2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz aslında ben de öle duydum ama benim doktor yok diyo test için başka hastaneye gittim o doktor bay dı onada sormayı unuttum artık sizler gidince bi sorarsanız sevinirim her doktor baska şey söylüyor iyotsuztuz iyotsuztuz sen boyatcanmı ben hakkım olursa bitkisel olarak dip yaptırmıcam cünkü yine çıkıcak :KK43:

maşAllah cnm sigara ve saç boyasını sordunmu benim doktor boyatamazsın diyor 9 ay ama kumrala donmem lazım yada ombre çünkü saçlarım platin:KK43:

Sormadım valla bir daha ki ne sorarım.
Benim de platin ve dibim geldi simsiyah.

kızlar hamilelikte iş bitmiyor birde bu işin doğumdan sonra emzirme süreci var, ben doğumdan 1 yıl sonra felan boyatmıştım:anneadayı: pek hoş olmuyo öyle dolaşmak ama kuzucuklar için herşeye değer:KK68:

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz aslında ben de öle duydum ama benim doktor yok diyo test için başka hastaneye gittim o doktor bay dı onada sormayı unuttum artık sizler gidince bi sorarsanız sevinirim her doktor baska şey söylüyor iyotsuztuz iyotsuztuz sen boyatcanmı ben hakkım olursa bitkisel olarak dip yaptırmıcam cünkü yine çıkıcak :KK43:

Ben siyaha dönmeyi de düşünüyorum aslında.
Bilemedim.

iyotsuztuz iyotsuztuz ben tam siyah olsun istemiyorum çünkü o zamanda sarıya dönmek zor en iyisi küllü kumral yada sadece kumral hemde çok minyonum o yuzden sarı yapmıstım ki öle bile millet inanmıyo du yasıma şimdi bide koyultcam düşünemiyorum:)boyatırsan haber ver gerci 3 ay dolmadan olmaz bitkiselde olsa ya bide şey dicem ben boyattıgımda galıba 2 haftalık gebeymişim doktora sormadım bişi olmaz herhalde dimi

evet kızlar kımler doktorun verdiği tahlilleri yaptırdı ben yaptırdım bugun tekrar gidicem doktora kendi çapımda ben baktım normal gözüküyor herşey ama bilemedim biraz kansızlık var

Umarım her ley yolundadır.
Doktora görün istersen?

Bu arada 157 boy 65 kiloyla hamile kaldım. Püffff.
umarım.aslinda hamile olup olmadigimdan emin değilim.test yaptirmamistim.bir kaç gün geçsin belki gecikmiştir diye bekliyordum. arada tuvalet kağıdıyla sildigimde bir miktar geliyor bugünde bekleyecegim eğer normal adet olmaya baslamasam yarın Dr a gitmeyi dusunuyorum.belki de yerleşme kanamasidir

Kızlar selam.
İyi haberlerle geldim.
Dr vajinal ultrasona gerek görmedi. karından baktı. Her şey yolunda. Kesemiz de bebiş de görünüyor.
Kalp atışı 5+4te karından mümkün değil, 10 gün sonra gideceğim.
Konuyu devralayım mı kazene mesaj atıp?
Hadi gozun aydin canim.seninle gunumuz ayni.5+5 miyiz 5+4mu

Ben gittigimde alttan muayene oldum yinede sadece kese gorunuyo. Bide 3gundur hafif pembemsi gibi kanamam var normal mi sizce. Doktor olabilir ilk zamanlar dedi ama yinede korkuyorum baska doktora da mi gorunsem

Benimde 3 gündür çok çok açık pembe renkli şefaff akıntım geliyor.Ama sürekli değil günde 2-3 kez . İlk gebeliktede 2 gün yerleşme kanamasını bizzat yaşadım. O yüzden buda normal geliyor. Hormon seviyelerimiz alt üst oluyor sonuçta. Dr'da şiddetli kanama olmadan yapılacak birşey yok dedi. Bişey olacaksa çocuğu tutman mümkün değil, sağlıklı bir bebeksede düşürmen mümkün değil dedi. Bizde kontrol altında olup olacakları yaşayacağız bakalım hayırlısı hepimiz için :KK36:

Tesekkur ederim cok sagol bilginiz var mi bilmiyorum ama benim sat 5 nisan bu tarihe gore kucuk degil mi 4+3 heyecandan doktora sormayi unuttum

evet birazcık öyle ama geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışındır, her zaman sat la uyumlu gitmiyor ultrason:anneadayı:

canım çok bilgili olduğumu iddia edemem ama herhalde en taze anne benimdir burda:anne:2015 mart annesiyim ben:oops:

evet birazcık öyle ama geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışındır, her zaman sat la uyumlu gitmiyor ultrason:anneadayı:

canım çok bilgili olduğumu iddia edemem ama herhalde en taze anne benimdir burda:anne:2015 mart annesiyim ben:oops:
Aaa çok küçükmüş bebeğin. Şuan 14 aylık mı oluyor

Tesekkur ederim cok sagol bilginiz var mi bilmiyorum ama benim sat 5 nisan bu tarihe gore kucuk degil mi 4+3 heyecandan doktora sormayi unuttum

Kese boyutuna göre hafta hesabı çok sağlıklı olmuyor. 8 haftalık bebek boyutuna göre tam hesaplamayı yapıyorlar. 1 aylık adet döngüsünde dahi farklı zamanlar yumurtladığımızdan gün hesabında sapmalar olabiliyor :)

X