2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de pazartesi gideceğim. Bende mi göremem acaba. Aramızda birgün var sizinle. Çok heyecanlıyım Pazartesi çabucak gelsin istiyorum
Sen görebilirsin belki canım benim adet düzensizliğim vardı 3 aydır bu nedenle belkide 1 hafta geriden geliyorum ben ultrasonda kese 1 hafta küçük göründü. İlerleyen zamanlarda normale döner yakalar dedi bakalım :)

Aramızda 1 gün var canım seninle. Ben de pazartesi gideceğim. Doktor folik asit dışında başka birşey verdimi

Güzel haberlerini bekliyorum o zaman:) Extra bir ilaç vermedi şimdilik. Herhangi bir yemek listesi vs. de vermedi. Yememem gereken şeyleri söyledi sadece. Haftaya tekrar kontrol var, soracağım bir sürü soru birikti şimdiden:) Senin nasıl gidiyor ağrıların, bulantın var mı?

M madihatun seninle aynı gündeyiz bizde :) var mı başka çocuğun benim 5 yaşında bir oğlum var buda 2. gebeliğim banada şimdilik folik asit verdiler kan tahlillerim gayet iyi çıktı.

M madihatun seninle aynı gündeyiz bizde :) var mı başka çocuğun benim 5 yaşında bir oğlum var buda 2. gebeliğim banada şimdilik folik asit verdiler kan tahlillerim gayet iyi çıktı.

Maşallaahh ne mutlu sana Benim ilk olacak inşallah:) 1,5 yıllık evliyiz. Bende sadece folik asit kullanıyorum, testte epey düşük çıktığı için yüksek kullanıyorum. Bu ara bir de mide bulantım var.
Oğlak olacak inşallah bebişlerimiz, tanıdığım hiç oğlakta yok etrafımda, nası bişi olacaklar bakalım

İnşallah canım ya. Arasıra sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi bi ağrı giriyor. Onun dışında birşey yok. Aile doktoru folik asit verdi onu kullanıyorum. Bakalım kadın doğumcu ne diyecek. Benim 3. Bebeğim. Hamilelikte tecrübeliyim diyorum ama aradan 11 yıl geçince sanki ilk gibi. Çok bambaşka bir heyecan.

Maşallah
Allah hepsinin bahtını güzel eylesin.. Benim ilk heyecanım:) Ama dediğin gibi her birinin telaşı-sevinci başka oluyordur. Bende elimden geldiğince sabırlı olmaya çalışıyorum ama nafile. İdrar testini bile bat'a 3 gün kala yaptım:) Haftaya olan kontrolden sonra ayda 1 görüşeceğiz dedi doktor.

Bu arada sen tecrübelisin fikrini alayım senin, ikili- üçlü tarama yaptırdın mı daha önceki gebeliklerinde. Benim kafam çok karışık

Kızlar selam.
İyi haberlerle geldim.
Dr vajinal ultrasona gerek görmedi. karından baktı. Her şey yolunda. Kesemiz de bebiş de görünüyor.
Kalp atışı 5+4te karından mümkün değil, 10 gün sonra gideceğim.
Konuyu devralayım mı kazene mesaj atıp?

Çok sevindim. Al bence iyi olur.

Evet ikisinde de yaptırmıştım.

çoook sevindim tatlımmm maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah insan inanamıyor hala dimi. bu arada valla cok sevaba girersin devralırsan :)

çoook sevindim tatlımmm maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah insan inanamıyor hala dimi. bu arada valla cok sevaba girersin devralırsan :)

Senin durumu da sordum.
Kabız olmak kadar ishal olmak da normal ilaçlarla alakalı değil dedi.
Mesaj attım kazene.

maşAllah cnm sigara ve saç boyasını sordunmu benim doktor boyatamazsın diyor 9 ay ama kumrala donmem lazım yada ombre çünkü saçlarım platin

maşallah canım gözün aydın darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…