2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tesekkur ederim canim allah bagislasin rabbim bize de nasip etsin

Anladim cok sagol sormayi da unutunca bi problem mi var acaba diye dusunmedim degil

evet canım yeni 14 aylık oldu abla olucak inşallah beraber büyüsünler istedim
Benimkilerde öyle arka arkaya kızım ağustos 2003 oğlum aralık 2005. 3. Daha 3 ay önceye kadar 3. Çocuğu asla yapmam derdim ama çocuklar beni sonunda ikna etti . Yıllar sonra tekrardan bambaşka bir heyecan. Rabbim inşallah sağlıcakla kavuşturur

kalabalık aile güzeldir ya maşallah sana Rabbim inşallah hepimizi sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşturur

Kızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.

Benim beta hcg 895 çıkmıştı 1 hafta önce. Buna göre 5 haftalık demişti.
Sanırım 4 haftalık 20 ve 420 aradı filan yazıyor nette

O ne tahlili acaba. Ben henüz hiçbirşey yaptırması.
Troit hormonu çokta önemliymiş hatta düşüklere erken doğuma düşük doğum kilosu ve zeka geriliğine bile sebep olabiliyomuş benim sonucum çarşamba 2.4 çıktı doktora yarın gidicem ama çok merak ediyorum sonuç nasıl diye

Merhaba ben bugun daha deferi.i yeni ogrendim adet gunum 230 cikti biraz daha beklemem gerekiyo galiba

Selam herkese. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.zorluklarla kavuştuğum 5 yaşında bi mucizem var.simdi de hamileyim çok şükür. 3 kaybım var bundan önce. O yüzden hergün kan sulandirici iğne yapıyorum kendime ve 8 saatte bir progestan içiyorum. Sağlıkla devam eder inşallah. Karnım ağrıyor biraz adet sancısı gibi korkuyorum o yüzden

Kızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.

Kan baktırmadım ben.
4+3te net çift çizgi çıktı.
5+4te ilk kez doktora gittim. Bugün de kan falan istemedi.

Senin kaç çıktı? Önceki doktorum silik bile çıksa 60 70 olmuştur hcg derdi.

kızlar merhaba,

adetlerim düzensizleşti son 2 aydır neye göre adetim gectiği hesaplıycam bılmıyorum yumurta takıbı falan da yapmadım acıkcası. normalde perıyodum 29 gunde bır. buna gore suan 5 gundur gecıktım bugun de gelen gıden yok. bazı belırtılerım var ama her zamankı belırtılerdır dıye umıtlenemıyorum. dun test yaptım ılk 5 dk da bişi çıkmadı. testi 4 gibi yapmıştım cantama atmıstım eve geldıgımde saat 7 gıbıydı testte sılık pembe cızgı vardı. daha sonra bıraz daha koyulastı. bu sekılde hamılelıgını ogrenen oldu mu? daha baska da test yapmadım. pazar gunune kadar beklemeyı dusunuyorum.

Kan baktırmadım ben.
4+3te net çift çizgi çıktı.
5+4te ilk kez doktora gittim. Bugün de kan falan istemedi.

Senin kaç çıktı? Önceki doktorum silik bile çıksa 60 70 olmuştur hcg derdi.
Bugun gıttım doktora. Ultrasonda hiçbişey görunmedi. Kanda 265 di galıba. Korkuyorum ben. Acaba bır sıkıntımı varki. Bat tarıhım 6 mayısdı

Merhaba arkadaşlar, ben de ocak annesi adayıyım gibi görünüyor. Sat 24 Mart, ancak geçen hafta cuma (6 mayıs) doktora gittim, alttan baktı ve 4+3 dedi ama sat'a göre fark var, geç döllenme olabilir dedi. Ama kesyi gördü. 2 hafta sonra çağırdı , ama benim için 1 hafta çok zor geçti, yarın gitsem mi diye düşünüyorum 5+3 olacak. Acaba bir gelişme olmuş mudur? Bu arada 5 yaşında bir kızım var. 2. çocuğu çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…