- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
bende hesapladım oğlan diyor bayılıyorum erkek cocuklarına ben ama önce eli ayağı düzgün olsun tabiiki hiç önemli değilBide çin yaşı diye bişey varmış ona göre hesaplayın eğer hesaplamak isterseniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hesapladım oğlan diyor bayılıyorum erkek cocuklarına ben ama önce eli ayağı düzgün olsun tabiiki hiç önemli değilBide çin yaşı diye bişey varmış ona göre hesaplayın eğer hesaplamak isterseniz :)
Dikkatli olun o zaman. Dualarım sizinle.Selam canim, simdi ciktim doktordan.
Kremle ilgisi yok dusuk riskin var dedi.
İgne verdi iki tane, biraz once yaptirdim birini, digerini de haftaya.
Kirmizi renkli kanama olur ve artarsa tehlikeli dedi.
Allahtan hayirlisi diyorum artik, uzgunum ama
Benim rus takvimi erkek Çin takvimi kız çıktı. Ne yalan söyleyeyim erkek gibime geliyor ama gönlümden geçen k6z. Tabiki önce sağlıklı sihhatli olsun. Ama kızıma bi kız kardeş daha olsun. Kız kardeş bambaşka birşeyKızlar çin takvimine baktınız mı cinsiyetler belli olduğunda bakalım doğru mu çıkıyor yanlış mı ben erkek olacakmış gibi hissediyorum çinde de erkek çıktı ya gönlüm kızdan yana sanki birazcık başta sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama insan merak ediyor miniğini
Nasıl birşey o yastık merak ettim doğrusu. Şuan herşekilde yatıyorum sorun yok. Ama göbüşler büyüyünce sıkıntılar başlar.Kızlar yatış pozisyonu konuşulmuş ben de yüzüstü yatıyorum sakıncalı olduğu zaman zaten yatamamaya başlıyoruz. U şeklinde hamile yastıkları oluyo onu öneririm herkese son aylarında herkes uyku problemi çekerken sayesinde çok rahat uyumuştum. 2 ay sonra yine çıkarırım yastigimi inşallah :))
Benimde hissettiğim kız çin tak. de öyle çıkıyo aman eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmezAllah herkesin gönlüne göre versin bi ben miyim ay kız isteyen ilk bebem olduğu için arkadaş gibi olsun istiyorum ya hayırlısı tabi bide kaynanam kayınbabam irkeeek diye sevecekler soyumun köküüüü felan ben sevmem öyle şeyler sanki sırf soylarını devam ettiriyor diye seviyolarmış gibi.
canım o yastıkları ben yurtdışııdan biliyorum türkiyede hiç görmedim ama mutlaka istiyorum sipariş verebileceğim bir internet sitesi varsa yazabilirmisinKızlar yatış pozisyonu konuşulmuş ben de yüzüstü yatıyorum sakıncalı olduğu zaman zaten yatamamaya başlıyoruz. U şeklinde hamile yastıkları oluyo onu öneririm herkese son aylarında herkes uyku problemi çekerken sayesinde çok rahat uyumuştum. 2 ay sonra yine çıkarırım yastigimi inşallah :))
Hamileyastıgım.comda var ve n11 de var canım fairydust tı galiba markasıcanım o yastıkları ben yurtdışııdan biliyorum türkiyede hiç görmedim ama mutlaka istiyorum sipariş verebileceğim bir internet sitesi varsa yazabilirmisin
sağol canım mutlaka bakarım benim aklımda olana çok benziyor hertürlü kullanabiliyorsun bunları çok rahat arkadaşlarım emzirirken kullanırdı özellikleHamileyastıgım.comda var ve n11 de var canım fairydust tı galiba markası
Benim sat 2 nisan hesaplayiciya yazdim 8 ocak yapti.o zaman senin 10 ocakmi olmasi gerekiyor hesapliyicidan mi 8 ocak cikti.Şimdi bir düşüneyim.
Benim sat 4 nisan ptesi. 3 mayıs ptesi 4+0dım. 4+1 değildim ki. Hesapladığım yer 39+6 için doğum tarihi verdi demek ki. Benim tarih 9u da olabilir sanırım.
Ben niye terminatör gibiyim ya?
Uykum var sadece. O da bugün ultrasona gireceğiz diye eşimle uyuyamadık dün gece ondandır sanırım.
Benim sat 2 nisan hesaplayiciya yazdim 8 ocak yapti.o zaman senin 10 ocakmi olmasi gerekiyor hesapliyicidan mi 8 ocak cikti.
Cikmaz daha canim benim 2000 lerde olmasi lazim betanin.ama hamilesin bu cok guzelBenım beta hcg 265 çıktı. Ama ultrasonda hiçbişey görunmedı.
Salı gunu yıne kan verecegım. İnşallah yükselmiştır canımCikmaz daha canim benim 2000 lerde olmasi lazim betanin.ama hamilesin bu cok guzel
Belkide benim 9 dur.gercu benim icin bi onemi yok sezeryan olacagim icin gununden once aliyorlarBazı hesap la yı çıkar da 8 bazılarında 9 gösteriyor.
Hiç 10 çıkmadı.
Insallah canim.insan cok merak ediyor demi.ben uc kere kan verdim dis gebelik suphesi vardi keseyi gorduk rahatladik simdide bebek ve kalp atislari icin sabirsizlaniyom kontrole cok var 27 mayis((Salı gunu yıne kan verecegım. İnşallah yükselmiştır canım
Vallaha hic bilmiyorum.benim ilki oglan.bundada asermelerim ayni bakalim ne olacakKızlar yumurtlama gunu ilişki olursa erkek bebek olasılığı çokmuş. Sık ilişkiyle kız oluyormuş. Sızce doğrumu