2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz[/QUOTE]
Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz

Benimde son adet tarihim 5 Nisan. İnşallah 2017 Ocak ta bebeğimi kucağıma alıcam. Ama bir haftadır aşırı kanamam oldu. Halende çok az kanamam var. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Geçen ay bütün belirti vardı test yaptım pozitif cikti ama kanda negatif ti çok üzüldüm bu ay hiç bir belirti yok sadece sol kaşığım ağrıyor

İdrar testiniz pozitif çıkıp kanda negatif mi çıktı. Eğer hamilelik yoksa idrar testinin pozitif çıkması çok zor.

Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz
Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]
İnşallah canım

Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz
Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]
Seninki kac haftalık takvim yapmamışsın

Gecen Cuma 19 küsürdü progesteron bugun 16 ya düşmüş
İnan benimde pek bilgim yok. Ama ciddi bir düşüş olmadığına dair bir kanı var bende. Yarın muhtemelen progestan takviyesi verecektir. Hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen doktoru aradım. Çünkü çatlatma iğnesinden sonra progestan kullanıp regle yakın burakmıştım. Telefon edip devam edip etmeyeceğimi sordum. Muhakkak devam et demişti. Bende hala kullanıyorum.

Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz
Seninki kac haftalık takvim yapmamışsın[/QUOTE]
6+1 di bugün. Takbim konusunda temkinliyim biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Kotu dusunme lutfen, bak normal demis dr.
Bu benim ikinci gebeligim, ikisinde de ikinci kez betahcg bakmak isteyen dr olmadi, burda herkes katlanarak ilerlemekten falan bahsediyor. Ultrasonda keseyi gordukten sonra niye tekrar kandan bakiliyor ben anlayamadim. Sen hic bunlara kafa yorma, bir sey olmaz insallah.
Haftaya da guzel haberler alirsin umarim.

Evet idrar testim pozitifti çok mutlu oldum kan verdim malesef negatif di
İdrarda beta HCG düzeyinin yuksek olmasi gerekir ki pozitif ciksin o yüzden idrarda gebelik saptanması güvenli değil ama pozitif cikipta kandaki negatif cikmasi ilginç olmuş kaç gelmisti kan sonucu HCG ?

İlk gebeligimde gebelik diyabetim vardi, cok dengeli beslendim. 11 kg ile tamamladim hamileligi, dogumdan sonraki bir aya kalmadan 13 kg vermistim stresten.
Bakalim bunda kilo durumum nasil olacak.
Diyabetle ugrasmak zorunda kalmadan atlatirim insallah.
Canimin istedigi tek bir seyi bile yiyemeden, hatta neredeyse dogru duzgun bir kez bile karnim doymadan hamilelik gecirdim, gercekten zor oluyor.

tam 9 kere tahlil verdim başından beri işkenceden başka bişey değildi. Çok Tşk ederim Can'ım iyi dileklerin için inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…