2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar saç dökülmesi yaşayanınız var mı?
Hayatımda hiç yaşamadığım kadar saç dökülmem var ve gebelikten mi bilmiyorum
Benim ilk gebeligimde gurlesmisti saçlarım
Canım genelde dökülme olur diye biliyorum, benim ara ar karın Ağrı'm oluyor korkuyorum ya sizde var mı arkadaşlar
dünden beri benim de var karın ağrım ben de korkuyorum ama normaldir rahim büyüyor sonuçta yine de dikkatli olmak lazım

MERHABA BENDE ALLAH NASİP EDERSE OCAKTA DOGUM YAPACAGIM.3 AY ÖNCEDE BİR DÜŞÜK YAPTIM. ŞİMDİDE KAHVE LEKELER GELİYOR. ÇOK KORKUYORUM :KK43:

Benim ilk gebeligimde gurlesmisti saçlarım
dünden beri benim de var karın ağrım ben de korkuyorum ama normaldir rahim büyüyor sonuçta yine de dikkatli olmak lazım
Sen kaç haftalıksın canım. Takvım yapmamışsın oyuzden bılemedım. Bendede adet agrıları gıbı agrılar var

arkadaslar merhaba benım bugun ıtıbarıyle mıgde yanmalarım başladı sızındemı bu kadar erken basladı bunun cozumu ne arkadaslar daha yedıncı haftamdayım

Kan verdim sabah. Doktora muayene olmadim henuz sehur disinda doktorum su an. Kan sonucunu attim daha donmedi.
Progesteron kac cikmisti?
Progesteron baktırmadım henüz doktora gitmediğim için bilemiyorum. Kafana takma. iyi düşün iyi olsun. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ben. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Kızlar nerde kan verıyosunuz. Kaç lira ödedınız. Çok pahalı tahlıller
Ben 26 lira ödüyorum özelde kan için.
Sen kaç haftalıksın canım. Takvım yapmamışsın oyuzden bılemedım. Bendede adet agrıları gıbı agrılar var
o bendede var yaklaşık 5 gündür var.

Evet kimi hamileler hic bulanti yasamadan saglikli gebelik geciriyor.
Annem ve kiz kardesim cok bulanti sorunu yasamamislar hamileyken. Ben de yasamayabilirim muhtemelen.
Ama bende soyke bir durum var. En son bos gebeligimde bulanti yasamamistim ve bu bende negatif etki yapti. Sanki bulantim olsaydi kaybetmicekmisim bebegimi gibi yersiz bir dusunce olustu.
Hiç öyle düşünme canım eğer bulantı ile sağlıklı olsaydı benim bebeğim doğardı çok bulantı çektim bir elimde peynir ekmek bir elimde limonlu su şişesiyle gezdim ama olmadı işte nasip. Annende olmadıysa sende de olmaz muhtemelen ne güzel işte çok zor gebelik bulantısı hiç öyle kuruntu yapma allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler kısmet etsin

Ya bu hafta hesaplamayı anlamıyorum ben. Son adet tarihinden haftanız mı? bebeğin gerçekten kaç haftalık olduğunu ne zaman öğreniyoruz. Sonuçta döllenme ne Zaman oldu bilinmiyor. Benim adet döngüm 32 gündü mesela 3,4 hafta küçük olabilir bu durumda son adet tarihimden hesapladığıma göre, öyle değilmi?

merhaba bende bugun hamile oldugumu ögrendim kan tahlilim çıkmadı gerçi daha 2 saat var bekliyorum idrar testi pozitif :):anneadayı::emir_bebek::halay:

Kızlar nerde kan verıyosunuz. Kaç lira ödedınız. Çok pahalı tahlıller
22liraya özel bi hastanede yaptırıyorum. Rutin tam idrar tahlili, toksoplazma, rubella gibi tahliller istemişti doktorum. Bunları bugün üniversite hastanesinden bir kadın doğumdan randevu alarak orda ücretsiz yaptırdım.

merhabalar.Ben de 11 mayısta öğrendim hamile olduğumu.Ve 13 mayısta da doktor muayene ile 29 günlük olduğunu öğrendim.Yani Ocak 2017 annesi olacağım Allah izin verirse.

Ya bu hafta hesaplamayı anlamıyorum ben. Son adet tarihinden haftanız mı? bebeğin gerçekten kaç haftalık olduğunu ne zaman öğreniyoruz. Sonuçta döllenme ne Zaman oldu bilinmiyor. Benim adet döngüm 32 gündü mesela 3,4 hafta küçük olabilir bu durumda son adet tarihimden hesapladığıma göre, öyle değilmi?

Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Erken ya da geç döllenme olabilir ama o bikac hafta sonra ortaya çıkıyor. Dr ultrasonda bakınca şu kadar haftalık diye tam tarih koyacak ilerde ama.
Benim sat 13 Nisan. Buna göre 4 hafta 4 günlük gebeliğim

22liraya özel bi hastanede yaptırıyorum. Rutin tam idrar tahlili, toksoplazma, rubella gibi tahliller istemişti doktorum. Bunları bugün üniversite hastanesinden bir kadın doğumdan randevu alarak orda ücretsiz yaptırdım.

Doktorum üniversite hastanesinde tahlillerimi hep hastanede yaptırıyorum 1 yıldır. Ücret ödemiyorum.

X