAL Mİ? ÇÜNKÜ ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA, ÇOĞUL GEBELİK OLABILIR MI ? BİDE KARNIM ŞİŞ GİBİ ÇIKIK, ŞUANDA SON ADETİME GÖRE 5+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM

Günaydın bayanlar. Ya ben grip oluyorum sanırım. Tüm kış durayım hamile kaldığım ay girip olayım olacak iş mi şimdi bu. ıhlamurla falan halletmeye çalışıyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz

altdan muayene ile mutlaka görülür canım kalp atışlarıda olmadı rica edersin doktorundan

Merhaba ekler misiniz listeye beni de
Sat 18 Nisan
Doğum 23 Ocak
İstanbul
Öğretmen

Öğlen gibi ellerim canım.
Hayırlı olsun.

Kızlar günaydın ben akşamdan beri sol kasığımda batma gibi ağrı hissediyorum halada ara ara devam ediyo doktora gidip gitmemekte kararsızım şu anda işe gidiyorum yoldayım ne yapsam bilemedim sizce normal mi

Bence kanama falan yoksa gitme doktora.

Öncesi bir belirgin var mı? Dr ne dedi? Geçmiş olsun.

Bazı sabahlar bende hasta gibi uyanıyorum. Gün içinde geçiyor. İnşallah senin de öyledir.

altdan muayene ile mutlaka görülür canım kalp atışlarıda olmadı rica edersin doktorundan

Alttan bakmıyor ki:/

yarına randevu alsam çok mu erken olur ki? sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
canım ultrasonla bilmiyorum ama altdan muayene ile kalp atışları görülüyor ekranda doktor bize göstermisti daha 5+6 idik. kalp atışlarını duymak içinde mayıs sonunda gel dedi yani haftaya gideceğiz inşallah 9+0 olacağız hayırlısıyla

Tşk ederim Can'ım progesteronun yüksek çıkması iyi dedi doktorum bilmiyorum progestanda kullanıyorum kaç haftalık olduguma gelince 6 haftalık olmam gerekirken benimki geriden geliyo bir hafta geç döllenme olabilir demişti. Seninki biraz düşük ilk haftalarda 15 ve üzeri olması gerekiyormuş doktorun Progestan desteği verir mutlaka

benim de sat 9 nisan 16 mayısta yani geçen pazartesi abdominal usg de 2.2 mm çıktı kese canım...benim de ovulasyon geç oldu sanırım...

Benim progesteron tahlilim hiç yapılmadı.
Benim gibi kimse var mı?
Dün tahlil için gittiğim dr bile istemedi.

Benim progesteron tahlilim hiç yapılmadı.
Benim gibi kimse var mı?
Dün tahlil için gittiğim dr bile istemedi.
Benim kızımda da böyle bi tahlil yapılmadı şimdi da doktor böyle bişey istemedi. Bende onu söylüyorum sanki hepimiz en azından 4 yıl tıp okumuş da bırakmışız gibi tüm kan değerlerini inceliyoruz :) ama bu kadar inceleme iyi değildir insanı strese sokar. Hafi hepsini geçtim kardeşim doktor numune de o bile demedi su değeri bakman şart o değeri şu kadar olmadı şart diye. Kan verdim değere baktı pozitif dedi. Hemen gitme vajinal baktırma söyle 7. Haftayı bekle öyle git dedi o kadar

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım aslında bir haftadır sizi takip ediyordum ama kalp atışını duymadan yazmak istemedim hepimiz rahat bir gebelik geçiririz inşallah allah bebişlerimizi bize bagışlasın

Acaba aynı doktora mı gidiyoruz dedim bir an.
Ben de gittim dedim ki adet tarihim buydu, 3 gün geçince net iki çizgi çıktı. 5+4 olmam lazım ben geldim. Bide böyle böyle rahatsızlıklarım var (şeker tiroid kist vs)

Kanları kalp atışını alınca isteriz dedi. Direk ultrasona aldı. On gün sonra da gel atışı duyalım vajinal bakmayalım sorun yok şu an dedi.

Kese boyutu falan da söylemedi ama ikna oldum gayet.

Dün devlete gidip tahlilleri yaptırdım, on da da özele para ödemeyeyim diye yalan yok.

Rahatım Allah için ve öyle devam etmek istiyorum.

Hoşgeldin.
Hayırlı olsun:)

canım adet tarihlerimiz aynı ikimizinde bendede kanama vardı doktoruma gittim progestan ve igne verdi. sakın ihmal etme hemen bi doktora git. ben ilk bebegimi kaybettim aman canım sakın başına gelmesin.

Bende aynı durumdaydım 4+5 de 5293 degerimdi 5 gün sonra 15000 lere yükseldi keseyide kalp atısınida duydum bence kisiden kişiye degisiyor beta bir sorun olmaz belki ikizdir ama benimki tek

diasmin hoşgeldiniz hayırlı olsun.

Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. İdrar kan tahlili istedi aile doktoru. Gebe takip başlattı.
Birdaha muayeneye 8. Hafta gitmeyi düşünüyorum. Sürekli git gel yapmak istemiyorum. Ben çok çabuk yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…