2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim de sat 9 nisan 16 mayısta yani geçen pazartesi abdominal usg de 2.2 mm çıktı kese canım...benim de ovulasyon geç oldu sanırım...

Ben de 12 mayısta gittim. Yumurtlamadan itibaren 17. gündü canim. Abdominalde, vajinalden bir hafta kadar geride gözüküyormuş zaten canim. Sağlıkla kucağımıza alalım da insallah. Beni doktor bugün icin çağırmıştı ama gitmedim şimdilik. Küçük olduğu icin yine bir şey göremeden döneriz diye endişe ettim.

Arkadaşlar ben test yaptım negatif çıktı ama adetten olmadım. .13 mayısta olmam lazımdı olmadım...ne yapmam lazım birazdahami beklesem

Merhaba güzel anne adayları,Dr dan geliyoruz kalp atışını gördük çok şükür
Gözün aydın canım , kese kaç mm ikon kalp atışı duyuldu acaba? Bizim senle aynı hafta ama benimki biraz geri gidiyor sanırım haftaya gidicem doktora inşallah

Ne güzel darısı bana sürekli cipse aşermesem fazla almamda hayırlısı bakalım yoksa ekmek iyieceksem tam buğday yerim çikolata şeker hiç yemiyorum bakalım nasıl olcak

Bu arada düşük tehlikesi olan arkadaşlar varmış, çok endişeli zamanlar bu Zaman'lar. Allah hepimize sabır versin , inşallah bebeklerinize kavuşacaksınız. Olumlu düşünelim , dua edelim

Bu arada düşük tehlikesi olan arkadaşlar varmış, çok endişeli zamanlar bu Zaman'lar. Allah hepimize sabır versin , inşallah bebeklerinize kavuşacaksınız. Olumlu düşünelim , dua edelim
Insallah canim.

İnsan cidden belirti istiyor.
Keyfim yerine geldi valla.

Gördüğüm tüm yemeği saldırıp yemek istiyorum okadar çok oburlastim ki anlamam hem yiyorum hem midemde kalkıyor birşeyler çıkmıyor ama iste...
Bide baş dönmesi var ama güzel birsey aynen insanın keyfi yerine geliyor

Ya ben hiçbirşeyi severek yiyemiyorum iştahım kapalı bulantım var

Ne güzel darısı bana sürekli cipse aşermesem fazla almamda hayırlısı bakalım yoksa ekmek iyieceksem tam buğday yerim çikolata şeker hiç yemiyorum bakalım nasıl olcak

yaa bende tatlıdan tiksindim resmen :))) bu çok iyi ama bakalım şu 3 aylık dönemi atlattıktan sonra canım çekmez :) Gebelik psikolojisiyle şımarmak istemiyorum :):):):)

Benimde düşük riskim var ama bulantilarim var o yuzden icim rahat ediyor bebegim tutunmaya calisiyorki bulantilarim oluyor diyorum
Canım sen ne kullanıyosun düşük için. Benım bugun iğne yapıldı. Ama az bişey kanama olmuş. Doktoru aradım. Vajınadan hap kullanacakmışım. Beklesemmiki acaba

Pazartesi 3646 idi.
Çarşamba 7200'lerde olmalı.
Dün verdim kan. 0.5 kat artışla 5400'lerde olmalıydı.

Ama sadece 3700 olmuş.
54 sayı artmış!!!

Buğza canım çok geçmiş olsun canım gittin mi doktora ne dedi. İnşallah yolunda gider sağlıkla devam eder deniz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…