2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim sol tupum kapali.iki hamileligimdede sagdan yumurtlayip saga yerlesiyor yumurtlama zamanlarimdada soldan hicbirsey hissetmiyorum.sende belki soldan yumurtlamissindir.

sağol canım mutlaka bakarım benim aklımda olana çok benziyor hertürlü kullanabiliyorsun bunları çok rahat arkadaşlarım emzirirken kullanırdı özellikle
Yarım kollu olanları belki kullanılabilir ama böyle uzun olunca çok zor oluyo canım emzirmesi ben onun için de ayrı yastık almıştım onu da kullanamamistim gerçi :)

Eşim telefona için vermediği için uzun zamandır yazamadım arkadaşlar. Benim son adet tarihim 31 marttı. Şuan 6+2 olmalıyım. Pazartesi doktora gittim karından ultrasonla keseyi gördük şükür. 5 mm Doktor 5 haftalık dedi. Aslında 5+4 dü. Geç döllenme olmuş sanırım değil mi? 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğiz. Sağlıkla görürüz duyarız inşallah. Sizlerin sevinçlerini okumak da çok Mutlu etti beni. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

Sen yine oturuyormuşsun ben yatıyorum bütün gün hiçç bişey yapasım yok akşam yaklaştıkca bişeyler oluyor bana yemek yapma düşüncesi iştahımı kapatıyor
Canim ya ilk hamileligimde yatardim bugunleri atlatacaguz sabretmemiz gerekiyor.ilk ay ve son ay sikintili oluyor

Hayırlı olsun canım

Merhaba arkadaşlar, ayy ben de hamileyimtüp bebek yöntemiyle ilk defa. Benim dün transferimin 12. Günüydü bhcg 860 çıktı, kısmetse ben de ocak annesiyim
Hayırlı olsun arkadaşım. Kendine çok dikkat et ilk haftalar. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Sizinle son adet tarihimiz aynı. Ben de pazartesi gideceğim ilk defa doktora

Sizinle son adet tarihimiz aynı. Ben de pazartesi gideceğim ilk defa doktora
Aaa evet Benim öğrendiğim gün hafif kahverengi lekelenmem başladı. Doktora erken gittim o nedenle. İlaç iğne tedavisi ve bir haftalık dinlenme süreci geçirdim. Şimdi şükürler olsun bi sıkıntım yok. Mide bulantısı falan da yok daha. İnşallah olmaz. Doktor bu hafta başlayabilir demişti. Benim 4-5 gün geç döllenme olmuş sanırım. İnşallah siz de görürsünüz bebeğinizi. Benim ilk bebeğim olacak. Sizin var sanırım

Benim birdefa bi hafif lekelenmem oldu. Devamı gelmedi şükür. Benim 3. BebeğimHamilelikte tecrübeliyim yani. Ama ilk gibi heyecanlıyım. Aradan 11 yıl geçince

Benim birdefa bi hafif lekelenmem oldu. Devamı gelmedi şükür. Benim 3. BebeğimHamilelikte tecrübeliyim yani. Ama ilk gibi heyecanlıyım. Aradan 11 yıl geçince
Allah hepsine sağlık versin. Ben kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Kesesini görmeden kaybettik. Eşim o Zaman bebek istemiyordu. Biraz üzgün zamanlardı. Şimdi eşim de isteyince çok daha farklı duygular yaşıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…