Anladım canım sağol. ben daha doktora gitmedim. Testler de yapılmadı henüz.Ben de ilk önce 400 mcg Folidoce kullanıyordum. Test sonuçlarından sonra Folbiol verdi 5mg.
canımmm :) nasıl sevindim anlatamam. belki sen beni unutmuşsundur ama ben seni hep merak ediyordum. haftada bir bakıyodum nerdeyse :) sonunda mutlu haberini aldım. inşallah bu kez her şey güzel olacak. dualarım seninle.
@Kazen e mesaj attım ama cevap gelmedi.
Kızlar isterseniz hazırlık yapalım liste için, konu kime devir olursa listeyi yapması için kolaylık olur.
Bu mesajı alıntılayıp bilgilerinizi girer misiniz? Toplaması kolay olur.
Nick: slimsigara
Son adet tarihi: 04.04.2016
Beklenen doğum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ev kuşu
Kaçıncı bebek olacak? İlk
Tabloya gerçek doğum tarihi, cinsiyet falan da ekleriz. Şimdilik boş kalır.
Arkadaslar kaç yaşındasınız bgrubun en büyüğü en küçüğü kim.
Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri
Beta hcg kac cıkmıstı canım.Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri
Bende 1976 doğumluyum.38'im ben ilk bebeğim kısmetse
Çok çok geçmiş olsun..Allah doğru zamanda tekrar nasip etsin..Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri
Hayırlı uğurlu olsun canım38'im ben ilk bebeğim kısmetse
Arkadaslar kaç yaşındasınız bgrubun en büyüğü en küçüğü kim.
Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri
Nick: bugza
Son adet tarihi: 13.05.2016
Beklenen doğum tarihi: 19.01.2017
Meslek: İng. Öğrt.
Eksiye limon erik yeni dunya disarda satilan pilav ustu tavuk cig kofte yesil elma.bak canim istedi:)))Neye aserıyosunki canım. Baska nasıl belırtıler oluyor erkek bebek gebeliğinde
Nick deniz_muratKızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Nick deniz_murat
Son adet tarihi 06.04.2016
Beklenen doğum tarihi 11.01.2017
Şehir İZMİR
meslek inşaat mühendisi (memur)
İlk bebek
Yaş 35
İlk cinsiyet tahmini KIZ
Lahmacun yokmu :)Eksiye limon erik yeni dunya disarda satilan pilav ustu tavuk cig kofte yesil elma.bak canim istedi:)))
Canım unutur muyum hiç :) Çok sevindim mesajına. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve ben de bebeğimi alabilirim kucağıma sağlıkla. Sen nasılsın? Hazırlıklara devam? İkiniz de iyisiniz di mi?
Nick:blgsdr@Kazen e mesaj attım ama cevap gelmedi.
Kızlar isterseniz hazırlık yapalım liste için, konu kime devir olursa listeyi yapması için kolaylık olur.
Bu mesajı alıntılayıp bilgilerinizi girer misiniz? Toplaması kolay olur.
Nick: slimsigara
Son adet tarihi: 04.04.2016
Beklenen doğum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ev kuşu
Tabloya gerçek doğum tarihi, cinsiyet falan da ekleriz. Şimdilik boş kalır.