2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Allah herkesin gönlüne göre versin bi ben miyim ay kız isteyen ilk bebem olduğu için arkadaş gibi olsun istiyorum ya hayırlısı tabi bide kaynanam kayınbabam irkeeek diye sevecekler soyumun köküüüü felan ben sevmem öyle şeyler sanki sırf soylarını devam ettiriyor diye seviyolarmış gibi.

Dikkatli olun o zaman. Dualarım sizinle.

Benim rus takvimi erkek Çin takvimi kız çıktı. Ne yalan söyleyeyim erkek gibime geliyor ama gönlümden geçen k6z. Tabiki önce sağlıklı sihhatli olsun. Ama kızıma bi kız kardeş daha olsun. Kız kardeş bambaşka birşey

Kızlar yatış pozisyonu konuşulmuş ben de yüzüstü yatıyorum sakıncalı olduğu zaman zaten yatamamaya başlıyoruz. U şeklinde hamile yastıkları oluyo onu öneririm herkese son aylarında herkes uyku problemi çekerken sayesinde çok rahat uyumuştum. 2 ay sonra yine çıkarırım yastigimi inşallah :))

Nasıl birşey o yastık merak ettim doğrusu. Şuan herşekilde yatıyorum sorun yok. Ama göbüşler büyüyünce sıkıntılar başlar.

Benimde hissettiğim kız çin tak. de öyle çıkıyo aman eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmez

canım o yastıkları ben yurtdışııdan biliyorum türkiyede hiç görmedim ama mutlaka istiyorum sipariş verebileceğim bir internet sitesi varsa yazabilirmisin

Hamileyastıgım.comda var ve n11 de var canım fairydust tı galiba markası
sağol canım mutlaka bakarım benim aklımda olana çok benziyor hertürlü kullanabiliyorsun bunları çok rahat arkadaşlarım emzirirken kullanırdı özellikle

Eklentiler

• still1.JPG
    14,1 KB · Görüntüleme: 41
  • stıll.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar yumurtlama gunu ilişki olursa erkek bebek olasılığı çokmuş. Sık ilişkiyle kız oluyormuş. Sızce doğrumu

Benim sat 2 nisan hesaplayiciya yazdim 8 ocak yapti.o zaman senin 10 ocakmi olmasi gerekiyor hesapliyicidan mi 8 ocak cikti.

Salı gunu yıne kan verecegım. İnşallah yükselmiştır canım
Insallah canim.insan cok merak ediyor demi.ben uc kere kan verdim dis gebelik suphesi vardi keseyi gorduk rahatladik simdide bebek ve kalp atislari icin sabirsizlaniyom kontrole cok var 27 mayis((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…