2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sağol canım ben de bir takvim yapıyım artık o Zaman ilerde netleşir

Kızlar niye özele o kadar para veriyorsunuz sağlık ocağında yaptırsanıza tahlillerinizi ücretsiz ne fark eder aynı şey sonuçta

Şoktayım ben. Burda en ucuz beta hcg 60 lira. Bırde progesteron verıyorum düşünün artık. Aramadığım yer kalmadı. Hepsı pahalı

Ama devlete gıdınce hiç doktora çıkmadan yapıyolarmıki o testlerı
Canım sağlık ocağına git aile hekimine hemen o dakkada yapıyorlar testi aynı gün sonuçta çıkıyor sabah kan versen öğleden sonra ikide gelin alın sonucu diyorlar

bende ayın 24 ünde dr randevusu aldım o zamana galiba kalp atışarı duyulur inşalllah yani birde bende acayip bir uyku hali var elim ayağım tutmuyor hiç

D dorti Canım bende boşa para vermemek için aile hekimliğine gittim bedava kanımı verdim. Hatta doktorum almışken diğer değerlerine de bakalım dedi tüm kan tahlillerini aldı. Sonra gebelik izleme hemşiresine yönlendirdi. Zaten kızım 3 yaşında olduğundan 4 senedir kendisiyle ara ara görüşüyoruz. Bilgilendirmelerini da yaptı. Keseyi bebeği görüp kalbi duyunca yine gel tekrar görüşelim gebelik izlemesi Hakkı'nda dedi. Ve folik asit de varmış onlarda onu da verdi 0 lira ödeyerek çok da memnun kaldım. Tek kötü yanı bir gün sonra sonucun çıkması. Mutlaka iyi bi doktora gidicem çukurambar koru hastanesini düşünüyorum ama niye ha bire beta baktırmaya 60 lira vereyim diye dğşünüyorım

Kızlar niye özele o kadar para veriyorsunuz sağlık ocağında yaptırsanıza tahlillerinizi ücretsiz ne fark eder aynı şey sonuçta
çalışıyorum. izin almam lazım sağlık ocağına gitmem lazım. sağlık ocağından iş yerim iki vasıta. bazı sağlık ocakları ertesi gün veriyor. Birde ertesi gün tekrar izin alacağım. servisim var iş yerine servisede binemiyorum dolmuşta çektiğim eziyette yanıma kar kalıyor. akşam eşim geliyo özele gidip 50 dakikada sonucu alıyorum

Ayrıca sağlık ocağına gidip gebelik kaydını da yaptırmanız lazım sağlık ocağı aile hekimi gebeliğinizi takip ediyor tetanoz aşılarını filan yapıyorlar zamanı gelince ilk gebeliğimden biliyorum bunları ben mesela geçen haftalarda ilk önce evde idrar testi yaptım pozitif çıkınca hemen sağlık ocağına gittim aile hekiminin hemşiresi hemen kan aldı sonucum da o gün pozitif çıktı kanda ve hemşire tekrar kan aldı kan düzeyine bakmak için hemoglobine yani o da normal çıktı şükür az önce sonucumu aldım geldim haziranın ilk haftasında da devlet hastanesine kadın doğumcuya gidecem kalp atışını duymak için inş

Ama devlete gıdınce hiç doktora çıkmadan yapıyolarmıki o testlerı
Doktora randevu Alman gerekiyor o yazacak tahlilleri öyle yaptırıyorsun. Genel tetkikleri bende aile hekimliğinde yaptırdım fakat demin saydığım tam idrar tahlili,rubella gibi tahlilleri onlar yapmıyor, devlet hastanesine gitmek lazım.

Ben kendi doktorum dışında devlette de hep aynı doktora gidiyim diyorum tahlilleri de orda yaptırırım. İki kişi takip etmiş olur.

Kızlar bir de ben günlük gibi bir defter almak istiyorum. İnşallah gebeliğim devam ederse hem notlar alırım hem usg fotolarını yapıştırırım. Gebeliğe özel böyle defterler varsa daha güzel bilen var mı?

ayrıca dip not hastaneye giriş yaptırcam o sırada muayene olduğum için 8 lira ileride eczaneden kesilcek servise binmediğim içinde 2 lira hastaneye 5 lira işyerime dolmuş parası vereceğim oldu mu 15 tl

Bebek günceleri var canım D&r dan hepsi buradadan bulabilirsin

Folik asit olarak ne verdiler? Vasfiyeteyzeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…