2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canımmm :) nasıl sevindim anlatamam. belki sen beni unutmuşsundur ama ben seni hep merak ediyordum. haftada bir bakıyodum nerdeyse :) sonunda mutlu haberini aldım. inşallah bu kez her şey güzel olacak. dualarım seninle.

Canım unutur muyum hiç :) Çok sevindim mesajına. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve ben de bebeğimi alabilirim kucağıma sağlıkla. Sen nasılsın? Hazırlıklara devam? İkiniz de iyisiniz di mi?

@Kazen e mesaj attım ama cevap gelmedi.
Kızlar isterseniz hazırlık yapalım liste için, konu kime devir olursa listeyi yapması için kolaylık olur.

Bu mesajı alıntılayıp bilgilerinizi girer misiniz? Toplaması kolay olur.

Nick: slimsigara
Son adet tarihi: 04.04.2016
Beklenen doğum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ev kuşu
Kaçıncı bebek olacak? İlk

Tabloya gerçek doğum tarihi, cinsiyet falan da ekleriz. Şimdilik boş kalır.

Nick: bugza
Son adet tarihi: 13.05.2016
Beklenen doğum tarihi: 19.01.2017
Meslek: İng. Öğrt.

Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri

Gec dollenme olmus demisti doktor kese vardi bebegi görememistik. Son 4gundur hafif kanama ve akinti vardi.bu sabah baya regli kanamasi gibiydi ve kasiklarima agrilar girmeye baslamisti. Hemen acile gittik baska bi prof.dr.a düşük yapiyosun dedi yaşasa bile saglikli bi bebek olmazdi dedi operasyon gecirdim. Böylece 2.cocuk maceramiz bitmiş oldu. Rabbimin takdiri

Geçmiş olsun canım. Bir evladın var en azından teselli olur. İnşallah en kısa zamanda yeniden gebe kalırsın.

Beta hcg kac cıkmıstı canım.

Çok çok geçmiş olsun..Allah doğru zamanda tekrar nasip etsin..

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Benim sat 04.04 tü. Geçtiğimiz pzt karından ultrasonla keseyi gördük :) 2hafta sonra da kalp atışları için gel dedi. Günler geçmiyor sanki, bi duysaydık...
Ben iş yerinde çok yorulduğum için akşamları erkenden uyuyorum bir de ara ara midem bulanıyor onun dışında bir şey yok. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz.. Bu arada benim son gördüğümden beri baya artmış sayımız :) herkese hayırlı olsun :halay:

Arkadaslar kaç yaşındasınız bgrubun en büyüğü en küçüğü kim.

Ben 25im.

Geçmiş olsun.
Kendine dikkat et.

Nick deniz_murat
Son adet tarihi 06.04.2016
Beklenen doğum tarihi 11.01.2017
Şehir İZMİR
meslek inşaat mühendisi (memur)
İlk bebek
Yaş 35
İlk cinsiyet tahmini KIZ

Cinsiyet tahmini süpermiş.

Kızlar cinsiyet tahminlerini de ekleyelim lütfen.

Ptesiye kadar herkes yazarsa ptesi listeyi yapar ellerim kızlar

Canım unutur muyum hiç :) Çok sevindim mesajına. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve ben de bebeğimi alabilirim kucağıma sağlıkla. Sen nasılsın? Hazırlıklara devam? İkiniz de iyisiniz di mi?

çok şükür ikimiz de iyiyiz canım. bikaç eksik dışında her şeyimiz hazır :) sezaryene 70 gün kaldı :) sen de hep güzel haberler al, doya doya yaşa hamileliğini inşallah :KK19:

@Kazen e mesaj attım ama cevap gelmedi.
Kızlar isterseniz hazırlık yapalım liste için, konu kime devir olursa listeyi yapması için kolaylık olur.

Bu mesajı alıntılayıp bilgilerinizi girer misiniz? Toplaması kolay olur.

Nick: slimsigara
Son adet tarihi: 04.04.2016
Beklenen doğum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ev kuşu

Tabloya gerçek doğum tarihi, cinsiyet falan da ekleriz. Şimdilik boş kalır.
Nick:blgsdr
Sat:02.04.2016
Bdt:08.01.2017
Meslek:memur
Kacinci bebek:2

X