Sağol canım. Seninde Allah tamamına erdırsınÇok teşekkür ederim. Seninki de hayırlı olsun. Çok sevindim hamileliğine. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım sen neye aşerıyosun.Cok bi bilgim yok ama hamileligin cok yeni gun gectikce artar
1.60 boy 68 kilo ile hamile kaldim. 65'e dusmeye calisiyordum yetisemedim.
Aminnn. Rabbim herkese tattırsın bu duyguları.Allah hepsine sağlık versin. Ben kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Kesesini görmeden kaybettik. Eşim o Zaman bebek istemiyordu. Biraz üzgün zamanlardı. Şimdi eşim de isteyince çok daha farklı duygular yaşıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Benim ilk aşermem komegene poşeti geldi elime. Çiğ köfte aşerdim gece 10 da. Etsiz olandan aldı eşim sağolsunCanım sen neye aşerıyosun.
çiğköfte yiyebiliyor muyuzz:))Benim ilk aşermem komegene poşeti geldi elime. Çiğ köfte aşerdim gece 10 da. Etsiz olandan aldı eşim sağolsun
iyotsuztuz yapacaktı. Konu sahibine mesaj atacaktı.
Aaa üzüldüm canım ya. Rabbim tekrar verir inşallahBebegimi kaybettim.. Umarim sağlıcakla kucaginiza alirsiniz yavrularınizi hepinize sorunsuz ve kolay dogumlar diliyorum.
Aslında hazır işlenmiş gıdalar sağlıklı değil ama bir defaya mahsus yedim. İnşallah bidaha gelmez aklımaçiğköfte yiyebiliyor muyuzz:))
Can'ım çok üzüldüm, kanama mı geçirdin?Bebegimi kaybettim.. Umarim sağlıcakla kucaginiza alirsiniz yavrularınizi hepinize sorunsuz ve kolay dogumlar diliyorum.
Neden ne olduki canım. Çok üzüldüm. İlkmiydiBebegimi kaybettim.. Umarim sağlıcakla kucaginiza alirsiniz yavrularınizi hepinize sorunsuz ve kolay dogumlar diliyorum.
Benim arkadasım 8. Haftada duynus kalp atısınıkızlar kalp atışı duıydunuzmuBen doktora gittim tam 6 haftalıktı ben görüyorum ama makine yakalayamıo dedi Ama kesem büyümüş ilk muayneye göre Moralim bozuldu . Doktor herşey yolunda demesine ragmen
Çok üzüldüm.. Gönlünü ferah tut, Allah en doğru zamanda güzellikleriyle tekrar nasip etsin..Bebegimi kaybettim.. Umarim sağlıcakla kucaginiza alirsiniz yavrularınizi hepinize sorunsuz ve kolay dogumlar diliyorum.