Tesekkur ederim canim allah bagislasin rabbim bize de nasip etsinevet birazcık öyle ama geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışındır, her zaman sat la uyumlu gitmiyor ultrason
canım çok bilgili olduğumu iddia edemem ama herhalde en taze anne benimdir burda2015 mart annesiyim ben
Kese boyutuna göre hafta hesabı çok sağlıklı olmuyor. 8 haftalık bebek boyutuna göre tam hesaplamayı yapıyorlar. 1 aylık adet döngüsünde dahi farklı zamanlar yumurtladığımızdan gün hesabında sapmalar olabiliyor :)
Aaa çok küçükmüş bebeğin. Şuan 14 aylık mı oluyor
Tesekkur ederim canim allah bagislasin rabbim bize de nasip etsin
Hadi gozun aydin canim.seninle gunumuz ayni.5+5 miyiz 5+4mu
Benimkilerde öyle arka arkaya kızım ağustos 2003 oğlum aralık 2005. 3. Daha 3 ay önceye kadar 3. Çocuğu asla yapmam derdim ama çocuklar beni sonunda ikna etti . Yıllar sonra tekrardan bambaşka bir heyecan. Rabbim inşallah sağlıcakla kavuştururevet canım yeni 14 aylık oldu abla olucak inşallahberaber büyüsünler istedim
Benimkilerde öyle arka arkaya kızım ağustos 2003 oğlum aralık 2005. 3. Daha 3 ay önceye kadar 3. Çocuğu asla yapmam derdim ama çocuklar beni sonunda ikna etti . Yıllar sonra tekrardan bambaşka bir heyecan. Rabbim inşallah sağlıcakla kavuşturur
Canım ultrasonda bişey görunmedi. Salıya randevu verdı. Acaba 4 haftalıkken hcg kaç olmalı
Troit hormonu çokta önemliymiş hatta düşüklere erken doğuma düşük doğum kilosu ve zeka geriliğine bile sebep olabiliyomuş benim sonucum çarşamba 2.4 çıktı doktora yarın gidicem ama çok merak ediyorum sonuç nasıl diyeO ne tahlili acaba. Ben henüz hiçbirşey yaptırması.
4+2 de 496 4 gün sonra 2600Kızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.
Kızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.
265 düşükmü sence4+2 de 496 4 gün sonra 2600
Bugun gıttım doktora. Ultrasonda hiçbişey görunmedi. Kanda 265 di galıba. Korkuyorum ben. Acaba bır sıkıntımı varki. Bat tarıhım 6 mayısdıKan baktırmadım ben.
4+3te net çift çizgi çıktı.
5+4te ilk kez doktora gittim. Bugün de kan falan istemedi.
Senin kaç çıktı? Önceki doktorum silik bile çıksa 60 70 olmuştur hcg derdi.
Kan baktırmadım ben.
4+3te net çift çizgi çıktı.
5+4te ilk kez doktora gittim. Bugün de kan falan istemedi.
Senin kaç çıktı? Önceki doktorum silik bile çıksa 60 70 olmuştur hcg derdi.