altdan muayene ile mutlaka görülür canım kalp atışlarıda olmadı rica edersin doktorundanYa benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.
Merhaba ekler misiniz listeye beni de
Sat 18 Nisan
Doğum 23 Ocak
İstanbul
Öğretmen
Kızlar günaydın ben akşamdan beri sol kasığımda batma gibi ağrı hissediyorum halada ara ara devam ediyo doktora gidip gitmemekte kararsızım şu anda işe gidiyorum yoldayım ne yapsam bilemedim sizce normal mi
Öncesi bir belirgin var mı? Dr ne dedi? Geçmiş olsun.Gunaydin arkadaslar.
Yine moralim bozuk gece tekrar kanama oldu
Gun boyunca bir sey olmayip sakin sakin yattigim gecenin sabahinda olmasi da bir enteresan
Kanamasi olan arkadaşlar, bir sey hissediyor musunuz o anda? Hafif bir yanma oldu benim iki sefer de
Günaydın bayanlar. Ya ben grip oluyorum sanırım. Tüm kış durayım hamile kaldığım ay girip olayım olacak iş mi şimdi bu. ıhlamurla falan halletmeye çalışıyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz
altdan muayene ile mutlaka görülür canım kalp atışlarıda olmadı rica edersin doktorundan
canım ultrasonla bilmiyorum ama altdan muayene ile kalp atışları görülüyor ekranda doktor bize göstermisti daha 5+6 idik. kalp atışlarını duymak içinde mayıs sonunda gel dedi yani haftaya gideceğiz inşallah 9+0 olacağız hayırlısıylayarına randevu alsam çok mu erken olur ki? sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Tşk ederim Can'ım progesteronun yüksek çıkması iyi dedi doktorum bilmiyorum progestanda kullanıyorum kaç haftalık olduguma gelince 6 haftalık olmam gerekirken benimki geriden geliyo bir hafta geç döllenme olabilir demişti. Seninki biraz düşük ilk haftalarda 15 ve üzeri olması gerekiyormuş doktorun Progestan desteği verir mutlakaAgave inşallah olumlu şekilde devam eder. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bişey soracağım progesteron 40 üzeri çıkınca normal mi oluyormuş? kaçıncı haftandasın şu an? benim 4+4'te 12.8 çıktı da dün o yüzden soruyorum.
benim de sat 9 nisan 16 mayısta yani geçen pazartesi abdominal usg de 2.2 mm çıktı kese canım...benim de ovulasyon geç oldu sanırım...Merhaba arkadasım, kese boyutuna bakıldığı zaman kaç günlüktü tam sat'a göre? Bir de doktor normal dedi mi? Ben tam 5 haftalıkken gittim abdominalde 3,65 mm idi. Sat'im 6 nisan ovulasyon 24 nisanda yani geç oldu. Seninki de karından mi bakıldı bir de? Asagi yukarı yakınız diye soruyorum. Normalde bugün kontrolüm vardı. Gidip gitmemekte kararsızım bu yüzden.
benimki de düştü sorun oluyor mu acaba progesteron 13 küsür benim de ilk hafta 20 küsürdüGecen Cuma 19 küsürdü progesteron bugun 16 ya düşmüş
iyotsuztuz tatlımm o zaman ya sabredeceksin yada başka doktora gideceksin tek seferlik. herşey iyidir zaten emin ol
Benim kızımda da böyle bi tahlil yapılmadı şimdi da doktor böyle bişey istemedi. Bende onu söylüyorum sanki hepimiz en azından 4 yıl tıp okumuş da bırakmışız gibi tüm kan değerlerini inceliyoruz :) ama bu kadar inceleme iyi değildir insanı strese sokar. Hafi hepsini geçtim kardeşim doktor numune de o bile demedi su değeri bakman şart o değeri şu kadar olmadı şart diye. Kan verdim değere baktı pozitif dedi. Hemen gitme vajinal baktırma söyle 7. Haftayı bekle öyle git dedi o kadarBenim progesteron tahlilim hiç yapılmadı.
Benim gibi kimse var mı?
Dün tahlil için gittiğim dr bile istemedi.
Benim kızımda da böyle bi tahlil yapılmadı şimdi da doktor böyle bişey istemedi. Bende onu söylüyorum sanki hepimiz en azından 4 yıl tıp okumuş da bırakmışız gibi tüm kan değerlerini inceliyoruz :) ama bu kadar inceleme iyi değildir insanı strese sokar. Hafi hepsini geçtim kardeşim doktor numune de o bile demedi su değeri bakman şart o değeri şu kadar olmadı şart diye. Kan verdim değere baktı pozitif dedi. Hemen gitme vajinal baktırma söyle 7. Haftayı bekle öyle git dedi o kadar
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım aslında bir haftadır sizi takip ediyordum ama kalp atışını duymadan yazmak istemedim hepimiz rahat bir gebelik geçiririz inşallah allah bebişlerimizi bize bagışlasın
Teşekkürler hepimize hayırlı olsunHoşgeldin.
Hayırlı olsun:)
canım adet tarihlerimiz aynı ikimizinde bendede kanama vardı doktoruma gittim progestan ve igne verdi. sakın ihmal etme hemen bi doktora git. ben ilk bebegimi kaybettim aman canım sakın başına gelmesin.Benimde son adet tarihim 5 Nisan. İnşallah 2017 Ocak ta bebeğimi kucağıma alıcam. Ama bir haftadır aşırı kanamam oldu. Halende çok az kanamam var. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Maalesef bende gecen ay dört tane idrar testi yaptim hep silik çizgi cikti fakat hastalandim oyuzden test yapmayi onermiyorumİdrar testiniz pozitif çıkıp kanda negatif mi çıktı. Eğer hamilelik yoksa idrar testinin pozitif çıkması çok zor.
Bende aynı durumdaydım 4+5 de 5293 degerimdi 5 gün sonra 15000 lere yükseldi keseyide kalp atısınida duydum bence kisiden kişiye degisiyor beta bir sorun olmaz belki ikizdir ama benimki tekKIZLAR MERHABA, SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM, NİSANIN 10 DA SON ADETİMİ OLDUM, VE 5 MAYISTA KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.1 ÇIKTI. 1 HAFTA SONRA DOKTORA GİTTİM AMA KESE GÖRÜNMEDİ. 16 MAYISTA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 4319 ÇIKTI KAN TESTİ. SİZCE BU NORMAL Mİ? ÇÜNKÜ ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA, ÇOĞUL GEBELİK OLABILIR MI ? BİDE KARNIM ŞİŞ GİBİ ÇIKIK, ŞUANDA SON ADETİME GÖRE 5+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM