- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
maşAllah cnm sigara ve saç boyasını sordunmu benim doktor boyatamazsın diyor 9 ay ama kumrala donmem lazım yada ombre çünkü saçlarım platin
Sormadım valla bir daha ki ne sorarım.
Benim de platin ve dibim geldi simsiyah.
Vasfiyeteyzeniz aslında ben de öle duydum ama benim doktor yok diyo test için başka hastaneye gittim o doktor bay dı onada sormayı unuttum artık sizler gidince bi sorarsanız sevinirim her doktor baska şey söylüyor iyotsuztuz sen boyatcanmı ben hakkım olursa bitkisel olarak dip yaptırmıcam cünkü yine çıkıcak
umarım.aslinda hamile olup olmadigimdan emin değilim.test yaptirmamistim.bir kaç gün geçsin belki gecikmiştir diye bekliyordum. arada tuvalet kağıdıyla sildigimde bir miktar geliyor bugünde bekleyecegim eğer normal adet olmaya baslamasam yarın Dr a gitmeyi dusunuyorum.belki de yerleşme kanamasidirUmarım her ley yolundadır.
Doktora görün istersen?
Bu arada 157 boy 65 kiloyla hamile kaldım. Püffff.
Hadi gozun aydin canim.seninle gunumuz ayni.5+5 miyiz 5+4muKızlar selam.
İyi haberlerle geldim.
Dr vajinal ultrasona gerek görmedi. karından baktı. Her şey yolunda. Kesemiz de bebiş de görünüyor.
Kalp atışı 5+4te karından mümkün değil, 10 gün sonra gideceğim.
Konuyu devralayım mı kazene mesaj atıp?
ahlas aynen öyle ya ben koyuya dönüm sıkıntı yapmam zaten ama böle kaldım dibim geliyo :))
Kizlar bugun gittim keseyi gorduk ultrasona gore 4 hafta 3 gunluk
Gebelik biraz daha ilerlediginde dr istiyor biz daha baslarindayiz bebegi gorecegiz kalp atislarinj gorecegiz ondan sonraDaha önce sordum cevap veren olmadı tsh tahlili yaptıran oldu mu
Tesekkur ederim cok sagol bilginiz var mi bilmiyorum ama benim sat 5 nisan bu tarihe gore kucuk degil mi 4+3 heyecandan doktora sormayi unuttumgözün aydın canım
Ben gittigimde alttan muayene oldum yinede sadece kese gorunuyo. Bide 3gundur hafif pembemsi gibi kanamam var normal mi sizce. Doktor olabilir ilk zamanlar dedi ama yinede korkuyorum baska doktora da mi gorunsem
Tesekkur ederim cok sagol bilginiz var mi bilmiyorum ama benim sat 5 nisan bu tarihe gore kucuk degil mi 4+3 heyecandan doktora sormayi unuttum
O ne tahlili acaba. Ben henüz hiçbirşey yaptırması.Daha önce sordum cevap veren olmadı tsh tahlili yaptıran oldu mu
Aaa çok küçükmüş bebeğin. Şuan 14 aylık mı oluyorevet birazcık öyle ama geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışındır, her zaman sat la uyumlu gitmiyor ultrason
canım çok bilgili olduğumu iddia edemem ama herhalde en taze anne benimdir burda2015 mart annesiyim ben
Tesekkur ederim cok sagol bilginiz var mi bilmiyorum ama benim sat 5 nisan bu tarihe gore kucuk degil mi 4+3 heyecandan doktora sormayi unuttum