4+2 dedıler gecen cuma işte
Sağol canım ben de bir takvim yapıyım artık o Zaman ilerde netleşirSon adet tarihine göre hesaplanıyor. Erken ya da geç döllenme olabilir ama o bikac hafta sonra ortaya çıkıyor. Dr ultrasonda bakınca şu kadar haftalık diye tam tarih koyacak ilerde ama.
Benim sat 13 Nisan. Buna göre 4 hafta 4 günlük gebeliğim
Kızlar niye özele o kadar para veriyorsunuz sağlık ocağında yaptırsanıza tahlillerinizi ücretsiz ne fark eder aynı şey sonuçtaProgesteron baktırmadım henüz doktora gitmediğim için bilemiyorum. Kafana takma. iyi düşün iyi olsun. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ben. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Ben 26 lira ödüyorum özelde kan için.
o bendede var yaklaşık 5 gündür var.
Ama devlete gıdınce hiç doktora çıkmadan yapıyolarmıki o testlerıKızlar niye özele o kadar para veriyorsunuz sağlık ocağında yaptırsanıza tahlillerinizi ücretsiz ne fark eder aynı şey sonuçta
Canım sağlık ocağına git aile hekimine hemen o dakkada yapıyorlar testi aynı gün sonuçta çıkıyor sabah kan versen öğleden sonra ikide gelin alın sonucu diyorlarAma devlete gıdınce hiç doktora çıkmadan yapıyolarmıki o testlerı
Vay deniz anası ben tırsarım onlardanBebegimizin ismi belli. Kiz da olsa erkek de olsa Deniz anasi olacagim insallah
çalışıyorum. izin almam lazım sağlık ocağına gitmem lazım. sağlık ocağından iş yerim iki vasıta. bazı sağlık ocakları ertesi gün veriyor. Birde ertesi gün tekrar izin alacağım. servisim var iş yerine servisede binemiyorum dolmuşta çektiğim eziyette yanıma kar kalıyor. akşam eşim geliyo özele gidip 50 dakikada sonucu alıyorumKızlar niye özele o kadar para veriyorsunuz sağlık ocağında yaptırsanıza tahlillerinizi ücretsiz ne fark eder aynı şey sonuçta
Doktora randevu Alman gerekiyor o yazacak tahlilleri öyle yaptırıyorsun. Genel tetkikleri bende aile hekimliğinde yaptırdım fakat demin saydığım tam idrar tahlili,rubella gibi tahlilleri onlar yapmıyor, devlet hastanesine gitmek lazım.Ama devlete gıdınce hiç doktora çıkmadan yapıyolarmıki o testlerı
ayrıca dip not hastaneye giriş yaptırcam o sırada muayene olduğum için 8 lira ileride eczaneden kesilcek servise binmediğim içinde 2 lira hastaneye 5 lira işyerime dolmuş parası vereceğim oldu mu 15 tlçalışıyorum. izin almam lazım sağlık ocağına gitmem lazım. sağlık ocağından iş yerim iki vasıta. bazı sağlık ocakları ertesi gün veriyor. Birde ertesi gün tekrar izin alacağım. servisim var iş yerine servisede binemiyorum dolmuşta çektiğim eziyette yanıma kar kalıyor. akşam eşim geliyo özele gidip 50 dakikada sonucu alıyorum
Bebek günceleri var canım D&r dan hepsi buradadan bulabilirsinKızlar bir de ben günlük gibi bir defter almak istiyorum. İnşallah gebeliğim devam ederse hem notlar alırım hem usg fotolarını yapıştırırım. Gebeliğe özel böyle defterler varsa daha güzel bilen var mı?
Vay deniz anası ben tırsarım onlardanşaka bir yana da bende çok severim deniz ismini. Ne güzel isim bile hazır oha misss..
D dorti Canım bende boşa para vermemek için aile hekimliğine gittim bedava kanımı verdim. Hatta doktorum almışken diğer değerlerine de bakalım dedi tüm kan tahlillerini aldı. Sonra gebelik izleme hemşiresine yönlendirdi. Zaten kızım 3 yaşında olduğundan 4 senedir kendisiyle ara ara görüşüyoruz. Bilgilendirmelerini da yaptı. Keseyi bebeği görüp kalbi duyunca yine gel tekrar görüşelim gebelik izlemesi Hakkı'nda dedi. Ve folik asit de varmış onlarda onu da verdi 0 lira ödeyerek çok da memnun kaldım. Tek kötü yanı bir gün sonra sonucun çıkması. Mutlaka iyi bi doktora gidicem çukurambar koru hastanesini düşünüyorum ama niye ha bire beta baktırmaya 60 lira vereyim diye dğşünüyorım