- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
Sen yine oturuyormuşsun ben yatıyorum bütün gün hiçç bişey yapasım yok akşam yaklaştıkca bişeyler oluyor bana yemek yapma düşüncesi iştahımı kapatıyorKizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom(((
Ultrasonla görünmesi için 1500-2000 olması lazım dedi doktor panik yapma sakın değerin çok normalBenım beta hcg 265 çıktı. Ama ultrasonda hiçbişey görunmedı.
Ama kist epey büyükmüş. Ultrasonda görünmedi mi.Kızlar komik gelebilir ama bir soru soracağım.
Kese benim karnında sol tarafa doğru duruyor. Sol yumurtalığıma daha yakın yani. Bu durumda sol yumurtalıktan geçtiği söylenebilir mi yoksa şans mı bu?
Çünkü benim sol yumurtalığımda 8 cm kist vardı. Bugün yok, açıkçası dr bana üzülme sağ yumurtalığın sağlam falan deyince ben soldan ümidi kesmiştim.
Yani kesenin minnacıkken durduğu yerle yumurtalığın alakası var mı?
Benim en son 10 gün önce 895 ti. Şimdi inşallah değerler yükselmiştir de ultrasonda görürüm Bebeğimi pazartesi yi çekiyorum ipleUltrasonla görünmesi için 1500-2000 olması lazım dedi doktor panik yapma sakın değerin çok normal
Sağol canım.Ultrasonla görünmesi için 1500-2000 olması lazım dedi doktor panik yapma sakın değerin çok normal
Kizlar kalp atişlari için ne zaman çagirdilar sizi :-D
Ama kist epey büyükmüş. Ultrasonda görünmedi mi.
Kizlar kalp atişlari için ne zaman çagirdilar sizi :-D
Beta hcg kac çıktı canım senınBugun ultrasonda 4hafta 3gunluk dediler canim 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi
Canım bana yazdın değilmiBenim sat 26 mart 26 nisanda idrar testi yaptim. Cift cizgi cikti hemen kan tahlili yaptim 176 cikti doktoru aradim 4haftalik gebesin dedi. Senin degerin cok iyi hic merak etme benim adetler cok düzensiz bazen ayda 2 kere oluyorum bazen 15gun gecikiyo falan. Dun kontrole gittim Sat a gore 6+5 olmasi lazımdı ama sadece kese gorduk doktor 5+4 gorunuyo dedi. 10gun sonra yine gidicem kontrole tahliller istedi ama beklicem bidaki kontrolde kalp atisini falan bi goriyim oyle yaptircam.
Tesekkur ederim. Bugun 5+6 oldum ben.Düşük yapma ihtimaline karşı vermiştir. Garantiye almak için bence. Sen kaç haftalıksın canım
hayırlısı olsun canım hakkındaBat 6 mayısdı canım. Evet gectı. Ama doktor şüpheli konustu. Aklımı karıstırdı. Salı gunu tekrar gıdecegız
bende aynen geçen bi arkadaş artık bırakmalısın yüz üst yatmaya sol tarafına yat dedi iki gece denedim hiç uyyamadım o kadar alışmışım yüz üstü uyuamaya. sonra internetde arraştırdım okudum kendini iyi hissettiğin sürece yüz üstü yatabilirmisiniz diyor ilerleyen aylarda zaten yatamıyacaksınız ama şuan zararıda olmaz diyor. forumlarda okudum kimi kadın 26. 28. haftaya kadar yüz üstü yatmış yastık desteğiyle ve bebişe bişey olmamış. yok solumunda sıkıntı felan olurmuş öyle birşey yok. bunları okuyunca tekrar yüzüstü yatmaya başladımBen hep yüz üstü yatarım sızılarıma ragmen karnım kocaman olunca napacaksam
mayıs sonunda 9. haftaya girmiş olacağız o zaman hayırlısıyla ..Kizlar kalp atişlari için ne zaman çagirdilar sizi :-D
5+5 te kalp atışını duymak için çok erken duyamazsınız büyük ihtimalle sadece keseyi görebilirsiniz doktor 7 hafta bitince kalp atışı duyulabilir diyor hatta kesin olarak net bir şekilde duyulması için 8 haftalıkken duyulur diyenler de varKızlar merhaba bende 5+5 im bugün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım. Dua edelim birbirimize inş hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Geçen cumartesi keseyi ve bebeği gördük biz çok şükür bu arada vajinal bakıyor doktorum karından değil o yüzden daha çabuk ilerliyor. Bu hafta için kalp atışlarını almamız 7. Haftada da en az 100 kalp atışı almamız lazım dedi stres oldum bende bir düşüğüm var endişeliyim5+5 te kalp atışını duymak için çok erken duyamazsınız büyük ihtimalle sadece keseyi görebilirsiniz doktor 7 hafta bitince kalp atışı duyulabilir diyor hatta kesin olarak net bir şekilde duyulması için 8 haftalıkken duyulur diyenler de var